• header

HAPPY BIRTHDAY

Min bästa vän, min prins, min lilla följeslagare….ja idag fyller han år! Jag pratar ju om ingen mindre än Mani såklart. :D

Helt sjukt var snabbt alla dessa år har gått. Jag minns när han kom till oss vintern 2007. Så himla liten.

Det är absolut inte lätt att ha hund alla gånger, men kärleken man får från sin lilla kompis skulle iallafall inte jag byta mot något i världen.

148935-3128

Liten valp-Mani.

Mani 1 år.

Mani 2 år.

3 år, på omslaget av en av Sveriges största tjejtidningar. Inte illa för en liten vovve!

Mani 4 år.

Lillen idag, 5 år gammal!

109 Comments

Sofie

Grattis fina Mani! Husdjur är verkligen helt underbara. Förlorade min katt Alice för drygt en månad sen.. Det värsta jag varit med om nästan. Man förstår nästan inte hur nära de verkligen kommer en. Önskar dig och Mani all lycka på födelsedagen! <3

Reply
Siri

vad fort han har grånat i ansiktet, han ser på det viset mycket äldre ut än vad han är. Men söt är han ju fortfarande såklart :D

Kenzas svar: Haha ja, det har jag inte tänkt på! Han har ju nästan alltid varit lite grå om munnen men nu när man jämför så är han ju grå i hela ansiktet. Lilla gubben <3

Reply
Frida

Åh han är så söt! Han har blivit lite gråhårig. Vilken sötnos han ääääär :-) Ge honom massa leverpastej eller något gott ;)

Reply
lovisa

åh så söt han är, ett stooort grattis till lilla Mani! :D vet att du sagt det förut, men vilken ras är han? :D

Reply
Sanna

herregud va lik han och min Ebba är, på kortet när han är liten så kan man inte ens se skillnad. Helt otroligt !

Jag förstår känslan, ibland är det lite krångligt men ingenting i hela världen skulle få en att välja att göra sig av med dom. Kärleken är så villkorslös på något sätt. Helt fantastiska små varelser =)

Reply
Hanna

Insåg precis att jag följt din blogg dagligen i ca 5 år i såfall! Jösses vad tiden går fort :D

Reply
hw

Tänker ofta på hur irriterande det var med alla “du kommer inte klara av att ha hund”kommentarer och tvivel på att du skulle sköta om Mani När du skaffade honom. Tänk nu, fem år senare, är han fortfarande välmående och lycklig-surprise! :) grattis mani!

Reply
irini

naaaaaaaaw vad söt grattis Mani! Så jäkla söt när han är grå i ansiktet hahaha :)

Reply
sara

Men oj vad grå/ljus han blivit kring nosen och i ansiktet sedan han var ett år. han börjar bli en gråhårig liten gubbe:) Så söt!

Reply
Malou

Alltid undrat vad det är för ras och hur gamla kan dem bli ungefär? Tycker om 2 års bilden, han ser sjukt macho ut haha. Top dog-model typ :D

Reply
emelie

åh fina lilla vovven, grattis på födelsedagen! han är jämnårig med min terrier agnes haha. hurra för att ha hund! <3

Reply
Jonna.

Grattis till Mani! (:

Själv så har jag en kanin som också fyller 5år idag, hihi. ♥

Reply
A

Hälsa Mani grattis!

Han har så fin färg och teckning. Jag har en lh-hane som har päls i samma färg som Mani har på benen :)

Reply
Maja :)

nämen goo va söt! hälsa grattis från mig! ;D
ps. du har en super bra blogg! kommer alltid följa dig! ;)
det skulle vara kul om du skrev om lite mer mode och sånt :) men annars är din blogg BÄST!!

heeeeejdå! hehe.. ;) :) när fyller du år?

kramis //maja

Reply
Malin

Är Mani en renrasig chihuahua? Såg att det spekulerades lite om detta på din instagram där många hävdade att han var en blandras mellan chihuahua/papillon?

Reply
Josefine

Stort grattis till sötnosen! Jag har själv 2 Lagotto som jag älskar över hela mitt hjärta! Jag går en massa kurser med dem och snart börjar Allmän lydnad 1, efter lovet och den ska jag gå med Alfons som bara är 9 månader men självklart så får den äldre hunden som heter Ludde också följa med och springa i skogen bland alla höstlöv!<33 Kram till dig och Mani! :)

Reply
Lina

Grattis kramar till Mani! Gud han är söt som socker! En kram till dig också vackring! :)

Reply
Emma

Grattis till din lilla sötnos jag önskar dig och honom all lycka i världen kram ditt störta fan Emma :)

Reply
Linda Hallberg

Hej Kenza, jag har själv hund-en fralla på 3 år som heter Douglas. Jag är intresserad hur andra får ihop vardagen med hund. Jag bor själv, jobbar och ibland är det en “struggle” att få ihop dagarna och det dåliga samvetet pockar i mitt huvud gentemot lilleman. Vore superkul om du dela med dig av dina erfarenheter om ditt vardagsliv med Mani! Stor kram Linda (och Dogge).

Reply
Monica

Grattis till Mani! Hundar är verkligen underbara små krabater och jag kommer själv knappt ihåg hur livet var innan jag skaffade min tax. Dom är som barn; kan driva en till vansinne men man älskar dom ändå. :)

Reply
Amanda

Är söta Mani en renrasig chihuahua? tycker han är mycket finare än de flesta i av den rasen :)

Reply
Anna pihgren

aaaaaww! du älskar verkligen din hund! så härligt att se, ni är gjorda för varandra!! PUPPY LOVE! hälsa Mani grattis från mig! Mani ska vara lycklig att ha dig som matte! <333333
kram från Anna-Ditt FAN!

Reply
paulina

Hej Kenza, Underbara vovve du har!!! Jag undrar om du skulle du kunna tänka dig rekommendera/länka en barnbok som handlar om att lära barn att visa hänsyn till djur? Vinsten av boken går tillbaka till djuren som Djurakuten Nätverk arbetar så hårt för att rädda. hör gärna av dig då!!

här är en av bilderna som en nära vän ritat till boken och hon är den som letar efter ngn som vill stötta denna bok.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=437706819624847&set=a.434421286620067.103813.359975164064680&type=1&theater

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*