• header

Gossip Girl

Myser i min ensamhet här hemma. Efter gymmet låg jag och läste i badet en stund, värmde lite matrester & nu tittar jag på Gossip Girl samtidigt som en liten vovve ligger bredvid mig och sover. Är inne på slutet av säsong 5 nu och det är så mycket drama att det inte är sant haha.. Sjukt spännande.

På tal om serier, hur jäkla gött är det inte att alla serier snart drar igång? Jag DÖR av längtan till nya säsonger av Grey’s Anatomy & the Walking dead.. Och så lite mer fjantiga (men väldigt underhållande) serier som Gossip Girl & 90210. Till mina vänner: vi ses nästa år för jag kommer sitta inne framför tvn/datorn hela hösten. ;P

Det suger dock att vi får vänta ännu längre på en ny säsong av Game of Thrones…. Efter sista avsnittet vill jag bara se mer! Aaah, winter’s coming! Bara 6 månader kvar till ny säsong haha..

117 Comments

Maria

I know that you like Twilight but what about Vampire Diaries!? It’s MUCH BETTER! I recommend!

Reply
Maria

Kenza! Can you write about your favorite books, authors? Have you ever read russian literature? Bulgakov, Pushkin, Dostoevsky for example?

Reply
Evelina

Ja, jag längtar ihjäl mig tills allt drar igång. Speciellt efter “fjant” serierna. De är så härligt att kolla på när man har en “down dag”. Man blir på något sätt på gott humör av dem. Lite girlpower :)

Reply
Rebrcka

Tittar du inte på “the vampire diaries”? Sjukt bra serie! Händer något hela tiden:)

Reply
Elin

Du måste kolla på pretty little liars!! Det kan verkar tråkigt i början men efter tre avsnitt är man fast! Så sjukt bra och så enormt spännande!

Reply
Silje

Se på american horror story, også en ny serie som heter revolution, litt som the walking dead, bare.. ikke.

Reply
Emma

Avlider, Game of Thrones, bästa serien. Sista avsnittet var ju så sjukt spännande, vem orkar vänta ett halvår på resten liksom?

Reply
linn

därför det är bra att det finns 6 Game of Thrones böcker utgivna………. mycket snabbare än att vänta på serien, och böckerna är MYCKET bättre

Reply
Evelina

Vet du när sista säsongen (6:te) av Gossip Girl kommer ut? Skulle vara jätte tacksam för svar! :D

Reply
Sheima

Istället för att vänta på att det ska komma nya avsnitt (Games Of Thrones)kan du alltid läsa böckerna. Jag har läst böckerna på Engelska men dem finns säkert på Svenska.

Reply
paulina

oooooh jag med!!! ääääääääälskar gossip girl! hahaha måste se alla nya avsnitt så fort dem kommeer ut!

Reply
Therese

Har den kommit ut?? För det är väl den säsongen som gick på tv i våras?

Reply
Sara D

Om du inte sett Dexter så MÅSTE du se det. Jag har börjat nu, och på 2 veckor har jag hunnit med 4 säsonger :P

Reply
Anna

En serie du VERKLIGEN borde se är Revenge! Helt sjuuuukt bra! Var lite skeptisk till den först efter att ha sett trailern. Men sen en dag när jag hade tråkigt och redan hade sett alla serier typ, så laddade jag ner första avsnittet och fastnade DIREKT! Handlar om en tjej vars far blev dömd till ett brott han inte hade begått och sedan blev han mördad i fängelset. Ca 10 pers stod bakom hans gripande och nu flyttar hon tillbaka till sin hemstad för att hämnas på dem. Dem känner inte igen henne eftersom att hon var liten när det hela hände och nu har växt upp. Massa rika familjer i The Hamptons, sjukt snygga killar och en jävla massa intriger!

Reply
malle

tack för att du skrev att du har tinnitus, jag är 18 och har det också konstant, känns skönt att inte vara ensam.

Reply
Lillan!

Kenza, du kollar väl på vampire diaries?? Såå jäkla bra! :) Och Grey’s Anatomy… Imorgon kan man börja se grey’s igen! Som jag längtat!

Reply
Mikaela

Jag längtar så sjukt mycket till hösten varje år eftersom alla serier startar igen haha! The big bang theory, how I met your mother, gossip girl, new girl, the vampire diaries, pretty little liars, grey’s anatomy mm!!! can’t wait! :D

Reply
Nathalie

ÄÄÄÄLSKAR Gossip Girl. Sett klart alla existerande avsnitt nu. Längtar verkligen tills nya säsongen kommer ut! :-D

Reply
Mathilda

Har du inte sett Sons of anarchy? :o Du MÅSTE! Du har verkligen missat något! Världens bästa serie!!! :)

Reply
Sofia

OMG ofta du tittar på Game Of Thrones?! Men visst är den awsome. Kan tipsa dig att se American Horror Story, sjukt grym är den :) Kan vara lite creepy ibland men helt klart värd att se! Om du klarar av The Walking Dead tror jag du klarar av American Horror Story!

Reply
Jonna

En av fördelarna med hösten är ju verkligen säsongs starterna på alla serier. Bara att gosa ned sig i soffan med en stor kopp te och mysa loss i pyjamas. Helt galet perfekt egentligen!

Reply
LM

Hejhopp K!

Kul och läsa att jag inte är ensam om att hoppa över a brunnar och knacka mig på ryggen. Fast de sa alltid att det inte gäller om man själv gör det. Utan måste vara någon annan. Som knackar en på ryggen. Men jag anser att det gäller iaf. Skitbra inlägg ang, skönhetsingrepp. Varför hålla på, vi alla ska bli gammla en dag och varför inte åldras med värdighet. Trevlig helg på´re!! “Tanten” :)

Reply
Dixi Wonderland

Åhh längtar också sjukt mycket efter Game of Thrones! Såg säsong 1 och 2 på bara några få dagar, så grymt! Men som du skriver, värst är ju väntan på nya säsongen :( Är glad att Vampire Diaries snart drar igång igen :D

Reply
Zoe

Grey’s Anatomy börjar i USA i kväll (tidsskillnad) så att man kan se det i morgon på en streaming hemsida.
Kanske skulle fundera på att streama i stället så kan du se direkt?

http://www.tv-links.ms

Reply
Asiya

This is my first time ever commenting, but I just had to say something as soon as I read you watched Game of Thrones! That is like my favorite show but not a single girl I know watches it, only guys! How ever much I loved your blog before I love it so much more now!!

Reply
Kristine

Hei Kenza! Jeg lurte på hvilken type vinterjakke du går for i år? Kan du lage et innlegg om det?

Reply
Giodeg

you’re very very beautiful… And I love GossipGirl too!!
this is my website in which I’ll post all my fashion illustrations… Would you like to visit it and follow it? Thank you very much :)))

Reply
Helena

Halloj! Du har väl inte missat bästa serien EVER, The LA Complex?! Kolla bums! Du kommer att älska den. :) Kramar Helena

Reply
Isabelle

grey’s anatomy började igår och 90210 börjar i oktober, längtaaaaar! :D
men de flesta serierna började nu i veckan!

Reply
edith

Visste inte att du tittade på game of thrones!! Men gu va jag längre efter säsong tre!!! Ahhh winter is coming hahahah<3

Reply
Tj

Hi Kenza :) for one of your posts you could maybe do a wishlist/ your autumn essentials :) x

Reply
Iwona Luszcz

hello Kenza :):) I love GG too ! I watched the first sesaon with my friend when I lived in student house. We had a lot of fun. Now I can’t wait for a new season :) xoxo

Reply
Mari

Du bara måste se Pretty Little Liars! Och True Blood. Och Dexter, haha! Sjukt bra serier :D

Reply
Petra

Fast Grey’s Anatomy har ju redan börjat igen! Eller ja; det började igår haha.

Reply
Julia

Hej! Skaffa kabel som sätts fast mellan datorn och TV och sen kan du med lite trollkonster (windows + P -knappen) se vad du vill se från datorn på TV. Åtminstone borde det fungera så… :D

Reply
Angie

Var har du köpt dom svarta höga skorna från jc (du hade dom på ikea) ?
Jag har letat överallt men dom finns inte !

Reply
Luucy

Eller hur!! Nu börjar det hur mycket bra som helst på tv:n, synd bara att DH är slut, det var favoriten :)

Reply
Sofia

Hej , skulle du kunna vara snäll och tipsa om några bra budget butiker i London? :) jag ska åka till London snart och jag har ingen aning om bra butiker i London

Reply
Johanna

gossip girl börjar dock inte förän nästa år, så de får vi vänta på ett tag till ;)

Reply
bella

har du sett serien Sons of Anarchy? rysligt jävla kung! spännande, sorgligt, sjukt och kärleksfullt i samma serie. damn! :)

Reply
linnea

Det är SISTA säsongen av GG som börjar 8 okt! Jag kommer seriöst gråta som ett barn haha. Har följt serien slaviskt sedan avsnitt 1 kommit ut i USA. Tänker man till nu då man mognat lite så är det en jävligt dålig serie men fan, det är mina bästisar som kommer försvinna :'( buääää hahahah

Reply
Frida Fimland

ÅHH. Klarar inte att vänta så länge på säsong tre av Game of Thrones! Helt omöjligt. Får nöja mig med att se dom två första sesongerna på nytt..

Reply
nikii

om jag ska vara ärlig har jag nog aldrig skrivit ngt positivt i din blogg men inget elakt heller bara påpekat ibland vad du är bra på utan kläder och allt det där för jag är piss förbanad att denna värld bara ska handla om hur man ser ut och vad som är inne eller ute men måste säga att du verkar vara en väldigt ödmjuk person även om de fins såna sommig som kan kritisera så verkar du ändå alltid vara den du varit från början så fortsätt med det du gör och tappa aldrig din ödmjukhet !

Reply
johanna

fjantig? , Gossip Girl äger ! Känns dock som om att ingen kollar på Gossip Girl ….

Reply
Ida

Såg nya Grey’s avsnittet idag (går efter amerikanska starter), hade aldrig kunnat hålla mig till 3 oktober!

Reply
S

du borde se dessa serier;

The Vampire Diaries (blir bättre efter några avsnitt, säsong 3 börjar nu om 2 veckor!!!!!))
True Blood
Nikita
Sons of Anarchy
Pretty Little Liars
The Lying Game
Fairly Legal
Necessary Roughness
Revenge
Keeping Up With The Kardashians (sjukt roliga, störda, allt)
Hawaii Five-0
Suits
Teen Wolf
The Client List
Rookie Blue

Där var några av mina favoriter! :)

Du borde skriva ett inlägg om serier! vilka du kollar på, vilka du har kollat på som inte går på tv här i Sverige/visas i USA (vet inte om du är ett litet busfrö som laddar ner), och vilka du ser fram emot! :D

Reply
Cornelia

Ååååh nya gossip girl säsongen!!! Wihho :)
Och så spännande med GReys anatomy efter flygplanskrashen i slutet av förra säsongen.

:D

Reply
emi

Du måste kika på Revolution!!! Skitbra ny serie som kommit ut i USA som handlar om att en dag så försvinner elen runt hela jorden. ingenting funkar. typ jordens undergång-serie!!!! asbraaaaa!!!

Reply
Annica

Vart tittar du på serierna? följde gossip girl slaviskt sen missade jag några avsnitt då jag reste runt….

Reply
Natalie16år

Ja prisa gud för att det finns bra serier på hösten/vintern när man bara vill mysa ner sig och kolla på tv. One tree hill är min älskling! Har funnits i tusen år men jag har fortfarande inte sett den:) Puss!

Reply
Johanna åhling

Du borde verkligen börja kolla på true blood!!!! jag har aldrig varit så besatt av en serie som jag vart av True Blood. haha det är en ganska rå serie, typ mycket naket, sex, blood, köttigt osv men allt tsm bli så jävla bra!! plus att Aleksander Skarsgård är ju med och spelar svensk och därav pratar ganska mycket svenska i serien så det är ju kul när man fattar vad han säger ;) haha

Reply
Daisy Pena

Gossip Girl has mostly become a must see because of the fashion, the drama and storyline has just got out of control and it’s certainly not believable anymore.

Reply
Emma

Vart hittade du säsong 5? :) har du köpt boxen eller laddat ner?? jätte tacksam för svar :D

Reply
a.

Omg, jag sket ju nästan på mig i sista avsnittet av GoT, fy fan vad läskigt det var haha ;-)

Reply
Amanda

Nej, nu fick jag ett ryck och vill läsa igenom hela din blogg.. vilket lär ta ett tag. Var beredd på många kommentarer.

Reply
Louise

haha såg HELA grey’s i somras och nu har faktiskt den nya säsongen kommit ut i USA och allt är kaos ! och gossipgirl håller jag på att ta igen ! :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*