• header

Dagens

Kappa från Issue 1.3 // klänning från Chicy // bälte från BikBok // halsband + ringar i silver från Guldfynd by Kenza // boots från Zara // väska från Balenciaga

Idag har jag sett ut såhär. Kappan var förvånansvärt varm, hade bara en liten kofta under (Stockholm bjöd på 8 plusgrader idag. woho!) och jag frös inte förrän nu på kvällen när jag skulle hem. Ett stort minus dock att fickorna är “fake”, vet inte hur många gånger under dagen jag av vana försökt lägga i min mobil i fickan och den åkt i backen haha. I need my pockets!!

Har förövrigt haft en riktigt skitdag. En hel del har gått åt helvete jobbmässigt vilket ger mig lite halvt magsår, men det är bara att göra det bästa av situationen och försöka lösa det på bästa sätt. Jag fick iallafall lätta på hjärtat lite med min fina Mika över en kvällsfika. ♥

Nu ska jag läsa lite i badet och sedan värma gårdagens rester. Puss

120 Comments

Sofie

Såg direkt att det var kappan från Issue 1.3 så himla fin/snygg!!!
Hoppas att du får en fin kväll iaf! :)

Reply
Mija

Hej, tänkte bara fråga dig om dom där skorna är bekväma? Kan man ha dom hela dagen utan och få ont? Vill gärna köpa likadana, thats why :)

Kenzas svar: Ja jag tycker att de är sköna! :) Kram

Reply
Emma

Säker på att fickorna är fake, så att de inte bara är ihopsydda? Jag har gått på den tabben flera gånger.. :D

Reply
EVITA

Tycker inte att jackan var supersnygg, men du bär upp allt så bra – så på dig ser ju allt alltid perfekt ut! *inte alls avundsjuk*

Reply
Suss

Hej.
Tänkte bara säga att du liknar Devyn de loera som är med i The voice säsong 3. (:

Reply
annikablom

Hej, jag har en likadan kappa. Jag sprättade upp dom typ 4 sytrådarna i fickorna och simsalabim så fanns där ett par fickor :) Tips!

Reply
Denice

SUPERSNYGG! Älskar kappan på dig, ser väldigt sofistikerad ut, vilket är positivt :)
Usch och fy för en skitdag… Hoppas morgondagen blir bättre :) Kram!

Reply
Johanna

I sådana jackor är ju alltid fickorna ihopsydda men går att sprätta upp. Det borde väl vara samma på din? Fin! :)

Reply
Lily

Jag upptäckte också att min nya kappa hade “fake-fickor” men insåg att man kunde sprätta upp dom. Brukar tydligen vara så.. hehe, har du provat? konstigt med en jacka som har fake-fickor..

Reply
Johanna

Fickorna är inte fake… Ibland syr de ihop fickorna på vissa plagg. Det ör bara till att sprätta upp de :)

Reply
Malin

Inte för jag tror du läser det här, men ibland kan fickorna sprättas upp och så kommer fickan fram. Dom har bara sytt igen hålet för att skydda jackan.

En riktigt snygg outfit måste jag säga också :D

Reply
Astrid

Man brukar kunna sprätta upp fickorna! Dom brukar sy igen dom för att det ska se bättre ut :)

Reply
S

Hej Kenza! Trist att höra att du haft en skitdag. Vi blir två om det iallafall! Gäller att se det från den ljusa sidan, eller hur? Något som verkligen alltid får mig på bättre humör är att se den här http://www.youtube.com/watch?v=80dQMIwBgw8

Riktigt motiverande. Jaja, hoppas att du får en fortsatt trevlig kväll. Tack för en fin blogg!

Reply
Linnea

Åh vill ha din garderob! Du har alltid så sjukt fina kläder och ÄLSKAR verkligen din stil. Så sjukt snygg!

Reply
Jonna

Är du säker på att det inte är sånna fickor som man får sprätta upp? Har träffat på det tidigare :)

Reply
Josefine

God kväll! Säker på att fickorna är fake? Många koftor och jackor som jag har fått sprätta upp. Och ja, de gömmer sig fickor under. Så kolla noga :)

Reply
Maria

Hej! Vilken storlek har du på kappan från Nelly? och skulle inte du kunna berätta hur du sminkar dig? vet att du kanske gjort ett inlägg om det tidigare men svårt att hitta bland arkivet!

Reply
RockMamma

Lite tant över den kappan….
Bara att ta nya tag när det gäller jobbet. Det går lite upp och ner genom livet. Det är nog bara för att man ska uppskatta höjdpunkterna bättre :-)

Reply
Elenor

Lovar. Sprätta upp fickorna så hittar du en riktig ficka! Det är tydligen det nya för att kläderna ska hänga bra plus att de inte ska vara så grymt äckliga av alla som stoppar ner nävarna när de provat jackan! Så bara att börja sprätta!

Reply
Katrine

Nydelig, jeg elsker kåpen! Så leit å høre at du ikke hadde en bra dag på jobben, men får håpe det ordner seg! :-) Kos deg ikveld!

Reply
Miranda

Fickorna är antagligen inte fejk, dom brukar ju sy ihop dom så att man inte töjer ut dem i butiken. Så det är bara att sprätta upp! Fast det borde väl du som erfaren shoppare veta? Skitsnygg kappa i varje fall :)

Reply
ida

kolla om de är fake på riktigt, ibland går det att sprätta lite bara så finns det en ficka! :)

Reply
Soffis

Hur gör du dem där knut-frisyrerna? Kan du inte göra några videos när du gör olika snygga knut-frissor?

Reply
ule

fickorna är inte fake. ofta är de “igensydda” med enkla stygn på kappor. det är bara att sprätta upp försiktigt och så har du fickor sedan! lycka till!

Reply
Nancy

kan du förklara varför är de så alltid, tex dena kappa, så köper direkt efter Lisasplace visar upp något..? De många gånger du exakt efter henne köper exakt likadant , de måste vara fler olika slags klädsplagg att handla än just efter henne, detta sker nästintill ofta du härmar henne..hur tänker du med det? lite tråkigt för oss som läser henne blogg o din o ser hur du härmar henne lite väl för mycket, ibland tror man att man bara missupfattar men du bevisar annorlunda..

Reply
Moa

Grym jacka! Om ändå man kunde beställa från Nelly till New York City.

KIKA GÄRNA IN PÅ VÅR BLOGG OM VÅRAT LIV I DEN FANTASTISKA STADEN NEW YORK. SKRIVER OM ALLT SOM HÄNDER SOM MODE, TANKAR, VÄNNER, PLUGG, FESTER.

Reply
rebecca

Hej Fina du! skulle bara säga att fickorna går att sprätta upp..
jag trodde inte det, och gjorde precis som du. var skitirrirerad att de inte gick ;p men sen såg jag att man kunde det. kändes genast mycket bättre.
man vill ju gärna ha fickor! Tänkte bara säga det, så du vet :)

Reply
Rahel

We’re two girls from germany, both absolutely loving your style! We’re also blogging about our daily college life, have a look! xoxo

Reply
Anna

Jättefint Kenza! Ett tips.. Du som gillar Bruno Mars borde se Saturday night live för han leder senaste avsnittet. Så skön han är, kommer få dig att må bättre förhoppningsvis :)

Reply
Malena

That jacket is beyond amazing, wannahave! Well, summer is starting here in Australia so I wouldn’t have so much chance wear it the coming months.

Reply
nej

Magsår är ju något man i princip har hela tiden? Jag antar att du menar magkatarr (dyspepsi)? Ta en omeprazol på morgonen innan du äter din frukost så ska du se att det går bra! Kram.

Reply
Lisa N

Snyggt! :) vad har du för storlek på jackan? Har länge tänkt beställa en men är osäker på storleken.. Gillar inte att sända tillbaka o byta hit&dit… :)

Reply
J

Det löser sig alltid, på olika sätt. Kämpa på, det är inte alltid framgång. <3

Reply
Mattis

Oh dear lord vilken underbar kappa! Och resten av kläderna var ju helt dsdbkmdjb!1 OuO Du har en helt underbar stil, synd att du haft en jobbig dag dock.. :/ Men det löser sig nog <3

Reply
sara

Tycker det är pinsamt att du har den största bloggen
O allt du kunde bidra med igår är två inlägg.
Riktigt pinsamt, hoppas du förlorar massa läsare.
Kissie förtjänar din titel mer, hon gör sitt jobb iaf

Reply
Maija

Gud vilken fin kappa!! stilig outfit, helt enkelt!

– en läsare från finland

Reply
Anna

En dumsmart fråga kanske, men antar att du kollat så det inte är sånna fickor man sprättar upp? Ofta är de igensydda på kappor och kavajer för att de inte ska tappa passformen och så när den hänger i butiken. Hehe. Supersnygg var den hur som helst!

Reply
Anna

Hej!
Snygg outfits ;)
Jag har själv köpt jackan och det är riktiga fickor, tog lite tid att hitta sömmen som har sytts ihop lite för osynligt.

Reply
fanny

snygg outfit! jag har bara en fråga som jag gärna hade velat ha svar på fast som ett inlägg, för jag har ingen aning om hur man ser att du svarat på den här…. och det är mest för att jag bara är nyfiken haha… så om du tycker den är onödig så bara strunta i den. Iallafall ser att du svarar på vissas kommentarer i kommentarfältet, men inte andras? vad beror det på? haha helt enkelt att vissa är intressantare än andra? jag förstår också att du inte kan svara på alla… men då är det ju himla synd om dem som inte får svar? inget mig emot! jag är bara nyfiken haha kram!

Reply
Signe

Det är SÅ mycket roligare att läsa din blogg när du har så fina bilder, outfiten är fantastisk och du är fantastisk! Tummen upp :)

Reply
Mariah i Frankfurt

Hej! Jag bor i Frankfurt och undrar om du vet hur man får tag på biljetter till MTV EMA 2012? Jag har försökt på Festhalles sajt (där evenemanget ska vara) men där står att de inte säljer några biljetter.

Reply
Diana

omg kenza du är så fin!! du är en förebild för mig, hoppas att allt är bra med dig å jag äälskar din blogg, din stil å dina bilder:)). kram

Reply
Diana

omg kenza du är så fin!! du är en förebild för mig, hoppas att allt är bra med dig å jag äälskar din blogg, din stil å dina bilder :)) kram

Reply
sophia

Kenza, detta var så galet snyggt där fick du verkligen full poäng för din outfit! Kappan är to die for..

Reply
josefin

Kena! jag har också jackan och fickorna är INTE fake. Du måste bara sprätta upp dom :)

Reply
Matilda

Hej. Har en också. När jag fick kappan så trodde jag inte att det var några fickor, men drog bara lite i dom och så fanns dom där. Allt går med lite våld! :)

Reply
Karolin

Hej Kenza! Hoppas allt är bra. Jag är lite fundersam på hur du gör den där frisyren? Hur får du det så “stramt” vattenkammar du det? Sköt om dig

Reply
frida

Hej kenza..
jag är nyfiken på den klänningen du har på dig? finns den kvar på chicy? och vad kostar den?

/ frida

Reply
Jenny

Det är inga fejk-fickor :) du bara sprättar upp sömmen! Så är det på de flesta nya kapporna. Bara så du vet!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*