• header

Dagens

Kappa från H&M // stickad tröja från American Apparel // shorts från BikBok // bälte från Issue 1.3 // skor från Zara // väska från Chicy // silverringar NYA från Guldfynd by Kenza (de ska finnas ute i butik nu!)

96 Comments

emma

Så snyggt! älskar att du tonar ned den annars tuffa outfiten med en stilren kavaj :)

Reply
Moa

Du är alltid lika vacker och fin! Eller blir snarare vackrare och vackrare för varje dag som går! Jättesnygg outfit, dock diss på shortsen, lite “camel-fall” varning! <3 Kram

Reply
Soma

Hej kenza. Jätte snygg outfit! Vad använder du för strumpbyxor? :) jätte fånig fråga men undrar bara…:P

Reply
mia

Hej Kenza.
Jag är en 27 årig sjuksköterska som läst din blogg i 3 år nu. Mer eller mindre varje dag kikar jag in hos dig för att se vad du har för dig och att du har det bra! Min pojkvän förstår verkligen inte mitt “bloggberoende” och frågade varför jag just fastnat så för din blogg så att den upptar tid av mitt liv. Han var nyfiken på vad som får mig att gilla dig. Jag svarade med följande punkter, det är detta som gör din blogg ÖVERLÄGSET bäst i Sverige (och OBS då läser jag säkert en 10 st per dag plus att jag skummat igenom mååååånga men fastnat för ca 10).
– Det första självklara: du är otroligt vacker att se på !!!
– Du verkar vara en otroligt ödmjuk och varm människa
– Du stavar korrekt och använder rätt grammatik (känns viktigt för oss lite “äldre”. Jag blir otroligt störd på bloggare/bloggerskor som stavar fel och använder språk som en 8-åring och som gör femhundra smileys, känns sjukt oproffsigt! Som att de bara skrivit ihop ett inlägg för att, utan någon som helst eftertanke. SJÄLVKLART kan vi alla stava fel någon gång men du fattar vad jag menar va?)
– Du ger väldigt mycket inspiration mode- och frisyrmässigt.
– Du har några få väldigt personliga inlägg vilket gör att man känner att du är proffsig. Du lever inte för bloggen och att vräka ut ditt inre. Du skiljer på jobb och privatliv. respekt.
– Älskar din humor!
– Du skriver aldrig något elakt eller hänger ut någon annan.
– Du verkar vara väldigt lojal och kärleksfull mot dina vänner.
– Du har väldigt mycket fina foton. Inte bara massa pixliga iphonebilder.

Ja det var bara det jag ville säga :) Lycka till med alla dina projekt i framtiden!

Reply
Molly

Haha hej Kenza! Jag har följt din blogg länge nu men jag kan fortfarande inte förstå hur otroligt stor din garderob kan vara.. Haha det är nya plagg ( som jag älskar!) varje dag! Du måste ha nån hemlig ingång till något enormt rum för du har ju huuuur mycket kläder som Helst!! Min dröm Hehe!!<3 :-*
Älskar outfiten Btw!

Reply
Nadine

Du är så himla fin Kenza! Du har super fin kropp, sjukt fin ögonfärg och är helt enkelt riktigt vacker!
Och du är väldigt trevlig också, du var glad o log hela tiden när jag träffade dig haha, jag blev skit glad av din energi!

Tänkte bara säga att din blogg är grym, som du! :)
Kram/ nadine

Reply
Carro

Åh dom shortsen är super snygga!! Letat överallt efter dom i min stl(xs) Vet du vart man kan hitta dom?

Reply
Isabella

så snygg kenza! Älskar din stil och ditt sinne för kläder =D världens bästa inspotjej, både gällande kläder och life hahaha =D
älskar dig! <3

Reply
cattis

Hej Kenza! riktigt snygg outfit idag måste jag säga, ser lagom classy ut men endå inte för prep! Ville bara tipsa dig om att gå in på gina tricots hemsida då de släppte sin skokollektion idag och jag tyckte de såg ut som något du skulle gilla! Inget för mig som inte kan gå i klackar men tänkte på dig när jag såg den bara :)

Reply
Christina

Önskeinlägg:
Mat inlägg! Följer både dig och din pojkvän på instagram och det verkar som om ni lagar så mycket god mat. Kanske kan du lägga ut lite recept och bild på maten? Eller om det är din pojkvän som lagar att han gör lite gästinlägg ibland med mattips och recept!

Reply
Fernanyi

I love this pants Kenza and the blazer that you added is amazing! Hope ypu feel better and that you get to help your little year Hugs XOXO Fe

Reply
Emsss

Åherregud en sådan kavaj/kappa-jacka letar jag efter! Säg att den finns kvar i HM ? Ska springa in direkt imorgon och leta efter en !!! Som vanligt är du sjukt snygg, har faktiskt aldrig kommenterat på din blogg men har varit en trogen läsare i kanske sex sju år.. du är en stor inspiration för mig! Må bäst! Peace!

Reply
Fash1

Digger bloggen din! Kan du blogge litt om tips til hud? du har helt sykt ren og fin hud, whats your secret?

Reply
Sofie Edholm

Hej Kenza! Jag vill bara få arslet ur vagnen och säga att du inte behöver skämmas över att du hör dåligt. Herregud. Jag är själv född med hörselskada, men som dock är så grav så att jag inte kan slippa använda hörapparat. MEN. Så länge jag har på mig min så hör jag precis som alla andra, det enda negativa är att jag inte kan “stänga ut” andra ljud, utan alla ljud nät fram oavsett om jag vill eller inte. Men ja. Jag är van som sagt och jag förstår att du är rädd över det här. Fast egentligen. Så stor grej är det inte. Det kommet hjälpa dig mer än du tror. Så du vet. Och. Hur många kommer gå och glo in i dina öron? Ingen. Så ta den här chansen nu och våga använda hörapparat nu när du får det hjälpmedlet.

Ta hand om dig.

Reply
Jessica

Hej Kenza, kan inte du lägga upp några snygga outfits som passar till fest nu i höst/vinter. Du kan ju ha det som en önskerubrik :) mvh Jessica

Reply
Frida

Herregud Kenza, vad snygg du är!!! Inspirerar mig varje dag :) ha en underbar dag!

Reply
NICOLE

Hej fina du! Är kappan från HM i år? den va himla fin, kikade på hemsidan men hitta inget ens i närheten lik. Ha den bästa av dag :)

Reply
rosa

Holy Shit, you can’t never live without showing too much, isn’t it so??? how short are these shorts??? i can almost see your ….

Ridiculous! you have compeltely lost your shame

Reply
sofie

Kloringen är så HET! Själv har jag haft tre armband i den formen, men dem går bara sönder en efter en.. Men köper nya ändå! :)

Reply
cornelia

Jätte snygg outfit, och älskar ringen som föreställer en evighets åtta, du skrev att den var från din guldfynd kollektion men hittar den ingenstans är det för som du skrev att sen kanske inte är ute i butik än eller har du köpt den någon annanstans?:)

Reply
Daniellekate

Your style is amazing and you are so beautiful!! I love your blog. I would love to interview you some time about you and your blog !x

Reply
Malin

Jag har länge tänkt beställa bältet från issue 1.3 men vet inte om jag ska ta S eller M för det står inga mått. Vilken storlek har du på ditt?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*