• header

Elin Kling for Marciano

Ingen har väl missat att Elin Kling gjort ett samarbete med Guess by Marciano. Jag har kikat in plaggen och ovan ser ni mina tre favoriter! Klänningen skulle jag bära till en stram hög hästsvans och sotade ögon, den stora stickade tröjan precis som på bilden med en veckad kjol (eller ett par tighta jeans) och boots. Looken på tredje bilden gillar jag men jag är främst sugen på kavajen. Gillar modellen och mönstret.

Kollektionen släpps i november och jag har försökt leta info om vart man kommer kunna köpa plaggen (kommer de till butiken på Birger Jarlsgatan t.ex. eller är det bara online som gäller?) men jag hittar inget. Om ni vet får ni gärna säga. Ska försöka få tag på något plagg iallafall!

Jag tycker förövrigt att Elin Kling är så SJUKT imponerande. Jag såg upp till henne när jag var yngre och precis började blogga & intressera mig för mode/kläder, och nu tar hon hela världen med storm. You go girl!

42 Comments

SANDRA

Jag har också kikat in plagen och fastnade starkt för den “stora stockade gula” såååååå UNDERBART fin :) :) :)

Ha en mycket bra dag, kram!

Reply
InaMarina/prinsessmamma/frisör

Precis så som du är på väg att göra på egen hand! Du är också en förbild för många unga tjejer och det hoppas jag att du är medveten om. Jag svävar själv på moln i dag då jag startade min morgon med bästa komplimangen. “Du är sjukt lik Kenza!” Hihi, tack för den!
Du imponerar till och med på oss “gamlingar” sötnos. Ha en underbar dag!

Reply
Mimmi

Sluta blogga. Man märker att du inte tycker det är kul längre, man märker hur du måste pressa fram vissa inlägg.

Reply
Sara

Hennes kläder finns ju på Lindex butikerna, Har sett byxorna och kavajen med lappar med hennes namn på.

Reply
malinq

Hon är grym! NK ska ta in kollektionen har jag läst så hoppas det stämmer!!

Reply
Bibi

Hej Kenza
Det var mig och min chihuahua Nasse du träffade igår. Du var jättesnygg…snyggare i verkligheten. Jag följer din blogg fast jag är 47 år.

Reply
odette

Hej. Elin Klings kollektion för Guess kommer att finnas till försäljning på NK från och med 23 nov. Med vänlig hälsning/odette

Reply
Fatima

Enligt Damernas Världs så ska det säljas på NK från och med den 23e nov :)

Reply
a

Hejsan! Vi är två 15 åriga tvillingar som tillsammans driver en blogg. Där uppdaterar vi dagligen med bilder på oss och våra outfits, kika gärna in! KRAM

Reply
Isabelle

Finns ju iaf en Guess butik i gallerian (vid hollister) och dom brukar ha rätt mycket! :) Hör där, kan tänka mig att dom kommer få in hennes grejer!

Kram

Reply
Mia

Det finns ingen butik på BirgerJarlsgatan utan i Gallerian! Ta reda på info innan du skriver en massa!

Reply
patricia

Guess by marciano på Birgerg jarlsgatan stängdes för något år sedan… Kanske gallerian?

Reply
Emmy

Du har så bra blogg!¨
Skulle vara kul om du kollade min med tips, hiss/diss och massa annat skojj.

Reply
Amel

Hej, jag var inne och frågade på Guess i gallerian.(den ligger inte längre på birgerjarlsgatan)
Där sa dom att dom har fått strikta order från italien att kollektionen kommer bara få säljas på NK. Så dom kommer inte ha kollektionen. Dom kommer öppna en liten “butik” på NK där dom enbart kommer sälja kollektionen! :)kram

Reply
karro

Jag tycker du skriver väldigt intressanta blogginlägg nu för tiden faktist :)

Reply
Amina

Är ganska säker på att jag kollade upp det för ett tag sedan och fick fram att NK skulle sälja kollektionen. Men jag kanske har drömt :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*