• header

Paljetter & pärlor

Jag får inte nog av plagg prydda med paljetter, pärlor & stenar. Så jäkla fint!! Lucky for me att butikerna i LONDON var fullproppade med sånt. Fick behärska mig lite.. Dessa tre plagg fick bli mina iallafall!

Linnet är från New Look. Älskar de tunna axelbanden och skärningen fram! Linnet är lite transparent så man får ha en snygg bh/bustier (i spets t.ex.) under. Shortsen köpte jag inne på River Island, och på kroppen ser de mer ut som en läcker kjol än ett par högmidjade shorts. Jag kommer antingen bära dem med en enkel topp istoppad, eller med en loose fit tröja/t-shirt över så att man bara ser nedersta kanten på shortsen. Eller varför inte en stickad tröja, tunna strumpbyxor och ankelboots?

Toppen längst ner köpte jag inne på Miss Selfridge, även den är lite transparent. Den är rätt kort så jag kommer nog bära den med ett tight svart fodral (eller en högmidjad kjol) under. Eller ett par jeans med lite högre midja..

Ååååååhh vad jag önskar att dessa tre butiker kunde öppna upp i Sverige! Jag vet att de även säljer via webbshoppar men det är ju bättre att få testa plaggen osv.

71 Comments

Nina Andersson

Hej Kenza,
Vad rekommenderar du för ställen i London?? Restauranger, shopping,etc? Vi ska åka dit i början på November och det hade varit roligt med lite tips :)

Reply
L

Hej Kenza! Älskar verkligen din blogg! Så bra alltså!!

En fråga: Jag sitter och tittar på höstskor just nu, men jag vet inte vad som är trendigt denna höst, helst från skopunkten!

Tacksam för svar!

Reply
Sanna

SNÄLLA KENZA, jag ska snart till London och skulle vara otroligt tacksam om du kunde tipsa om Londons shopping; vilka affärer och gator du shoppar på. Skulle vara otroligt tacksam om du kunde skriva ett sånt inlägg. Älskar din stil :)

Reply
vilma

hej kenza
vet inte om man får fråga detta men hur mycket känar du på din blogg? Du har alltid nya fina och dyra kläder på dig så jag bara undra. (din blogg äger och din stil är underbar!)

Reply
Felicia

Hej! så snygg! älskart! har just lagt ut några nya skor jag ska köpa men vet tyvärr, inte vilken sko? eller par? så skulle du kunna hjälpa mig! kommentera gärna ha en fortsatt bra kväll! :) Älskar din blogg! så himla mycket!

Reply
Sanna

ojojoj de där va inga dåliga linnen. Jösses va mycket grejs det va på dom. Inte alls min stil, jag skulle inte kunna bära dom men tittar gärna på dom och tror att många andra passar superbra i dom !

Reply
Emilia

Kan inte du göra en önskerubrik som är “de klädesplagg jag gillar mins i min garderob”? Skulle vara väldigt kul! Jättebra blogg förresten :) kram!

Reply
emilia

hej, jag har en fråga som kanske inte angår de här inläge fast jag undrar hur du och din pojkvän träffades första gången.. :D <3

Reply
blaaaa

förlåt men du brukar ha jävligt nice stil på kläder men dehär va superfult but I still love your blog:)

Reply
Tilde

Hej Kenza! Jag älskar verkligen din blogg!
Du är så himla fin och jag vill verkligen se
Ut som du. Du är nästan alltid positiv
I ditt sätt när du skriver. Det får många att
Bli glad när man ser dina inlägg och läser
dom, framförallt jag! Jag skriver inte bara
Detta för att du är en stor bloggare, utan
Jag skriver denna kommentar för att jag
Värkligen tycker att du är fin och sprider
Glädje i dina inlägg!
Om du har tid får du gjärna titta in på min
Blogg: http://www.tilde.devote.se hejdå:D

Reply
Diianas@instagram

hej kenza! för några år sedan skrev du att du använder dove summer glow på ditt ansikte. Jag undrar om du fortfarande använder den produkten eller någon annan produkt som får dig att bli så fint brun i ansikte och kropp. Skulle vara jätte kul om du kunde tipsa oss isf och kanske skriva lite mer skönhets tips! :)

Reply
Monika

Jag brukar gilla din stil, men detta var onekligen smaklöst! Som någon sorts tant-klänning eller något…nej fy för min del iaf!

Reply
Moa

Kan du snälla skriva länken till linnet på din blogg? Vill så himla gärna ha det! KRAM

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*