• header

28e september 2012

God morgon ♥

Har precis varit ute med hundor på morgonpromenaden.. Kaaallt ute idag! Snart kommer G hit för att jobba lite & gå igenom lite saker. Var ju nere och tittade på första proverna här om dagen, nu är vi verkligen igång.. Är dock sjukt stressad inför lanseringen om bara 2 månader men jag tror & hoppas att vi hinner gott och väl.

Nu ska jag göra frukost.

Bjussar på en bild Tam Thi tog på mig.. In action. Vad hände? Taggbuskar haha..

68 Comments

Daniela

Kommer din kollektion bara säljas i Sverige eller kommer man kunna köpa den i andra länder? :) är inte i Sverige nämligen men vill inte missa den juuu!!

Reply
Emma

kommer något utan dina kläder var i typ h&m pris? :) eller komer allt kosta som jofama by kenza grejerna?

Reply
Sanna

har ni som jag stora problem med Nelly.com ? titta in på min blogg och ser vilket jävla vidrig skick dom skickade ut ett par skor till mig. Och inte vilka skor som helst utan ett par Jeffrey Campbell skor för 1900 kr.

Skicket är uruselt och bilder finns på bloggen, denna historia har pågått sen maj i år och det ständiga svaret jag får från nelly är att det bara händer enstaka gånger. Tyvärr så är det den TREDJE felaktiga produkten jag får inom samma ärende och med två felaktiga fakturor på det så vet jag inte om man kan kalla det för enstaka gånger, eller vad tycker ni ?

http://moonzanna.se

Reply
Malin

Hej Kenza! Måste bara fråga,
vart har du köpt/beställt skärpet du har
på bilden? Så jävla snyggt!
Om du vill skulle det vara snällt om
du svara och att du kanske kunde svara
Till min mejl? Tack på förhand!

Reply
Miika

Alltså din blogg är så tråkig! Samma sak hela tiden, inget nytt o fräscht. Besök Kissies blogg o se vad som gör hennes blogg störst ett tips

Reply
Andrea

Hej Kenza, hoppas allt är bra med dig! :)
ett önskemål på bloggförslag är att du skulle kunna avrje vecka lägga ett veckans recept som du själv lagat hemma. Tänkte bara på detta, eftersom jag vet att du gillar mat, hehe, o de skulle kunna inspirera övriga läsre. Det kan verka som en töntig idé, men du får själv avgöra det :)
Kram!
finsk läsare

Reply
Therese

Längtar till kollektionen kommer ut! Vad är det för läppstift du har på dig på bilden?

Reply
Anna

Såg din pojkvän på stan igår! Blev dock besviken på att han inte gick med dig haha, för jag har alltid velat möta på dig där någon gång!

Reply
ByBalan

Tänkte fråga dig om du kan skriva något inlägg om annonsering på ens sida. Hur funkar det? Förstår att ju mer som kickar in på sidan så ökar summan men hur gör man för att prissätta sig själv? Nu tänkte jag inte på mig själv utan har undrar det ett tag. Om vi säger att man har 1000 titt per inlägg och sen någon annan med 5000 titt. Vad är skillnaden på summan mellan dom båda? Ha det fint. Finest.se/balan

Reply
Anna Jansson

Gå in på min blogg nolimits.myshowroom.se och få tips om kost och träning, tips för viktnedgång, läs om hur jag gjorde för att gå ner 14 kg, mm.

Reply
E

Haha, känns som att du släppte till världens, å ba tänker “OH SHIT OH SHIT” haha! :D

Reply
Agnes

Hej Kenza!
jag tycker du är jättesöt/vacker/snygg och verkar så himla rolig.
Tycker det var bra av dig att skriva det där med skönhetsoperationer i ett inlägg, ååå, du verkar så himla snäll…

Reply
No name

I wanna kill myself. Everytime i see your pictures, you make me feel more down and down. You are so pretty, actually perfect. You have a perfect life, your face is flawless and your body is too. You are something what everyone wants to be, i just get mad that i can’t handle my ugliness. As Isabelles.nu said in her blogg, you are soo beautiful. You don’t need anytime anything.

Xoxo, ugly girl who looks like a potato. :(

Reply
Åsa

Ska ditt klädmärke heta “ivy revel”? Läste det någonstans! Fett coolt namn i så fall!!

Reply
ellinor

Kenza du är verkligen min förebild, läser din blogg varje dag och flera gånger av dagen och du får mig att tro på mig själv, att jag också kan! Du är så fin Kenza – innefrån och ut!

Reply
Anna

Skitcool bild,roligare med modebilder in action än “vanliga” tillgjorda modebilder! Fortsätt med det.:D

Reply
Alwa

Kenza, bjud på mera sånna här bilder. Underbart att se. Och jag skojar inte. Mycket roligare än när du ser så allvarlig ut. Haha, nej men snälla lägg upp fler. Det gillas av mig och många andra, tro mig.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*