• header

Dagens

Tröja från Japonica (köpt i London // tights från River Island // mockastövlar från Friis & Co // väska från Balenciaga // armband från H&M // brillor från RayBan

Såhär har jag sett ut idag! Plus skinnjacka & paraply, och sedan fick jag byta skor för att det började spöregna (ville inte förstöra dessa). Skitväder idag! Men jag har ändå haft en härlig dag. Jobbade ett par timmar och sedan på eftermiddagen lunchade jag med vänner.

Nu blir det pizza, film & massor med gottis här med Nadia. Vi har köpt lösgodis, chokladpudding + vispgrädde och chips.. Min mage lär inte överleva denna kväll haha.. Jag försöker att undvika sånt på vardagar, men är det helg så är det! :)

Puss & kram, ha en underbar kväll ♥

91 Comments

isabella ♥

Hej! Älskar din blogg och läser den varje dag! Därför skulle det vara jätteroligt om du ville lämna respons på den i ett mejl eller i en kommentar! TACK för världens bästa blogg! ♥

Reply
Marcus Olsson

Jag har gjort en klänning i folie till dig. Den kommer på posten!

//Marcus Olsson

Reply
ELIN+++THEGYPSY.BLOGG.SE+++GYPSYGROUPIE.COM

Nästan EXAKT en sån väska har vi fått in i min butik idag, men bara till en bråkdel av priset! Skitsnygg, jag använder min hela tiden, kolla bara mitt senaste inlägg! :-)

Reply
Johanna

Kan inte du snälla göra ett inlägg om vilka hårprodukter du använder? Ditt hår är verkligen jättefint & verkar vara sjukt mjukt! Skulle verkligen uppskattas :)

Reply
Anonym

Skulle vilja ha ett par riktigt höga stövlar! Kanske inte lårhöga men åtminstone till knäna. Du kan inte tipsa om vart man kan hitta höga stövlar till bra priser i höst och vinter? :)

Reply
Sanna

har ni som jag stora problem med Nelly.com ? titta in på min blogg och ser vilket jävla vidrig skick dom skickade ut ett par skor till mig. Och inte vilka skor som helst utan ett par Jeffrey Campbell skor för 1900 kr.

Skicket är uruselt och bilder finns på bloggen, denna historia har pågått sen maj i år och det ständiga svaret jag får från nelly är att det bara händer enstaka gånger. Tyvärr så är det den TREDJE felaktiga produkten jag får inom samma ärende och med två felaktiga fakturor på det så vet jag inte om man kan kalla det för enstaka gånger, eller vad tycker ni ?

http://moonzanna.se

Reply
Fashionistan

Hur mycket fick du betala för Balenciaga?
Är den från Schuterman?

Besök Sveriges snabbast växande modeblogg!
Efter endast en månad så hamnade jag på 1:à plats bland mest lästa medlemsbloggar,,,
Uppdaterar 9-10 gg dagligen om smink, skönhet, mode o shopping samt hur det går ihop att vara mamma på heltid till två små sessor! Har gått vidare från Finest
sen tre dagar tillbaka o har startat min egen blogg

Reply
Cornelia

Då min budget att köpa kläder för är ganska begränsad skulle du inte kunna lägga upp något från H&M och andra lite billigare märken som liknar kläderna du har på dig’? :)

Reply
Agata

Hi, how much did u pay for the sweater ? Could u please give me any details to but it ? I couldn’t find none website. Thank u. xxx

Reply
cecilia

Hej!
Jag vill göra skillnad, på något sätt. Om du har någon tid över så skulle du jättegärna få kolla på denna dokumentären, den kommer bara att ligga ute på svt-play en dag till.

http://www.svtplay.se/video/316409/bully

Du får gärna läka den på din blogg också så att människor får en uppfattning på hur det kan vara att bli mobbad. Det här är mitt sätt att göra någonting åt mobbning. Jag tycker att denna film ska sprida sig så gott som det går.

Tack på förhand, KRAM cicci

Reply
Anneli

Vem tusan är människan som vid varje inlägg kommenterar att den har gjort en klänning i folie till dig?

Reply
Signe

Jag undrar hur du vårdar ditt hår, det är så fantastiskt snyggt. Har frågat samma fråga förut men fick inget svar så försöker igen. :)
Vilka produkter använder du? Var köper du dem, kostnaden, likande osv. Kan du inte göra en video eller ta kort på dem?
Kram! Och tack i förhand.
Älskar din blogg btw och du är en av mina förebilder!

Reply
Selma

Hej hej, Jag är en tjej på 11 år , Ville bara säga att du är jättefin och allt , du har superfina kläder och jag vill verkligen se ut som dig! Du ser ut som en vacker modell och skriver jättebra, världens bästa bloggare! :D <3 Du kanske inte läser den här kommentaren men iallafall fall så gillar jag din blogg , dig , dina kläder , dina foton, Ja typ allt! :) Jag följer även dig på instagram , Där heter jag @selmalovemusic hihi :)
Kramar Selma! (Tjej På 11 år som bor i Borås )

Reply
Lola Reggy

Haha, you crack me up, the things u eat…. And you have such a nice flat stomach, but man you throw some stuff in there ;)

You look very sharp in this outfit, totally loving it :D

All<3Lola

Reply
Lovisa

men kenza du som alltid har dösnygga väskor, men den där ser ut som nånting du hittat på myrona för 60 kr..

Reply
Alice

Hej! jag skall till London om några veckor på en shopping resa! kan inte du tipsa om de bästa affärerna?!

Reply
Jutta

How amazing outfit is that ! And I’d like to know that how much do you do sports, Kenza?

vilmajajutta.blogspot.fi

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*