• header

CHANGED PLANS

När frugan ringde mig förra veckan och sa att hon fått förhinder helgen vi skulle åka till MTV Europe music awards så blev jag lite ledsen. Hade verkligen sett fram emot en rolig helg ihop i Frankfurt! Men Tyra har massor att göra då med sin bok vilket jag förstår, så vi kollade med MTV om det var lugnt att bästis åker istället för Tyra. Och det gick! Hur fett?!?!

Om 3 veckor är det dags och jag längtar så mycket att jag spricker. JÄVLAR vad kul vi 2 kommer ha! Fääääzt!

Till Tyra: jag lovar att skicka härliga updates till dig från årets fest. Så att du sitter där med din bok och ångrar dig lite haha. ;-)

Jag och Nadia i Paris i våras

78 Comments

Julia

Du har så sjukt fint hår & har länge undrat hur du gör för att få det så fint, & vågigt?! vad använder du och hur gör du? Skulle bli jätte tacksam för svar, Btw älskar din blogg! kram

Reply
Selma

Nu hänger jag inte med hehe.. är inte Humlan din bästis?
Kram! ps. du har VÄRLDENS bästa blogg!

Reply
Elina

En fråga bara, om du nu ska åka dit privat för att ha kul (gå på galan osv), varför står då MTV för notan? Om det nu är så… :) Ha så kul iallafall!

Reply
Melicia

Hej Kenza! Ville bara säga att du är så sjukt fantastisk. Du inspirerar så många och det är så otroligt många som ser upp till dig! och jag är en av dom :) Varje gång man ser att du har uppdaterat på din blogg blir man överlycklig, du är min absoluta favoritblogg och har varit det i åratal! Du är grym :D Du är en av mina största idoler, inspirationskällor och förebilder. Det som också är så roligt är att du bjuder på dig själv, vilket många bloggare inte kan! De lägger bara ut seriösa bilder och det kan bli riktigt tråkigt, men så är det verkligen inte på din blogg! Din blogg är bäst helt enkelt :) Det är så roligt att man har hängt med sedan 4 år tillbaka på din blogg och då var den ju inte så gammal :D Det är så coolt att se hur känd du har blivit idag! Dessutom älskar jag din stil, alla kläder är verkligen dösnygga och du måste vara den bästa i världen på att matcha och styla! helt grymt:D Hoppas du ser den här kommentaren!:D kram på dig!!

Reply
Louise olsson

Jag är en svensk tjej som bor i Frankfurt sedan några år tillbaka. Säg till om du vill ha tips på bra shopping och uteställen! ;)

Reply
Rebecca

Är det inte jobbigt att behöva välja EN kompis som ska hänga med? Jag menar eftersom du har ditt gäng som alla är dina bästa kompisar verkar det som. Blir det inte jobbigt då?

Reply
Louise olsson

Man kan ju för sjutton inte köpa biljetter??? Varför är det så? Kan inte du lotta ut eller sälja två? Gaaah

Reply
Elisa

Åå jag är så himla avundsjuk haha du kommer få se One Direction live!! Jag önskar jag kunde åka dit och kolla :( fick inga biljetter till x-Factor heller :(

Jaja iaf hoppas du har det grymt kul och ifall du träffar killarna, hälsa från mig :D

Reply
Luisa

Hej Kenza har du möjlighet att se dig i Frankfurt? Jag läser alltid din blogg men skulle vilja se dig riktigt. :)

Hälsningar från Frankfurt

Reply
Alma

Åkte du någonsin på en språkresa när du var yngre? Hur gammal var du då och vad gjorde ni? Och vart åkte du?
Hoppas du svarar. Vill nämligen gärna själv åka på språkresa nu till sommaren, men tror inte mina föräldrar vill låta mig åka.
Kram på dig, allra vackraste Kenza!

Reply
Wanda

Heey Kenza : ) I’m from Germany and i love your blog :)
I read you’ll be in Frankfurt and I would like to meet you, maybe for a picture :) beacause I’m living in the near of Frankfurt =) Maybe you can write me an e-mail – would be great <3
Hugs : )

Reply
Isabelle

Shit jag fick värsta infallet och kom på en sak helt plötsligt haha. Det var ju du som länkade Ana Gina först av alla och som fick henne “stor” liksom. Är inte du typ jättestolt över det? Haha. Hon har ju blivit en folkkär kändis in sweden.

Reply
karolin

På din wikipedia sida står det att din pappa är kanadensare och att du bodde i Frankrike från 2-6 :s

Reply
Lina

Hej, läste om dig på Wikipedia där det stod att din pappa är från Canada? Stämmer det?

Reply
Lazifa

Hi! I’ve started following you recently and although I understand nothing, I follow simply for your outfits. You are beautiful and I love your style! However, I was wondering if you ever considered writing your blog posts in English as well? It would be really nice if you started doing that in the future, as I doubt I am the only non-Swedish follower.

Reply
Ellen

Dina stylingprodukter ska inte innehålla: alcohol denat eller silikoner. JÄTTESVÅRT att hitta dock. Jag har varit och frågat runt hos olika frisörer om de säljer gelé, mousse eller annan stylingprodukt utan dessa ämnen, men det hade inte några produkter :/

Reply
ida

Ha ha, bra pik till Tyra!Lite taskigt att inte åka med! Hon hade nog hunnit med sin bok ändå. Hur intressant kan den vara by the way? Men du får nog roligare med Nadia!!

Reply
Hannah

Idag är jag jäkla lycklig! Jag VANN TVÅ biljetter till Frankfurt, flyg, boende & biljetter till MVT galan… Tror ni jag dör lite eller? Fyfan! Hoppas vi ses där Kenza! :)

Reply
Sara

Jag ska själv osså till MTV EMA 2012!! :D så himla lycklig!! Vann biljetter där från elle.se :D guuud vad jag ser fram emot det!! Kommer bli awesome!! :D :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*