• header

Klänning från London

Jäklar vad jag stressat efter gymmet! Hann slänga på smink och föna håret torrt iallafall. Den fina gröna klänningen jag har på mig köpte jag i London i en butik jag tyvärr inte minns namnet på. Den låg på Oxford Street iallafall och hade massor med fina & billiga klänningar.

Nu sticker jag iväg och hämtar upp min pojkvän, mamma & bror. Sedan blir det marockansk middag hos min farbror för hela slanten!! Sjukt länge sedan jag åt couscous.. Hörde att det kommer bjudas på pastilla (eller hur det nu stavas?) också… AAAH vad gott!

98 Comments

Amanda

Kenza! Häromdagen fick jag hem min jomfa by kenza 10 och jag är så himla nöjd! Kvalitén är ordentlig, den är varmare än vad jag hade hoppats på men framför allt är jag så glad över att jag som vuxen kan få tag i en snygg jacka i storlek 32! Weeii! Ville bara säga det ;) Kram

Reply
alex

Cous cous ar nog det godaste som finns..iaf nar den ar gjord pa riktigt av nagon som kan det,sa ikvall far du nog en kvalitets middag,njuuut!Krama om din farmor ordentligt nu.
Klanningen ar urfin!

Reply
S*

Ja det stavas pastilla! Skit gott! Särskilt om det är din farmor som lagar det!! Med kyckling eller fisk o räckor??
Blir det te med mynta också?? Kan dricka 5 liter av det Lool

Reply
Ebba

Hej!Hoppas att du får det kul där jag är din farbrors dotters bästa vän mer känd som din kusin.Hoppas att du får det kul och jag vet att hon var väldigt uppspelt för att du skulle komma!!!

Reply
Lilly

Blir så stolt över att vara halvmarockan alla de få gånger du nämner det :D Haha <3 Kanske är lite konstigt men x)

Reply
Helin

Ta gärna kort tillsammans med din farmor och farbror så vi kan se om ni är lika haha:)<3

Reply
Camila

Har du sett att chicy.se har en bild på dig, på deras hemsida, verkligen en snygg bild på dig! :D

Reply
lindtran

Hejsan!
Jag undrar bara vilken storlek du har på dina studded bustier? eftersom jag tänkte köpa sådana men rekomendera du att man köper ett storlek större?

Reply
Satang

Kenza du är är vacker och fin och en fin still när jag tittar på dig då ser du ut som en sötnöt du är jätte vacker nu menar jag allvar Omg du är
jätte fin kan inte beskriva dig med ord :-)

Reply
sarah-h

Låter gött som fan! Morsan är bäst på att laga couscous & pastella! Hoppas ni dricker lite nänä! haha mintate alltså ;)

Reply
Mamma/fashionista

Gillar att du är så familjär<3 men dock svårt att se dig som halvmarockan,,,
Du känns svensk rakt igenom förutom en väldigt viktig egenskap!
Du verkar vara en varm o kärleksfull tjej,,,det är nog din arabiska sida det.
Kram.

Besök Sveriges snabbast växande modeblogg! 
Efter endast en månad så hamnade jag på 1:à plats bland mest lästa medlemsbloggar,,,
Uppdaterar 9-10 gg dagligen om smink, skönhet, mode o shopping samt hur det går ihop att vara mamma på heltid till två små sessor!

Reply
Johanna

Kommer din pappa komma dit? Eftersom det är farbror..? Hoppas det går bra..

Reply
Biopsychology

Vill också åka och shoppa kläder i London….(!!!)

(Skrev just ett superkort inlägg på min psykologiblogg om falskaförväntningar: Är falska förhoppningar bättre än inga förhoppningar alls? Skulle uppskatta att få ta del av era åsikter!)

Reply
leila

Åh älskar bastilla, dör haha! Men i vinter blire marocko då ska jag fan äta couscous o va så marockansk som möjligt;) puss, bra blogg!

Reply
Emelie

Är de bara jag, eller var du jäkligt lik din kompis Humlan på översta bilden? Haha. Trodde det var hon först :)

Reply
Jenny

sjukt, jag var där igår, och testade just den klänningen :O Tror butiken heter nåt med Retro London :)

Reply
Eve

Hej Kenza, jag har ett skolarbete där jag ska berätta om varför jag är emot pälsar. Jag tänkte använda dig som ett exempel, alltså berätta att du är emot det och att många läsare ser upp till dig vilket gör att vi också påverkas. men sen kom jag att tänka på att du använder äkta skinn, varför är du inte emot det? Snälla svara så snabbbt som möjligt, redovisar på tisdag. kram!

Reply
Jessy

You always know what to buy when you go to LONDON!

I am a fashion buyer in London, if you check my blog you can see what all the shops have! ^_^

Reply
emma

Skitsnygg klänning! Du har alltid snygga kläder haha! Har du nå tips vad man ska ha för toppar/tröjor när man har stor byst och breda muskulösa armar och axlar? Jag känner mig alltid så tjock och klumpig och bred fast jag egentligen kanske inte är det . . :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*