• header

Stressig dag!

Hej!!

Jag har inte glömt bort er, jag har bara varit borta hela dagen på jobb i Borås. Dagen har varit stressig men annars bra, förutom imorse då jag höll på att missa planet. Fastnade i trafiken påväg till flygplatsen (ibland undrar jag hur det är möjligt att VARENDA jävla trafikljus blir rött så fort lilla jag kommer) och sprang in på terminalen helt svettig klockan 7.20. Och när gick planet? 25 över.. Haha, men vi hann! Den stressiga morgonen resulterade dock i världens magont halva dagen.. Inte bra..

Nu är jag iallafall hemma igen hos vovve och karl & har hoppat i min pyjamas. Jag ska försöka varva ner lite genom att äta en god middag & titta på film.

Har ni haft en bra dag? Kram! ♥

65 Comments

FRIDA

Hej fina Kenza! Vore kul om du gjorde ett videoinlägg någongång snart. :) Kramis

Reply
Jonna

Åh, vad jag känner igen röd ljus-förbannelsen. Det är ingen dålig ursäkt utan det händer faktiskt på riktigt!

Reply
maria

du e bäst!! om ni vill kolla skräckis, så har ni PA på 11:an… varning för mardrömmar dock…..

Reply
Anna

Hej Kenza!
Jag undrar vart du har köpt dina stentvättade jeans som du hade i London? Såg att en annan hade frågat samma fråga där du hade svarat rutbutiken eller rutstore men jag kan tyvärr inte hitta något på deras hemsidor :/ Vore Jättesnällt om du kunde kolla upp det för jag vill verkligen ha dom.

Sedan undrar jag även var man kan köpa den silvriga kavajen som du hade på dig för några dagar sedan? Har googlat en hel del men inte hittat den. Den är så fin!

Sist men inte minst, vart kommer din fina pyjamas från?
Det blev många frågor hehe, hoppas du orkar svara! Du är bäst! <3

Reply
Linda

Brukar aldrig kommentera på bloggar men tänkte pigga upp din stressiga dag med att säga att du verklifgen lyckats med ditt liv! Jag vet ju inte allt om dit personliga liv men du har fått ett dröm jobb, har en fin och mycket läst blogg, har lyckats på modellkarrären, har ett äget klädmärke, varit på tv, har en pojkvän och en urgullig hund! Du läver min dröm och det är härligt och läsa från en blogg att allt verkligen är möjligt! Jag drömmer stort för en modellkarriär och du får mig alltid och kämpa och inte ge upp. Tack för att du är en så fiin rolmodell för mj:)

Reply
Paulina

Får man ens gå på planet 5 minuter innan avgång, stänger inte gaten typ en timma före?

Reply
S.

Märkte inte ens någon skillnad från hur frekvent dina uppdatering har varit de senaste månaderna…

Reply
lisa

hej ! undrade om du kunde lägga ut bilder på alla jofama by kenza jackor och också skriva när dom kom ut :)

Reply
sofie

Nelly? Gud, det gäller att hålla ögonen öppna härborta.. synd att Nelly kontoret inte ligger mer centralt! :(

Reply
Marta

Hey ! You always look so pretty ! Can you tell me what do you do to make your hair look that nice? Like your normal hair look – like in this photo. You’re amazing !

Reply
Anna Eriksson

Lyssna på no doubts nya låt push and shove skit skön låt på youtube man bli glad av den

Reply
Cecilia

Känslan man har efter ha stressat ihjäl sig och precis hunnit det man skulle med är verkligen obehaglig!
Hoppas allt gick bra sen iallafall :)
Min dag har varit toppen, skolan rullar på så det känns skönt.
Kram!

Reply
Sanna

har ni som jag stora problem med Nelly.com så titta in på min blogg och ser vilket jävla vidrig skick dom skickade ut ett par skor till mig. Och inte vilka skor som helst utan ett par Jeffrey Campbell skor för 1900 kr.

Skicket är uruselt och bilder finns på bloggen, denna historia har pågått sen maj i år och det ständiga svaret jag får från nelly är att det bara händer enstaka gånger

http://moonzanna.se

Reply
Emma

kunde du inte sagt att du skulle vara i Borås liiite tidigare? går i skola där!! :D vart i borås var du, eller vad gjorde du där? :)

Reply
mirre

hej, jag har försökt hitta dina platforms converse (exakt som dina) men jag hittar inte dom någonstans ,kan du inte skicka en länk där skorna är till min e-post eller lägga ut det på bloggen , för jag vill verkligen ha dom , puss :*

BTW: älskar din blogg :D <3

Reply
Sandra

Heej jag ska till London snart o behöver lite tips på några klädbutiker (eftersom jag kanske inte hinner besöka alla i hela London) o undrar om du gillade några speciella klädaffärer, som du tycker jag bara måste besöka? HAHAHA :)

Glad för svar :)

Reply
Sara †

Älskar din blogg Kenza, du är en av mina förebilder, ditt utseende dödar, skulle göra allt för att se ut som dig, du är helt perfekt! Ditt liv skulle jag inte heller tacka nej till. Ett ord som beskriver dig är – P E R F E K T – puss o kram från en skumbanan :)

Reply
Emma

Åh, vilken tur att du hann med! Spana förresten in alla snygga nyheter som har landat i vår webshop!;)

Reply
Yasmine

Hej Kenza,

Jag laser din blogg flitigt sen ett par manader sen, valdigt intressant och bra mode ideer. Jag har lagt marke till att du bestaller klades plagg fran USA. Det ar namligen sa att jag bor i Kanada, men ar fodd och uppvaxt i Stockholm (flytta till Kanada nar jag var 16). Horde talas om din blogg av en killkompis till mig nar jag var pa semester i stockholm i sommras :) Jag undrade namligen om du vet om det ar mojligt att bestalla kladesplagg fran Nelly och andra skandinaviska hemsidor? Skulle vara valdigt uppskattat om jag kunde fa ett svar :)

Ha en trevlig dag

Reply
SunnySandy

Jag kom precis hem ifran en lang arbetsdag, vart i Kuwait och i Muscat! Jobbar som flygvardinna nere i Mellanostern, kolla garna in min blogg :D

Reply
Amanda

KENZA! Jag ÄLSKAR din blogg, du är bara för underbar!

Vad med och tävla om att bli veckans blogg hos mig! <3

Reply
Sofia

Det känns som att du börjar få panik över att andra bloggare tar över när du helt plötsligt ska bli personlig igen? Vad hände med – “Jag har faktiskt ett privat liv!” som du så länge tröck upp i våra läsares ansikten? Jadu om jag fick gissa så är du grymt avundsjuk på angelica blick för att hon börjar gå om dig, hon jobbar verkligen för sin blogg, bjuder på sig själv OCH tackar sina läsare så nu ska du härma henne ännu en gång (Och Tyra)!

Reply
Therese

Gud va du är vacker. Fick typ ont i magen av att läsa hur stressig dag du hade dock ? Hehe. Är inte så sjukt stresstålig….

Reply
Katharina

could you please please pleas blog in english? i really love your pictures and i would also love to read your blog! greetings from germany, you’re awesome!

Reply
Malin Eriksson

Hej Kenza! måste bara säga att du är sjukt snygg, gillar din stil skarpt, din blogg är grym.
Men jag undrar om du inte kan typ lägga upp en video på hur du sminkar dig och fixa dig så snyggt?
det vore awesome.

peace

Reply
Johanna

Kan du inte lägga ut mer modellbilder du gjort?
Är lite inspererad av mode branchen och skulle gärna vilja ha tips :)
Tack på förhand!!

Reply
erika

Jag skulle verkligen vilja veta vad det är för någon vinterjacka som gäller i vinter!? Super bra om du hade gjort ett inlägg om snygga vinterjackor! :)

Reply
johanna

Hej Kenza!
jag har på sistonde blivit ganska trött på min klädstil och hade viljat klä mig med lite med edge, lite rockigare lite din stil typ men jag hittar inte så många bra affärer eller läkar. jag undrar om du hade kunnat hjälpa mig lite med det och skicka iväg några bra webb adresser eller så? puss

Reply
Katrine

Det er bra det gikk bra tilslutt og at du er hjemme igjen nå :-) Jeg har hatt en helt grei dag, bortsett fra at jeg har blitt sjuk!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*