• header

Plåtning imorgon!

Jag är heeelt slut i benen. De värker som bara den. Men det betyder väl att jag körde hårt på gymmet! När jag kom hem gjorde jag en lasagne till mig och min karl och myser vi i soffan. Kan äntligen andas ut efter denna dag. Jag ska gå och lägga mig snart för imorgonbitti ska jag inte bara vara pigg utan SE pigg ut också. Det är nämligen dags för plåtning!

Jag ska plåta coola bilder till en tidning och det är ingen mindre än Bingo som plåtar. Bingo är sjukt duktig och det ska bli väldigt kul att jobba ihop igen! Och det ska bli spännande att se vad stylistteamet plockat fram för kläder & smink-/håridéer. :)

Godnatt bloggen! ♥

Kenza and Bingo in action! Bingo vet verkligen hur man får till en bra bild. In med magen, ut med höften, håll andan… Haha.. Man står i en pose som känns helt onaturlig och som ger mjölksyra i varenda liten muskel, men på bild blir det såklart snyggt!

50 Comments

Fany Fri

Du är verkligen snygg! Vart kommer det där linnet ifrån? Super snyggt!! Kram

Reply
Sofia

Åh, vad gott det lät med lasagne, hehe. Lycka till på plåtningen, inte för att du behöver det. Du blir ju alltid fin på bild! :-)

Reply
Moa

“Bingo vet verkligen hur man får till en bra bild. In med magen, ut med höften, håll andan… Haha..” fast inte så kul egentligen? att en bra bild på dig (eller vilken annan kvinna som helst)är i en helt onaturlig pose där du måste hålla in magen, inte borde din kropp behöva vridas och vändas på för att en bild ska klassas som bra? Bingos kvinnosyn och upprätthållande av rådande kvinnoideal är oroväckande.

Reply
mickan

sluta besöka eskilstuna djurpark alla människor. Dom dödar sina djur och förvarar dom i en frys.
Dom håller inte alls på med bevarande av djurarter, dom dödar dom! kolla på kvällens avsnitt av kalla fakta.

Reply
anonym

Villllken lyx att vara så het=) Passa på att njuta!!!
Vet inte var jag ska börja, brösten, kläderna, fötterna, halsen, längden!!! Håret skulle gärna få ha lite touch av ljusblont enligt mig.

Reply
johanna

Ja jättebra att göra kvinnors kroppar till objekt istället för att låta dom vara naturliga =) =) =)

Bra åsikt där kenza…….

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*