• header

29e september 2012

Hej LÖRDAG!

Vi tog en lång och härlig sovmorgon. Sedan städade jag lite och nu står vi i köket och gör frukost. Aleks står och pussar mig i nacken i takt till musiken och så har vi målat våra ägg också. Töntiga paret, yes sir haha!

Vad ska ni hitta på denna lördag? Jag ska träna lite, leta present till min kusin som fyller år och ikväll blir det middag hos min farbror. Min lilla lilla farmor har kommit på besök från Marocko och även om jag inte direkt kan prata med henne (jag kan knappt någon arabiska längre, men vi hittar andra sätt att kommunicera på) så ska det bli himla mysigt att träffa henne igen. Jag har inte sett henne sedan jag var i Marocko för 5 år sedan. Jag har väl inte förändrats sådär JÄTTEmycket förutom att jag ser vuxnare ut, men hon lär få en chock när hon ser min lillebror haha.. Från en liten plutt på 10 år till en grabb på över 1.80 lång.

Nej nu blir det omelett & bacon. Yum!

Aleks fotar sin egg art haha..

35 Comments

Therese

Haha ååh ni ser så himla mysiga ut, eller verkar mysiga!! Vill också ha en kille att laga frukost med till musik……… määäähhhp

Reply
naghmeh

sounds like the best start to your day :) and that photo is so funny haha good work with the knife placement!
xx

Reply
Felicia

ja men guuuuuud va töntiga ni är för att ni målar ägg. Töntigaste paret evaaah..

Om du bara visste va sjuka saker par kan göra tillsammans så skulle du nog inte känna dig så hiiiiimla speciell

Reply
;)

Lyckliga du! En så fin man är värd vad som helst! :) Puss och kram till er båda <3

Reply
Jara

Min mormor pratar Arabiska och jag kan inte Arabiska så vi snackar typ teckenspråk med varann haha

Reply
TNS

Hur kommer det sig du har kontakt med dina släktingar på din faders sida, såsom farbror/farmor och så… när du inte har någon kontakt med din pappa? :) Eller så är det jag som har tappat bort mig helt och tror att du inte har kontakt med din pappa :’)

Reply
parre

men bryrrrrrrrrrrrrrr…varför skriver du ens ”han pussar mig i nacken medans jag står å gör frukost” skit onödigt, du tror ditt liv är en film eller nått.

Reply
linnea

Har ni haft det lite svajigt i ert förhållande någon gång? Kan du inte berätta om(inte detaljerat, över lag alltså) hur ni tog er igenom det? Sånt är roligt att läsa om! Älskar din blogg också, du är en sådan bra förebild!

Reply
lisa - foto│konst│mode -

du får antagligen väldigt mycket frågor om detta men har du inte kontakt med din pappa längre? Hur länge sedan var det du såg han? :o
Jag tycker personligen att min pappa dricker lite för mycket. Inte så att han blir full men han blir sådär så att ögonen blir lite mer disiga och han somnar alltid vid nio då! Kan tänka mig hur dåligt hans lever mår…
Säger man till han blir han sur och svarar kaxigt att man ska sköta sig själv istellet.
Har du något tips till mig om hur jag ska göra, snälla Kenza!
Du behöver föresten inte publicera denna kommentaren men skulle vara tacksam över ett svar på mail eller nåt, need yur help! ♥

Reply
: )

Aleks verkar vara så sjukt gullig och rolig. Jättesnygg är han med, håll hårt i honom :) <3

Reply
Michelle

Hej Kenza! :)

Jag undrar vad det är ni har i omeletten? Jag behöver lite tips. Brukar göra äggröra med massa grejer i o undrar vad det är ni har i?

Mvh :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*