• header

NAILS

Jag blir så jäkla imponerad när jag ser sånna här bilder på Instagram & Weheartit. Jag förstår inte hur de har tålamodet att sitta och pillra och rita mönster & sånt. Min bästis är en sån som ständigt har skitsnygga naglar och då pratar vi inte gelé och förlängningar, utan hon målar själv med mönster, färger, glittriga toppar m.m. Jag blir alltid så avis när hon kommer med nya coola naglar. Är dock lite mindre avundsjuk på hennes jäkla nagellacksberoende. Den där kvinnan har fan fler nagellack än en Kicks-butik haha.

Tyckte att bilderna ovan var väldigt söta iallafall. Hoppas det gav er lite inspiration, som det gav mig! Ett par söta naglar piggar verkligen upp i höstrusket. Kanske jag ska testa på något nytt när jag är klar med mina vinröda. :)

68 Comments

camilla Norman

Jag bara äääälskar dom som ser ut som rymden! Som du säger,hur fasen orkar man pilla med allt det där?! haha
Jag är avis på alla som KAN ha gele,nagelack och allt sånt där…I mitt jobb får jag inte ens ha vanligt lack!

Reply
Maria

Haha Kenza jag är bra på att göra leopard. Brukar göra till mig själv och vänner i flera olika färger. Jag kan göra till dig nångång kanske? haha :D din blogg är bäst! du är verkligen min förebild. :)

Reply
Sussie

Om man ändå hade tålamodet att göra sådana naglar, haha! jag har knappt tålamod att måla naglarna! ;)

LÄSARE! Undrar om just du har en kofta från missioni lindex kollektionen du inte vill ha och vill sälja den?

http://www.sussieilmije.blogg.se
Välkomen in på min blogg och se vilken kofta jag menar och hur du ska kontakta mig OM du har en liggandes. Skulle uppskatta till tusen! :) Tack fina ni.

Kramar

Reply
Julia Jensen

Naglar är fan det bästa jag vet!
Älskar att sitta och pyssla ihop nya mönster med nya färger. Var längesen jag räknade mina nagellack nu men lätt över 60 stycken :D
Tyvärr så går jag på en restaurang skola, och när vi är i köket får vi inte ha nagellack men på helgerna passar jag på :D

Reply
Linnea

Naglar är så sjukt roligt!! Önskar verkligen jag ahde ork till att fixa dom!! :)
men till halloween, då jäklar! ;)

Reply
Melanie

Åh blir helt imponerad av att man kan göra så fina naglar dom med typ nitar var jätte coola tyckte jag men dom andra var också fina Love din blogg Kenza<3

Reply
Melinda Sundsten

Åh, grymt fina bilder! Har själv ett stort intresse för nageldesign samt makeup, så skriver och lär på min blogg om det. Det är faktiskt mycket lättare än vad man tror, kräver möjlitvis lite träning, men bara att vara kreativ så blir allt snyggt ;)

Reply
Moa

Jag höll på med det ett tag, på mig själv. Men när man är as nöjd och sen är de t borta nästa dagen efter , då är det så jävla tråkigt så orkar inte sitta och göra det fint så länge längre när det ändå försvinner ..

Reply
Sofie

Kenza, det finns så klart 10000 användare på twitter i ditt namn! Vilken ska man följa om man vill följa just dig? Kram

Reply
Challe

Oh nice! Nu fick jag en massa inspiration. Målar själv mina naglar med mycket motiv och mönster. Skulle kanske ta en titt in på instagram och hitta lite mer. Ta en titt på min blogg om du känner för det och om du är intresserad av lite nagelkonst :D

Reply
Nastya

the blue and the black and white are beautiful! the rest of them i didn’t like that much. i used to draw on my nails also, but it’s kind of a hard work that you get tired off. and don’t do the gel or the extension! your nails are beautiful!:)

Reply
Josefine

Ett tips om du vill göra enkla snygga naglar är att måla hela nageln i en färg och sen göra gradient tips, du tar annan färg och håller ut lite på ett lock eller nånting. Sen doppar du en vanlig disksvamp i, alltså den gula sidan, och duttar försiktigt från längst ut på nageln och till mitten ungefär. Ger en snygg effekt och är lite roligare än enfärgade naglar + enkelt :)

Reply
Doodles

O,vad snygga naglar !*_O

Kolla in den har hemsidan om du vill ha moderiktiga iphone skal matchandes naglarna ! :>

Reply
melissa

det är ju jätte roligt att måla mönster och sånt! kolla gärna min instagram och säg vad du tycker! jag heter “melissastenman” :)
älskar din blogg, kram!

Reply
Pia

De med blå stjärnhimmel är grymma! Såna naglar skulle jag vilja ha, men skulle nog aldrig få till det själv, haha.

Reply
Matilda

Man blir verkligen imponerad av folk som kan göra så häftiga naglar. Själv kan jag knappt måla ett vanligt lager för att det kladdar och kommer utanför… hahha :)

Reply
Lisa

Önskerubrik: Vad jag tycker är snyggt till nyår

Gärna inte bara klänningar :D

Reply
Fredrika

Idag har jag tipsat om två grymma tränare på min blogg. Kika gärna in om ni letar tränare eller bara är nyfiken & behöver inspiration.

/ fredrikalidman.blogg.se

Reply
Besök min+viktblogg,+jag+har+gått+ner+20+kilo!

vilka häftiga naglar.
Jag gjorde coola naglar igår kika in på min blogg för att se mina.

sen tipsar jag om hur jag gått ner 20 kilo med lchf på mitt vis.

allt finns dokumenterat, matdagbok och exakt hur mycket jag ätit och druckit av allt.

Ja precis allt för att lyckas!

Reply
Ulrika

Kan du inte skriva ett inlägg med massa bilder på din bästis naglar? Vore så roligt att se!

Reply
cecilia

Vet du hur många nagellack hon har ungefär? :) Älskar din blogg föresten :)

Reply
Melinda Sundsten

Liknar en av nageldesignen som jag gjorde idag på min blogg. Är rätt enkelt att göra olika saker med naglarna utan att det tar för mycket tid eller krångel, bara att öva! Fina bilder du hittade dock! =)

Reply
nellie

Ääääääälskar de rymdfärgade! men de är nog “gaska” svåra att göra :P

Reply
hanna

Haha det som är så kul att måla naglarna med mönster osv! Satt igår och funderade över hur mina halloween naglar ska se ut ;)

Reply
Sara Eliasson

Jag kan faktiskt göra sådana naglar! Tycker det är jätte lätt. Inte för och skryta men jag är jätte bra på att måla naglarna. ;)

Reply
sofie

Grymt snyggt!! Färgglada naglar är dock ingenting för mig. Får typ kräkreflexer om mina naglar är neon rosa haha

Reply
Lisa

Roligt att en annan också skrivit om http://www.artnail.blogg.se. Tänkte också tipsa om den bloggen! Tjejen som har bloggen är bara 15år gammal och helt suverän på att göra liknande nageldesigner! Kolla in så får man massor av inspiration, tips och steg-för-steg!

Reply
Katrine

Så utrolige mange fine negler! Fin inspirasjon dette. Skulle ønske jeg bare hadde tålmodighet og at jeg var kreativ og flink til dette, men bruker jo vanlig neglelakk da :-)

Reply
vik

du gör allt för lite inlägg snart kmr du tappa alla läsare om du fortsätter så

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*