• header

17e oktober 2012

God morgon!

Ja jävlar, idag kom jag upp i tid! Skönt att slippa stressa. Har varit ute och gått med vovven och nu ska jag äta frukost och göra mig i ordning. På dagens schema står ett möte nu klockan nio, sen ett till med en bank direkt efter och sedan blir det jobb (fler prover kommer idag!). Ska försöka hinna med ett pass på gymmet också.

Nu – mat i magen så jag klarar av denna dag! Ska göra smoothie och knäckemackor med makrill på. Älskar makrill. Ibland äter jag direkt ur burken med en gaffel haha.

Ha en underbar dag, puss!!

Två bilder tagna av Tam Thi för Modette

63 Comments

Johanna

Blev glatt överraskad att det fanns ett nytt inlägg så här tidigt på morgonen! :D Sen kom jag på en konstig grej som jag måste säga, jag gillar verkligen att du är så grym på att skriva! Inga särskrivningar och inga stavfel. Det tycker jag gör väldigt mycket för helhetsintrycket! You go!

Reply
Sophie

Underbar blogg kenza, kul att du delar med dig av ditt fartfyllda liv!
Jag har en fråga, vart kan man köpa mulberry i London ? Och Jeffery cambell i London ?

Hoppas du kan svara på detta, ska dit och shoppa snart! Kram från Sophie

Reply
Josephin

Hejhej,

tycker det är jättekul att läsa om träning och tycker det är grymt att du kan inspirera andra till en mer hälsosam livsstil genom din blogg.

Jag själv har idrottat på elitnivå i många år och har beslutat att starta en blogg för att försöka inspirera andra till en sund livsstil —> glädje. På bloggen lägger jag upp flera hälsosamma recept, träningstipd och motivationsbilder. Vore jättekul om du ville kika in bloggen och om du vill hjälpa mig att sprida den vidare. Förstår att du får många liknande förfrågningar men vore så himla kul om jag kunde påverka fler tjejer och killar till en mer hälsosam livsstil!

Tack oavsätt och ha det så bra!

Reply
Farbror Fred

Härliga bilder. Älskar dina fötter i höga klackar….ser så lena och fina ut med sensuellt högt fotvalv……

Reply
Matilda

Haha! Jag äter också makrill direkt ur burken. APGOTT! Kan du inte berätta hur du gör dina smoothies? Jag blir alltid så sugen när du skriver om det! :))))))

Reply
AM FASHION

Fina du. Så jäkla skönt att komma upp i tid, visst? Man orkar så mycket mer (när man äter en bra frukost också som du gjorde) och hinner med massor. Som att jobba och träna!;)

Reply
Nea

Äta makrill direkt ur burken med gaffel?! Det ÄR så det ska ätas, så slipper man bre en macka också :)

Reply
Linda

Vet du vart man kan köpa en sån där “baseball-jacka” till ett bra pris för en fattig student? haha, har letat men hittar inte! :(

Reply
Cornelia

JAG HAR NOG ALDRIG NÅGONSIN TIDIGARE KOMMENTERAT PÅ DIN BLOGG, MEN NU VAR JAG TVUNGEN ATT GÖRA DET, FÖR ATT JAG BLEV HELT KÄR I JACKAN SOM DU HAR PÅ DIG PÅ BILDEN OVANFÖR.

JAG HAR LÄNGE VARIT UTE EFTER EN SÅDAN JACKA, SÅ JAG SKULLE UPPSKATTA OM DU TOG DIG TID ATT SVARA PÅ VAR DU KÖPT DEN? TACK PÅ FÖRHAND!

MVH CORNELIA

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*