• header

Dagens

Jeans från Dr Denim // tröja från American Apparel // skor från JC // väska från Balenciaga // ringar i äkta silver från Guldfynd by Kenza (de två smalare på lång- & ringfingret är från Thomas Sabo) // gammals halsband från H&M // skärp från Issue 1.3

Mönstrade brallor is the shit! Det regnade dock idag så vi fick fota under tak med dåligt ljus, därav de kassa bilderna.. Men det får duga!

Nu får vi se om jag hoppar i myskläder eller partykläder. Har sån jävla beslutsångest ikväll…

100 Comments

Josefine

Snyggt! Jag fattar inte..när du säger att det är dåliga bilder så är de assnygga! Fast det är väl modellen som gör de så snygga!! :) Om jag var du så skulle jag välja att stanna hemma och ha en skön myskväll!!!<3 Kram!<3

Reply
Alma

Hej Kenza, fin blogg!
Det skulle vara jätte roligt om du kunde tipsa om fina och bra butiker även resturanger i London, vart man kan hitta det där med det lilla extra :)

Reply
Hanna

Min kväll såg ut att bli en myskväll… Men så fick jag sms från en tjejkompis. Nu är hon på väg hit med groggvirke och vi sätter på oss partykläderna och går ut och dansar järnet!! Jag sitter hemma i soffan varenda kväll under veckorna så varför inte passa på nu när jag kan, får ju sova imorgon. :) Ha en kul kväll!

Reply
Thu

Wow, vilken häftig och snygg outfit, speciellt med halsbandet, kunde aldrig trott att den var från H&M :) <3

Reply
Lisa

GASH va snyggt! Löper till närmsta butik och haffar likadana byxor efter dom här bilderna for sure! Får hoppas att min rumpa ser lika extraordinary ut i dom som din! :)

Reply
Alice

Hej Kenza!
Jag älskar din blogg & det känns precis som att man känner dig efter att ha läst din blogg i något år haha!
Men du, jag har en fråga!
Har du någon gång förlorat en “bästavän”?
Det känns som att jag håller på att göra det, och hur kan man hindra det? Jag vill verkligen inte förlora henne för hon är den enda som får mig att våga vara mig själv.
Kram!!<3

Reply
Gulestan Mohammadi

Hej !!! Jag är en väldigt modeintresserad tjej som älskar att designa och sy kläder, speciellt klänningar osv. Jag syr upp klänningar åt folk då & då. Eftersom att du gillar att klä upp dig skulle det vara jätte kul att sy ett plagg till dig ! Är det möjligt? Det skulle vara asroligt!! =)
KIKA!!!!! Ha en dunderdag

http://www.facebook.com/pages/Elug-Season/185865328173613?ref=hl

Reply
Elin

Vad har du för storlek på jeans från Dr Denim? ;) Har ett par i xs men de blir så stora efter att ha använt dom i någon månad så funderar på att köpa ett par mindre men de kanske inte kommer sitta snyggt då…

Reply
elsa

väldigt vackert halsband! hela allt var supersnyggt, önskar jag hade din garderob!! <3 från mig i barcelona

Reply
Malin

Skitsnygga byxor. Snyggt att matcha nåt mönstrad med svart. Varifrån köpte du byxorna? Jag älskar leopard så de skulle passa i min garderob :))

Reply
Josephine

Snyggt! Jag älskar ditt sätt att bära ett sånt maffigt halsband så enkelt och snyggt i en vardags outfit! Det är så himla snyggt!

Reply
Emma

Måste bara säga att du har en så sjukt snygg stil, du klarar av att bära upp i princip allt!

Reply
Sanna

det där halsbandet skulle jag kunna döda för, det är så sjukt läckert och jag önskar så att jag fick tag på ett !! !

Reply
Emma

Fy fan vilken klockren outfit! Så jäkla snyggt! :)
Vart köper du Dr Denim? Har hört att de mest finns på webbshopar, hur är de i storlek? Kanske nån annan som vet?

Reply
Sandra

Hej, jag kommenterar sällan men nu bara måste jag! Du är så himla vacker! Låt ingen såga något annat! Kramis

Reply
Hannah

Snälla läs!!

Hej kenza, jag måste bara som många andra också påpekar, din underbara kropp. Du vet själv att det är många tjejers dröm att få den kroppen och jag har nyss börjar träna och drömmer och att så småningom att få lite åt ditt håll som resultat kanske?..

Men min fråga är om du kanske skulle kunna ge några enkla tips om hur du tränar ? alltså vilka maskiner kör du mest, och hur mycket TYNG har du? snälla det skulle vara guldvärt att få ett sådant inlägg från dig kenza

Hoppas med hela mitt hjärta att du svarar, Tack.

Kramar Hannah

Reply
Anna; Jofama jackaaa!

Hej Kenza!
Jag undrar om du skulle kunna tipsa om hur man kan matcha o bära din senast designade Jofama-jacka på lite olika sätt? (: Jag har köpt den med svart (fejk)pälskrage och den är jättefin o mysig men känns väldigt rockig sådära. Jag älskar denna stil men vill gärna även ha lite “finare” outfits. Tipsa? (:
Mvh, Anna.

P.S. Har även köpt vinterjackan förra året, även den med svart krage. Samma sak med den :)

Reply
Elsa:)

Hej Kenza! Jag heter Elsa och jag har ett problem. Jag har letat efter en locktång jättelänge nu men har inte riktigt hittat någon bra. Rekommenderar du någon eller med vilken lockar du ditt hår med? Ditt hår är jätte fint i de lockarna du har! Svara mig please:) love u!

Reply
Drömjobbet

Alltså. Jag blev helt paff när jag såg dessa bilder. De är magiska. Du är helt galet vacker. Tänk den som fick se ut så…..

Reply
Cornelia

Har läst din blogg i fler år nu, tycker verkligen om hur du klär dig, du klär upp allt!
Vem är det som tar alla dina fina outfit-bilder?
Kram

Reply
Carro

Herregud det där är ju på Johannes!? Min gamla skola ju :D galet snygg outfit också!

Reply
julia

gud vilka fina kläder du har, det är helt sjukt vad vacker du är! vill ha din garderob alltså + ditt utseende! kramar!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*