• header

Ny favorit i badrummet

Jag får ofta frågor om vad jag använder för produkter så nu tänkte jag tipsa om en hårprodukt!

Jag har de senaste veckorna börjat använda Cleansing Conditioner från Wen och jag måste bara säga att den är helt fantastisk. Eftersom att jag tränar nu (och behöver tvätta håret lite mer ofta än förut) så funkar det inte för mig att använda schampoo. Min hårbotten blir lite irriterad då och hela håret känns bara…torrt. Det är ju inte bra att tvätta håret för ofta.. Men cleansing conditioner är precis som det heter, ett balsam som rengör så man behöver inte använda schampoo alls. Innehåller örter och naturliga ingredienser, doftar friskt & och mitt hår känns inte längre torrt utan fylligt och lent.

Det enda negativa är att man behöver ta en hel del om man som jag har långt hår och den tar slut ganska snabbt. Den är även rätt dyr men eftersom att inga andra produkter behövs (som schampoo, balsam eller inpackning) så tycker jag att det är värt det.

114 Comments

Amanda

Hej!
Stort tack för tipset, det ska jag verkligen testa! :)
Jag undrar även vilken storlek du har i din “världens mysigaste tröja” (den beiga från New Look)? jag skulle vilja bestämma en i den modellen fast i en annan färg men har ingen aning om vilken storlek jag ska ta då jag aldrig köpt från England tidigare. Vore supersnällt om du kunde svara. <3

Reply
Marica

det är ju den som är på tvshoppen! Jag trodde faktiskt inte att dom produkterna fungerade, men det var ju kul att den var bra :)

Reply
Dafina

Åh Vad det låter bra! Ska se var man kan köpa det, den måste jag ha!

Var kan man köpa den?! :)<3
bydafina.blogg.se

Reply
s

ljug meeeeeraaaaaaaaaaaaaaaaa för dina läsare!! om du verklingen hade wen skulle du ta bild på din wen flaska och inte ta från google

Kenzas svar: Så lat som jag är tyckte jag att det var mer bekvämt att googla fram en bild än att fota min i mitt skitiga badrum. Ta det lugnt haha!

Reply
Olivia

Det låter som något jag skulle behöva! Jag har samma problem med det där med träningen. Vart köper du det någonstans?

Kram

Reply
Anna

Är inte det här bara en reklam-grej då? Det där Wen är ju från TV-shop och det du skriver är ju precis det de säger i reklamen..

Reply
Ida

På riktigt? Har sett den på TV-shop och tyckte att det verkade sååå töntigt! Trodde verkligen inte att det fungerade!

Reply
sessan

Alskar lukten pa Wen. Och haret kanns sa lent! Kolla min blogg om att bygga sjalvfortroende etc. Nytt inlagg idag om time management! hhtp://timetogetbetter.spotlife.se

Reply
Alice

hej kenza! :)
hur får du ditt hår att bli så vågigt? använder du en vanlig locktång? och i så fall, hur gör du för att det inte ska bli skruvlockar?
kram <3

Reply
Elizabeth

Hur mycket fick du betalt för det här inlägget?
Det här schampot har orsakat håravfall för vissa människor….

Kenzas svar: Jag har inte fått något för det här inlägget, har inget samarbete med Wen. Oj, det lät ju inte bra! :S Jag har inte tappat något hår av det iallafall.. Kram!

Reply
Charlotte

Ingen produktplacering hoppas jag? :) skämt å sido., jag har börjat tvätta håret med vanligt balsam istället för schampoo och märkte skillnad på en gång, mitt hår blir oxå så himla torrt annars. Men det här låter ju bra, ska nog köpa wen!

Reply
Robin Denise

Åh, det här låter som det jag har letat efter! Har precis samma problem, tränar nästan varje dag men kan ju inte tvätta med schampo varje dag. Dels blir man torr i hårbotten, och dels är det ju vinter! Vem har tid att vänta på att håret ska torka? Man blir ju förkyld och ser ut som ett troll. Ska definitivt testa detta!

Reply
anna

Har man det i hårbotten som vanligt schampoo? OCH i topparna som ett balsam? :) kram på dig och din super duper grymma blogg <3

Kenzas svar: Ja jag har det i hela håret, masserar in det och låter det verka några minuter. Har i en liten miniklick i topparna också efter att ha torkat lite med handduken! Kramar

Reply
Gaby

Kenza, folk säger ju att man tappar håret av den! sluta använda den, for your own safety ofc!

Kenzas svar: Men va?! Nu blir jag ju skiträdd. Har bara läst gott om denna i tidningar.. Har inte tappat nå hår hittills iallafall! :S

Reply
Sandra

Tack för tipset! Ska köpas!! :) jag tvättar håret för ofta, så det blir perfekt!

Reply
Anonym

Hej kenza!
Kan man köpa Wen i någon affär eller måste den beställas på internet ?

Btw, Din blogg är grym, så sluta aldrig blogga!
Blir så inspirerad av din klädstil för den är alltid så himla fin!
Och smyckena ska vi ju inte prata om!!

kram

Reply
Anonym

hej Kenza!
Finns Wen att köpa i en viss butik eller beställer man den från internet?

btw, Din blogg är grym, så sluta aldrig blogga!
Blir så inspirerad av din klädstil, den är så himla fin!!
Och alla dina smycken , jesus va fina!

kram

Reply
elli

Så wen-reklamen är sann haha! Låter ju asskönt att man inte behöver några andra produkter, men va kostar de?

Reply
Malin

Jag kan tipsa om att använda ett vanligt balsam istället, vilket som helst (Joicos tycker jag är bra). Jag använder balsam istället för schampo och det gör rent lika bra, men gör inte håret lika torrt och slitet. Köp ett balsam som är anpassat till ditt hår bara och gnugga in det två gånger per tvätt.

Reply
Caroline

Det här inlägget luktar “köpt” lång väg…

Kenzas svar: Men jag har ju sagt att jag inte säljer inlägg, alltså gör reklam för något i ett inlägg för pengar. Reklamen jag får betalt för ser ni i form av annonser/banners. Hur många gånger ska jag behöva säga det? Vad är det ni inte förstår? Kram!

Reply
Mickan

hm.. kanske ska testa detta. Har kört på balsammetoden innan men funkade inte på mig, detta kanske kan vara ett alternativ?!

Reply
Amanda igen

Nu när jag ser att du svarar på andra kommentarer så skulle jag bli väldigt tacksam om du svarade på min då jag länge velat bestämma en tröja men inte vågat för jag vill inte hålla på att returera saker fram och tillbaka till England.
Till min fråga: Jag undrar även vilken storlek du har i din mysiga tröja(den beiga från New Look)? jag skulle vilja bestämma en i den modellen fast i en annan färg men har ingen aning om vilken storlek jag ska ta då jag aldrig köpt från England tidigare. Vore supersnällt om du kunde svara. <3

Kenzas svar: Hej! Jag är inte säker på vilken storlek jag har (är inte hemma så kan inte kolla) men jag tror att det är XS, köper alltid det om det finns. Annars S. Kram!

Reply
Fanny

Skulle verkligen behöva hjälp med det här med vinterskor.
Det ända som jag kan tänka mig är Uggs och dom läcker bara igenom så fötterna blir blöta och man fryser.
Kan du ge några tips på snygga vinterskor man kan ha?
Skulle uppskattas så himla mycket!

Reply
Sandra

Hej, va kul att du skrev om den för beställde den av en impuls för ett par dagar sen via tvshoppen, allt-i-ett lockade mig och jag hoppas jag blir lika nöjd som du:) Jag valde att prenumerera, vid första beställningen får man Wen-produkten för hållbarhet i 30 dagar samt extra produkter för håret,vid andra leveransen kommer wen som håller i 90 dagar o sista likadant med en volymspray också. De har garanti om man ej e nöjd kan man skicka tillbaka tomma tuber o få sina pengar tillbaka.. ifall du tappar hår tex. Men det hoppas jag inte stämmer. Kram!

Reply
evelina

Snälla Kenza, det där är en av de största bluffarna inom hud- och hårvårdsindustrin. Innehåller bland annat silikoner som inte är ett dugg bra för håret, plus andra “skadliga” ämnen….

Kenzas svar: Alltså, jag kan ju bara tala för mig själv och på mig fungerar den bra och jag får jättefint hår av den. Men sen om den fungerar på någon annan kan jag liksom inte garantera! Jag är ingen hårvårdsexpert liksom.

Reply
Wilma ♥

Snälla Kenza, kan inte du filma och visa din lägenhet? :D
Din blogg är sjukt bra, jag älskar den! Du är en av mina största idoler, lätt. ♥

Reply
Nikolina

Jag har länge funderat på att köpa Wen men aldrig riktigt vågat eftersom jag aldrig litat på tvshop och dess reklamer. Men jag ska nog ta och testa den nu, hoppas den är bra!

Köpte du din via nätet eller i butik? Vore tacksam för svar! Kram!

Reply
viktoria

Duuu, om du tycker den är bra men dyr så finns det en liknade sak som heter balsammetoden. Jag har använt den i snart två år och mitt hår är huur fint som hellst! Tror det finns en sida som heter lockig.se annas kan du googla. :)

Reply
M

Hej! Mitt tips till dig är att börja använda balsammetoden istället för att använda wen. Wen innehåller silikoner och en del andra läskiga ämnen (i och för sig är vanliga schampon och balsam ofta mycket värre, men varför nöja sig med något halvbra?). Balsammetoden går ut på att sluta tvätta håret med schampo (som innehåller skadliga sulfater – dessa är både uttorkande men även ofta cancerframkallande osv.) och endast använda balsam att tvätta med. Balsamet ska INTE innehålla silikoner och mineraloljor.

Mer info finns på http://www.lockig.se/balsammetoden och http://www.nopoo.se. Har du frågor kan du vända dig till facebookgruppen “No Poo – vi som inte använder schampo” där det finns många hjälpsamma människor som värnar om både människa och miljö.

Balsammetoden och No Poo (från engelskans “ingen skit” men även en ordlek för “no shampoo”) har verkligen hjälpt mig. Man sparar massor av pengar slipper torrt hår – lockarna har aldrig mått så bra!

Boken “Badskumt – gifterna som gör dig ren, fräsch och snygg” ska jag även passa på att tipsa om när jag ändå är igång!

Reply
Marlene

Ett tips är när man har tränat så behöver man inte schamponera håret, man behöver bara skölja håret för att få bort svetten. Man schamponerar för att få bort smutsen från håret.

Reply
isabell

HUR MYCKET PENGAR FÅR DU FÖR ATT GÖRA WEN-REKLAM? Ni som gick på att hon verkligen använder det saknar en hel del hjärnceller. Tänk om, snälla ni.

Reply
BALSAMMETODEN

Hej Kenza.
Jag tvättar enligt balsammetoden sedan februari. Balsammetoden innebär att man tvättar med enbart balsam, precis som du gör MEN tyvärr fungerar det inte i längden att tvätta med Wen då den innehåller silikoner. Silikonerna kan man enbart tvätta ur med ett schampo som innehåller sulfater. Dessutom är silikoner väldigt skadliga för miljön.
Silikonerna kommer att lägga sig som en beläggning i ditt hår, och tillslut kommer ditt hår att hela tiden vara skitigt. Tro mig, jag vet, eftersom jag ibland fått silikoner i håret av misstag från tex borstar som jag inte rengjort ordentligt innan jag slutade med schampo.
Jag tycker att det är jättekul att du vill prova på att använda enbart balsam, men det finns bättre och betydligt billigare balsam än Wen.
När man tvättar enligt balsammetoden så brukar man ha ett tvättbalsam som man har i hårbotten och ett mer vårdande för längderna. Man kan även ha samma i hela håret – man får prova sig fram helt enkelt. Ett bra och billigt tvättbalsam är coops balsam som kostar 10 kr för 500 ml.
Du kan googla balsammetoden så får du upp en massa information.
Vänliga hälsningar

Reply
denisse

hej kenza!
vet inte hur det funkar på dej, har köpt wen för ett tag sen och provat det, men mitt hår blir helt oljig och äcklig av det.
vet inte, vi kanske har olika typer av hår eller nåt.
men blev sjukt besviken på att det inte funkade.

Reply
Lovisa

Innehållsförteckning:

Water (Aqua), Glycerin, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Prunus Serotina (Wild Cherry) Bark Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hydrolyzed Wheat, Protein, Panthenol, Butylene Glycol, Behentrimonium Methosulfate, Stearamidopropyl Dimethylamine, Polysorbate 60, PEG-60 Almond Glycerides, Amodimethicone, Citric Acid, Menthol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Fragrance (Parfum, Limonene.

Ett tips att använda weledas baby-serie istället! :)

Reply
Emma

Vill tipsa dig om att börja på riktiga balsammetoden istället, läs om det på lockig.se. Det där är rätt fejk.. som någon sa, innehåller silikoner som gör att håret ser fint ut men kväver det egentligen. Dessutom är balsam man använder på balsammetoden myyyycket billigare!

Reply
Alice

Tänkte att jag kunde svara på lite frågor.
Wen är typ som balsammetoden, går ut på ungefär samma. Tror dock har lite ämnen och siliconer som inte är “godkända” enligt balsammetoden.
Kan tänka mig att en anledning till att folk säger att dom tappar hår är för,att med balsammetoden tappar man mer hår i duschen än vanligt och mindre än vanligt när man man borstar det eller så när det är torrt.

GOOGLA NI SOM UNDRAR VART MAN KAN KÖPA DET!http://www.wenhaircare.se/default.aspx

Reply
Julia Jensen

Ohh :D tror du att den funkar även på en lite fetare hår typ?
Då jag tvättar håret VARJE dag för att min hår blir så lätt fett :(

Reply
Linnea

Wen innehåller silikoner, skadligt för både människa och miljö! Silikoner gör att håret känns mjukt och fint för stunden eftersom det lägger sig som hinna över. I slutändan förstör och torkar det dock ut hårstråna eftersom dem kvävs = håret blir ännu torrare och skörare än vad det var från början.

Reply
Ami

Hej Kenza!
Jag tycker att du ska lägga av med den produkten nu på sekunden! Har läst innehållsförteckningen och den innehåller suuugiga ämnen. Om du vill skippa balsam så skulle jag tipsa dig om att läsa på om Balsammetoden(BM) eller no’poo(no schampoo). Jag har väldigt torrt, skadat och känsligt hår(speciellt i och med att det är lockigt), och jag använder mig utav det här. Då använder jag ett tvättbalsam och sen ett mer vårdande balsam, efter att jag sköljt ur allt ur håret så har jag en klick balsam i håret. Det blir samma resultat som wen, fast bättre. Wen kommer ju efter ett tag att göra att ditt hår hänger ner och blir tunt/platt för att silikonerna tynger ner håret!

Kram! :D

Annars kan du ju använda SLS-fria schampoon

Reply
alessia

var kan jag köpa det?
skulle vara jätte tacksam ifall du svarade!
kram bästa kenza!

Reply
alice

Vad har du för tips för att komma över en kille? känns som om jag aldrig kommer komma över honom.. Säg gärna några bra låtar angående detta också!
Och måste bara säga att du är den snyggaste tjejen som finns, lätt!

Reply
Emilie

Hej! Som några andra har nämnt här ovanför så är tanken med Wen fin, alltså att man slutar med uttorkande schampoo, men i längden kommer det inte att fungera eftersom att Wen fortfarande innehåller ämnen som inte tvättas ur med endast vatten eller andra balsam.
Jag har själv hållit på med balsammetoden sedan augusti och har fått mycket hjälp med produkter och idéer från sidan lockig.se samt en del bloggar/forum. Mitt hår är numera mycket mjukare och finare och jag tappar inte längre lika mycket hår. Jag sparar pengar på att inte köpa massa schampoon eller dyra produkter, utan klarar mig toppen på Coop Xtra balsam (otroligt nog!).
Mitt tips till dig är att googla runt lite och läsa lite om vad balsammetoden innebär, kanske kan du också testa och se vad du tycker! :)
Nu ska jag iväg till Asien för att resa några månader, men jag hoppas verkligen att jag kan fortsätta med balsammetoden även där då det känns tråkigt att börja med schampoo och förstöra håret igen!

Reply
Dixi Wonderland

Orka att folk är så jävla negativa. Hur svårt är det att fatta att vi alla är individer? Vi ser alla olika ut vilket betyder att kläder som ser bra ut på någon annan kanske inte ser så jävla bra ut på en själv. Samma sak gäller skönhetsprodukter, ALLT är individuellt! Kenza har till och med gått ut med ett inlägg till företag att dom INTE ska skicka sina produkter till henne, även om detta varit ett samarbete tror jag inte hon skulle påstå att produkten är bra om hon tappar allt hår. Take a fucking chill pill!

Reply
mrs.morot

Tjejer , man reagerar olika beror på vilken hårtyp man får.

Jag har använt Wen förut och kommer inte göra det igen. Jag har väligt lockigt och väldigt mjukt hår vilket gör den är väldig känslig. När jag använde wen kände det ssom mit hår var i logor , det blev väldigt varmt . Sjukt konstigt.
Samt tappade jag hår p.g.a det .

Wen kan funka sjuikt bra på vissa människor men på mig. Nä….

Reply
Sandra

Jag har använt Wen under en period på lite över två månader, och håret känns helt otroligt. Det är lättformat, tjockt, lätt och glansigt. Men det blir snabbt fett, och som några skrev tidigare så började jag tappa lite hår efter ett tag. Men att jag tappade hår pga produkten i sig är inte helt säkert. jag frågade min frisör och han sade att eftersom man stimulerar håret så mkt när man gnuggar det med wen så växer det snabbare (mitt hår växte nästan 1 dm under perioden) så eftersom håret var så lång blev det tungt och därför är det en naturlig process att tappa mer hår när man får långt hår. Kanske är det därför så många säger att de tappar hår från wen? Deras hår har blivit långt av wen helt enkelt?

Reply
:)

Hejsan! Har själv inte testat produkten men som frisör är det nog inget jag skulle rekommendera tyvärr. Ditt hår kanske “ser” och känns bra och bättre för stunden men jag tror inte det kommer fungera eller vara bra i längden. Ett litet tips är att lägga pengar på ett riktigt frisörschampo istället, det håller destu längre och du vet att det kommer fungera och det viktigaste SKYDDA ditt hår vilket jag tror ditt hår behöver i och med att du använder locktång/plattång mycket. (Tips på märke osv. är Goldwells röda inner effekt serien som är toppen!) dels om du är känslig i hårbotten.
Puss och kram, du är grym!!

Reply
Frisör

Hej kenza! I din hårbotten finns såklart hårdäcken, hårsäcken består av en Papill där håret kommer ifrån och är också sammanlänkad till en talgkörtel talgkörtlen smörjer din hårbotten samt hårstrået= efter några dagar blir de fett, i ett vanligt shampoo finns tensider som är ett slags emugeringsmedel(löser fett och rengör håret) många tensider är inte bra för miljön men de finns inte alls mycket i shampoo för att de ska hända något med miljön, det är inte dåligt för ditt hår ett shampoo är plusladdat och öppnar upp ditt hår, öppnar fjällskiktet osv just för att kunna rena på djupet, en inpackning är också minusladdat för håret ska vara öppet när du “reparerar” med inpackningen, balsam däremot är minusladdat just för att stänga ditt hår så inget förstör ditt fjällskikt så håret klyvs. Wen består av silikoner och orsaken att du inte märkt någon skillnad är för de går inte snabbt de tar långt tid, silikoner täpper igen dina hårsäckar och ditt hårstrå de är svårt att få bort silikonet när de väl har satt sig så sluta innan de gör för stor skada! Haha detta blev långt! Kramar

Reply
Catherine

Vad kul att det fungerar! Jag har precis provat min första flaska, höll en vecka ungefär, har lite kortare hår än dig, bara precis nedanför axlarna. Men det fungerade inte alls så bra på mig. Mitt hår var i princip likadant, lite mjukare och luktade jättegott! Men håret närmast hårbotten blev sjuukt flåtigt efter bara en dag och hårbotten kliade konstant. Dessutom kostar det ju som sagt rätt mycket och när det bara håller i en vecka så var det inte värt för mig. Jag ska skicka tillbaka flaskan imorgon. =(

Reply
zinnia

NEEEEJ KENZA!!!!

SLUTA ANVÄNDA DET NU!!!!!

Som andra säger så har folk blivit flintskalliga av den för alla silikonoljor täpper till hårstrået så kommer det inte in fukt i håret.

Sen är det värsta LURENDREJERIFÖRETAGET!! De som har köpt Wen genom typ tv-shop har blivit uppbundna på ett abonnemang som de gång på gång försökt avsluta men de fortsätter skicka produkter.

STÖD inte det här företaget snälla du. Ta bort inlägget på en gång eller uppdatera!!!!!

Här är länk till Pissed Consumer. Wen haircare har fått såååååå många anmälningar!!

Reply
Denise

Ah bara en liten grej dock. Den innehåller silikoner vilket man absolut inte ska använda (inte shampoo heller för den delen) om man vill ha ett friskt och fint hår.

Reply
Kristin

Du säger att du får torrt hår, du kanske du har som jag torrt hår i grund och botten? Fick tips av min frisör att använde ett schampo för just torrt hår och nu är mitt hår finare än någonsin. Det finns tydligen en olja som också går att ha i håret men för mig som student kan jag inte lägga hur mycket som helst på hårprodukter.

Märket är L’anza och det krävs verkligen otroligt lite schampo i jämförelse med “billigt” schampo för att täcka hela håret. Jag var väldigt chockad första gången att det bara behövdes så lite schampo. Samma sak med balsam.

Och flaskorna var ändå inte så dyra 200/styck.

Reply
Agnes

Är inlägget sponsrat eller har du skrivit det helt frivilligt? Vart köper du den? :)

Reply
Malin

hehe här finns en hemsida där kunder kan avreagera sig på WEN, men det verkar främst vara på att företaget lurar dem på pengar http://wen-haircare.pissedconsumer.com/

sökte upp ingredienserna på produkten och fann att den innehöll Methylisothiazolinone Methylchloroisothiazolinone (samma ämne fast olika namn så förstår inte varför båda är utsatta i INCI-listab :S) som även går under namnet Kathon CG. Ämnet som är ett konserveringsmedel fick massiv kritik under 90-talet och är starkt allergent och mycket irriterande för huden och slemhinnor. Det är frätande och kan ge “rodnad, blåsor, klåda, fjällning, svullnad och variga bölder”.

Det står även att det är mkt GIFTIGT(!) på huden och för vattenlevande organismer samt att det är klassat som bekämpningsmedel klass 2 !
källa: http://www.shenet.se/ravaror/kathon.html

Jag rekommenderar inte att man köper denna produkt! Jag har själv varit sugen på att testa den, men efter att ha kollat upp ingredienserna så tänker jag inte göra det…

och Amodimethicone är en silikon som inte är vattenlöslig…

Reply
Elina

Hej Kenza :)
Kan inte du lägga ut en bild på när du har tvättat ditt hår med vanligt schampo o sen när du har tvättat de med wen så man ser hur stor skilnad de blir? :) de skulle va kul!
Kram <3

Reply
jenny

ett tips om man vill slippa cancerframkallande ämnen(parabener,sulfater osv..) är att köpa ett nytt märke som kommit till sverige nu. happy hair heter det, hur bra som helst och utan massa farligheter! Happy hair heter det, vet bara att det än så länge finns endast på en svensk internetsida, http://www.beautyzone.se.. funkar skitbra om man kör balsammetoden och fortfarande vill använda ett balsam utan farligheter:) kram kenza!

Reply
Selma

Hej Kenza! Jag ska köpa mitt första par Jeffrey’s som jag har sparat till ett tag nu men vet inte vilken färg. Hur såg ditt första par ut? Vilken färg skulle du köpa om du bara fick välja en? :) Jättetacksam för svar! <3

Reply
Eemmelie

Ajajaj den där är inte bra för ditt hår och inte bra att rekommendera haha ;-)

Vill man dessutom ha en fin hårfärg (som inte rinner av) ska man inte heller använda något som har silikon i sig.

Reply
Emma

Fint att folk reagerar och har åsikter! Men man behöver inte överdriva. Balsammetoden är jättebra, och silikoner har ganska många nackdelar som sagt, MEN de kväver inte håret eller är farliga för håret på något vis eftersom hår är DÖTT material. Det andas alltså inte, det kan inte laga sig själv, osv. osv. Däremot är det helt korrekt att silikoner lägger sig som ett lager på hårstrået så att det ser finare ut, fast det egentligen inte är det.

Reply
La Candida

Tycker det är lite lustigt att det marknadsförs som en all-in-one produkt men samtidigt finns att köpa i olika former som balsam, inpackning m.m hos tv-shop. Då faller ju poängen kan jag tycka. Har svårt att bli impad av sånt tyvärr :(

Reply
Jenny

Det kan stämma det som vissa har sagt om att man kan få håravfall orsakad av denna produkt. En vän till mig som använde Wen fick inget håravfall i början, då blev hennes hår fint osv, precis som man vill som köpare! Men tyvärr började håravfallet komma sakta men säkert efter flera användningar..

Reply
Sara

jag har läst att man bara borde skrubba in shampot i sin hår botten och sedan låta det spolas igenom resten av håret. Testa det! :)

Reply
Natural Beauty

Håller med en del här och skulle inte rekommendera wen. Framför allt för att den fortfarande innehåller skeptiska ingredienser klassade som skadliga kemikalier.

Reply
cam

nej, da hor du till de 10% som enligt undersokning gillade den. Funkadeinte for mig, min mans syster eller mamma. Inte heller nan av mina tjej kompisar.. de forsta gangerna luktade haret frascht och kandes bouncy men den effekten avtog snabbt. kanske ditt har ar annorlunda?

jag hoppas dock pa en san har produkt som funkar..

Reply
Sara Jansson

Jag har precis börjat testa Wen själv, och jag älskar resultatet! Dock så berättade några i min klass att håret har gått av när de använt Wen, och då blev jag jätteorolig! Jag har läst en del recensioner men de säger olika, en del är supernöjda och använder inget annat och andra hatar den för deras hår förändrades och blev torrt efter några veckor istället.

Är väldigt orolig nu, men ska ändå ge det en chans när jag faktiskt betalat 427 kronor för den!

Reply
bina

Jag har medellångt, lockigt och lagomt tjockt hår och wen funkade verklingen inte för mig. Visst, de 2 första gångerna jag provade den var den helt ok, sedan efter några gånger så började mina lockar plattas ut, mitt hår blev inte lent utan strävt och allt kändes helt förstört. Usch, tycker inte den är så bra som de säger och den är verklingen dyr och tar slut så snabbt! Hehe, that was my wen story and wen sucks.

Reply
Maja, Nova

Hej Kenza!
Vi är läser din blogg varje dag och bara älskar den.
Jag och min kompis skulle vilja ha hjälp av dig.
Vi vet inte hur man sätter in header på våran blogg..
Skulle du vilja hjälpa oss?
Älskar din blogg och dig!<3
Med vänlig hälsningar Maja och Nova!

Reply
giulia

hey kenza! if you want a cheaper option that is also available in europe you should try Hair One. It’s what I use and it works great and has the same basis, no sulphate :D

Reply
Elody

Jätte många säger att det skadar håret och att man tappar håret.
Jag är skit rädd för det eftersom jag använt wen ett tag.
Är det sant eller?
Jag vill VERKLIGEN INTE att håret ska gå av.
För mig har det funkat ganska bra men nu har de slutat skicka paket till mig så vi ska kontakta dom och fråga varför de inte skickat. (Har bara fått 2 paket än så länge)
//Elody

Reply
Elody

Balsam metoden…
Alltså nu när jag väntar på mitt wen paket använder jag ekologiskt shampoo.
Är inte det bra eller?
Alltså nu känner jag mig så ovetande.
Ekologiskt skadar väll knappast miljön så då är det väll bra?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*