• header

3e oktober 2012

Åååh vad jag är glad över att denna dag bjuder på sol!

Igår hade jag en down-dag, höll på att bli galen så jag drog till gymmet och sprang bort det. Efter att ha dränkt alla på gymmet i mitt svett så åkte jag hem och duschade, slängde på mig kläder & hämtade upp Dilay inne i stan. Vi åkte hem till Nadia, åt mat & tittade på X-factor. Låg i Nadias säng till strax innan elva, vi bara låg där och pratade och kliade i varandras huvuden med en sån där “visp” (tror de heter typ head massager). Testat sån? Så jäkla skönt..

Behövde iallafall en kväll med mina bästisar. Vi planerade även D’s födelsedag nu i helgen! Det ska bli sjukt kul. :)

Nu ska jag betala lite räkningar och sedan klä på mig.. Idag står möte & present-shopping på schemat.

Ska även passa på och titta på ett par nya ankelboots till mig själv. Har så många med platå & rundad tå. Nu är jag ute efter ett par lite nättare med spetsig tå! De här ovan kommer från Zara.

32 Comments

Jennie Svensson

Hej!
Tänkte bara säga att jag såg en ring från din kollektion på guldfynd för ett par dagar sedan och den var jättefin, så jag kollade in hela kollektionen. Jättefina grejer!

Reply
Anna Jansson

Läs om hur jag gjorde för att gå ner 14 kg. Få tips och inspiration för att nå drömkroppen. Jag skriver om både kost, träning, recept på nyttig mat, mina kost- och träningsdcheman mm.

Reply
sanna

Tänkte bara berätta för dig att den där massage saken till huvudet heter orgasmotron :D

Reply
Felicia

Jag bara älskar din blogg,din stil och ditt utseende! Men kan inte du förklara lite hur modet i höst/vinter är med kläderna? Helst ungdomlig stil! :)

Reply
Farbror Fred

Jättefina Kenza! Tror de skulle passa dig perfekt, speciellt som enda plagg.

Reply
joanna

Det var ingen som läste att hon vart ledsen eller? Är folk verkligen så tråkigt ytliga? Kenza, hoppas att det löst sig med vad det än må vara. Härligt med så fina vänner. Tänker på dig. /J

Reply
Lola Reggy

They both have that Isabel Marant feeling going on. But the one on the right is just sick! Itwould go nice rough&tough or chique. And I think that boot could go completely well with your style ;)

All<3Lola

Reply
colouriZe

Vi har alla dagar då livet suger, det går över.

Kan starkt rekommendera ett besök på yoox.com. De har mängder av snygga stövletter och dessutom märken som inte når sverige.

Reply
Mikaela

Älskar verkligen din blogg!

En sak jag undrar är om du kan göra ett videoinlägg om hur du gör du dina ögonbryn, vad använder ? M.m

Kram!:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*