• header

Hej från oss!

Vi är ute och njuter av denna härliga söndag! Jag och min kärlek. Sorry för alla dessa kassa mobilbilder, ska bjuda på ordentliga outfitbilder senare!

Kör på helvsvart idag och bryter av med röda läppar. :)

20121007-154028.jpg

20121007-154036.jpg

57 Comments

anonymis

Har en lite konstig fråga kanske, men hur håller du och Aleks ihop? Tröttnar ni aldrig på varandra? Grälar osv? Vad är dina absolut bästa tips för att ett förhållande ska hålla och vara så bra som möjligt? Mitt eget hänger i en skär tråd just nu.. För övrigt så är du BÄST!

Reply
Olivia

Hej finaste Kenza!
Använder du någon primer till ansiktet eller under ögonskuggan? Ditt smink verkar sitta så bra under hela dagen, och även partynätter. Tacksam för svar! <3

Reply
-

För det första vill jag bara säga att du & Alexs är så himla söta tillsammans och bilderna ser riktigt härliga ut, så där positivt höstiga… Sveriges väder brukar ju inte precis vara något att hurra för annars.

Men jag har en fråga till dig, du har ju förut uttryckt dig om att du är lite emot skönhetsplastik (heter det verkligen så? Lät så fel hehe) eller inte emot men att du själv aldrig skulle göra det. Men hur tycker du då om alla dessa människor som ersätter sin frukost eller andra måltider med massa vatten och pulver för att gå ner i vikt eller äter massa piller för att bränna mer fett och sånt?
Jag tycker det är bra att du tar upp såna här frågor i och med att du har så sjukt många unga tjejer som läser din blogg och påverkas av dig och framförallt ditt utseende. Så jag tycker det är bra att du uppmuntrar alla tjejer till att försöka vara nöjd med sig själv. Alla kan inte se ut på samma sätt och alla kan inte få Kenza-utseendet som många vill ha!
Tycker det också är bra att du tar upp att du själv haft och kanske till och med har komplex. För jag uppfattar det som att det kvittar hur snygg alla runt omkring tycker du är, du hittar ändå någon som du tycker är snyggare att jämföra dig med och kan må dåligt över din kropp hur dumt det än låter för många andra. :)

Reply
cattis

Hej!
kan inte du berätta hur du gör dina fina lockar? superfin i håret är du idag! använder du någon speciell locktång?

Reply
sara

skulle inte du kunna tipsa om några snygga vinterjackor som man kan invenstera nu till vintern? :)

Reply
Jojo

Ni passar så bra ihop! eller ja, det vet ju inte igentligen inte om ni gör…MEN ni är så coola/söta tillsammans!<3

Reply
Elsy

Den bilden var ju rolig..eller ngt. Har märkt att du försöker vara rolig ibland- men sorry du ska nog inte bli komiker ; ) men snygg är du iaf!! Det har du aldrig hört förut va? Hehe

Reply
Ellen

Jag tycker inte det gör något med mobilbilder! Personligen tycker jag att det ger mer charm och blir faktiskt roligare med sådana här små miniinlägg trots att du inte tycker bilderna är bästa, än att det inte skulle bli några inlägg alls eller bara high fashion bilder… :) Det är det bästa med din blogg, du visar alla möjliga sidor och vågar lägga ut en bild på dig när du gör gristryne eller alla dina söta grimaser. Kenza är Kenza och Kenza är bäst!

Reply
Maria

Hej!
Jag är så värdelös på att kommentera men idag så!
Efter att ha läst din blogg mer o mindre flitigt under alla år så har jag som jag kan gissa fler känt o märkt en skillnad i ditt bloggande på senare tid. Gnistan e borta, glöden e borta och det känns inte som om du njuter och tycker det är kul längre utan snarare försöker intala dej själv att du vill blogga för de e lixom du!
Det är okej att växa ifrån saker och jag hoppas av hela mitt hjärta att begåvade, vackra och fantastiska du man bara önskar att man hade turen att känna vågar låta dig själv känna och tänka så när du känner att det är dags! Man ska ju alltid sluta när man är på topp eller vad är det man säger?:)
För min o alla andra läsares skull önskar jag att du ska hitta blogg-tågan igen så vi får fortsätta läsa varje dag!
All lycka till fantastiska dig!
/ Maria

(Läste igenom kommentaren och insåg hur negativ den lät, inte min mening alls, men ibland kanske en helt okänd persons egentligen helt oviktiga kommentar faktiskt göra skillnad)

Reply
stina

Kan du kolla vart din pojkvän har köpt sin jacka? Min pojkvän fyller år snart, och har vill jätte gärna ha en baseball modell på sin jacka men hittar ingen där jag bor.. :(

Reply
anonym

Aleks är ju bara för snygg och härlig! Men jag undrar, är han en sån som flirtar med många tjejer? Har ni haft något svartsjukedrama?

Reply
Hanna

underbara ni två är tillsammans. påminner om mig och min pojkvän, vi har alltid så roligt :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*