• header

Fräscha höstnaglar

Jag var hos min vän Nora och fixade naglarna i eftermiddag. Jag ÄLSKAR att ha naglarna målade i någon fin färg men det är ju så sjukt jobbigt att behöva måla om hela tiden. Det håller ju inte så länge, det börjar alltid lossna på kanterna efter bara någon dag eller två. Diskar väl för mycket antar jag, haha.

Därför älskar jag denna typ av färgade gelé-lack (shellac, som ett nagellack men det håller bättre och torkar direkt i uv-lampan) för det sitter och håller sig snyggt i några veckor. Nora hade en jättefin vinröd färg så den fick det bli! Nu kommer jag ha snygga naglar ett bra tag. :D

Hon gör inte bara shellac utan även nagelförlängning med gelé. Om ni också vill fixa naglarna hos henne kan ni maila henne på [email protected]

Mina naglar överst och sedan två bilder på nagelförlägningar Nora gjort.

42 Comments

Emma

Hej fina du!
om du har lust och ork skulle jag verkligen uppskatta om du gjorde en video när du gör dina lockar, dom är super fina:)kram på dig!

Reply
Nina

Vad använder du för locktång?
Jag har testat olika, men har inte lyckats få rätt storlek. Dina lockar är alltid helt perfekta! Sjukt fina naglar, btw!

Reply
sara

Åh, samma här! Får panik varje gång jag får ett litet jack i nageln dessutom, kan det inte bara sitta kvar!!

Reply
Ulrika

Polera naglarna med en sån 4-steg fil innan du lägger nagellack.

Jag läste om det men trodde inte att det skulle göra så stor skillnad, men skillnaden är ENORM! när jag polerat behöver jag inte måla om naglarna på i princip 2 veckor! nagellacket sitter som berget! :)
Kram

Reply
Nora

om du nu diskar så mkt och det sliter på händerna, varför skaffar du inte då en diskmaskin?? du som är rik och allt har ju råd till det liksom..

Reply
sofie

Jättefint! Själv har jag dock börjat tröttna på nagellack på mig själv och tycker det är vidrigt! ;s

Reply
Hanna

Åh, vad fint! Ska göras nästa gång då vanligt nagellack aldrig håller mer än 2 dagar haha :P
Du har så fina ögon! Önskar att jag hade den färgen :)

Reply
Malin

Nu tänker jag vara en jobbig läsare (förlåt:P) och poängtera ut att shellac (av CND, bara CND) är INGET gellack. Shellac är ett fantastiskt hybrid nagellack som är tunt som vanligt nagellack och passar till starka, friska naglar som inte behöver förstärkning.
Gellack (t ex gelish, luxio)är tjockare och fungerar som en lättare förstärkning.

/Nagelteknolog

Reply
kath

leste første delen og tenkte ja jeg får tipse ho om shellac for det er jo bedre. but a little too late:P

Reply
Lisa

Din klocka kan vara det snyggaste jag sett, kommer du ihåg vad den heter? Vore oerhört tacksam för svar! :)

Reply
Anna Ofelia

Your kidding! It looks totally like my hand.. Omg, so wierd and amazing at the same time.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*