• header

Önskerubrik – liten Kenza

Nyfödd i mammas famn, bredvid…Mischa Barton?! Haha

Mormor och jag på landet. Mina bästa barndomsminnen är från huset i Herräng. Åh vad jag älskade det stället!

Min storasyster och jag, vi älskade att klä ut oss i mormors gamla kläder

Alltid med ett finger i munnen haha.

Jag och min syster, när vi bodde i Marocko.

I Marocko

Med min gråa tand. Har berättat den historian förut men jag ramlade med min trehjuling (ja, man kan tydligen göra det) och slog ut ena framtanden och den andra….dog.

Back in Sweden, ettans skolfoto.

Sedan klippte min mor mig såhär. WHYYYYYYYYYYY?!

Hon fick aldrig röra mitt hår igen. Här är jag i sexan med långt hår. Om ni undrar varför mina ögonbryn såg ut som de gjorde trots så ung ålder (har berättat detta förut) så var det för att jag fick världens mest briljanta idé att klippa av halva mitt bryn med en nagelsax (?). Tvingade mamma att rädda det med en pincett. Ännu idag växer de stråna (som jag klippte av) åt helt fel håll. De växer rakt ut.

106 Comments

Line

Så gullig du var med pannelugg! Det tror jeg virkelig du hadde kledd i dag også!:-)

Reply
Liza

Haha, fick också den geniala idéen att klippa av/plocka halva mina ögonbryn någon gång i slutet av mellanstadiet.. ;) Har tagit år för mg att växa tillbaka dom, haha..

Reply
paulina

hahah jag måste faktiskt säga att den där jeansjackan som du har på dig på tredje bilden är jäkligt snygg faktiskt! din mormor var nog en väldigt cool mormor! ;D

Reply
Emmy

Såg att du hade skrivit om balsammetoden!
Många säger att den ska vara bra, och vissa säger tvärt om. Men med tanke på dig och ditt jobb så känns det inte som den är den bästa metoden.
Jag testade själv balsammetoden i flera månader men vart gaaalen på att få “starta om” hela tiden. Skulle man ut på krogen och då fixa till sig lite extra med olika stylingprodukter fick man börja om.. Mina älskade hästsvansar (bakåtkammar allt hår) fick försvinna då jag alltid har lite spray för att håret ska ligga på plats bakåt. Att behöva läsa på varenda liten grej, nej det var inte min grej i alla fall! Kanske på dom som inte stylar sitt hår mycket men nej på mig vare inget vidare.
Sen ang Wen, visst det innehåller silikoner men det är ju bra mycket bättre än vad “vanligt” shampoo och balsam är. Sen att vissa säger att man tappar håret av balsammetoden, eller Wen – ja det är ju såklart helt olika från person till person.

Hoppas detta hjälpte dig något och var inte helt värdelös information :)

Reply
Julia

Hej Kenza:) Älskar bloggen,
Tycker det är väldigt stort av dig att visa bilder från din barndom, med det menar jag just sånna här gammla, familje bilder. Alla skulle ju inte göra. Jag tycker det är bra, och väldigt snällt av dig att göra det för oss:)

Vi älskar dig Kenza!
Kram från Julia :)

Reply
Amanda

Berätta någon annan gång om herräng! Bor nämligen typ där och alltid haft våran båt där

Reply
Alicia

Brukade du vara i Herräng när du var liten?!!
Varför är du inte det längre? Min farfar bor där och det skulle vara kul att se dig där ;)
haha, lyckan när Kenza brukar vara där man själv är? Konstig man är, men det är väl så det är när man ser upp till någon :)

Reply
Liv

Åhh vad gullig du va när du va liten!! Skulle inte du kunna visa hur din syster ser ut nu? :)

Reply
tanja

Hey everyone! Me and my friend are in this competition, where you can win a trip to NY (and a ticket to One Direction’s concert in Madison Square Garden). We’d really love it if you voted for our picture here: http://www.sub.fi/onedirection/#e/5086f27b6601f0.78858969 . All you have to do is press “Tykkää”, you don’t have to share it if you don’t want to, just like the picture! Thank you so much <3

Reply
Elsy

Aha, du har mörkbruna ögon egentligen! Visste inte att du använder gröna linser. Men jag tycker de bruna ögonen är mycket vackrare, so go back to natural är mitt tips : )

Reply
Zelal

HAHA men jäävlar vad lik hon kvinnan var Misha!! Söt är du fortfarande dock! :D <3

Reply
Ärligheten varar längst

Din näsa är väl opererad? Den ser väldigt annorlunda ut nu om man jämför med den näsan du hade som liten. Visst kan man “växa till sig” och ändras utseendemässigt, men jag har svårt att tro att det är helt naturligt när man går från en plattare, bredare näsa och knappt någon näsben, till en rak och smal näsa med synligare näsben, och en betydligt smalare nästipp. Var ärlig mot dina läsare istället för att påstå att du föddes med en perfekt näsa. Inget fel med att opa näsan men det man gör bör man stå för sen också!

Reply
Linette

Jag heter Linette och driver linette.nu där jag bland annat tar upp ämnet kvinnomisshandel. I min första bok, som jag skriver på i dagsläget, vill jag ha med anonyma berättelser och erfarenheter från alla som på något sätt kommit i kontakt med just kvinnomisshandel. Läs här vad kostrådgivaren Anna Skipper har skrivit om mig och mitt arbete: http://blogg.annaskipper.se/2012/10/01/kvinnomisshandel-fran-harda-ord-till-brutala-overgrepp-forekommer-aven-pa-fina-gatan/

Reply
Sarah

Haha åh så söt du var även när du var liten! Tycker det är jättekul att du bloggar om önskar rubrikerna, jättekul att läsa! Du är en utav mina största inspirationer och jag älskar din blogg starkt. Tycker det är sjukt kul att ha en bloggerska som är så naturligt snygg som du samt har en stil och personlighet som många kan känna igen sig med :) har följt din blogg i ca 2 år nu och kollar alltid in när jag får tid och kommer nog fortsätta följa dig så länge som möjligt. Tycker också att det är superkul att du skriver lagom med många inlägg varje dag :)

Ha en fortsatt bra dag! Du är bäst Kenza!

Reply
elin

Hej,kan inte du lägga in bilder på dig hur du såg ut i tonnåren,alltså från typ 15-19 års åldern? Skulle vara kul :)

Reply
Sanna

Jag har också ramlat med trehjulingen! Spräckte överläppen mot en sten, har ett litet ärr kvar som minne :)

Reply
Hanna

Ååååh vad söt du var som liten. Den sista bilden påminner du väldigt mycket om min barndomsvän som yngre. =)

Reply
Jennifer

Gud så söt du var :D Du måste fått många killar till dig i sexan där. Dock ser inte jag något fel på ögonbrynen hehe?

Reply
emma

åh vad skoj! kan du inte göra ett inlägg med lite äldre bilder också? typ från tonåren osv:D

Reply
nadia

kan du inte visa bild på din stora syster nu? ifall hon går med på det såklart :) <3

Reply
Tilda

Jag bor i herräng nu ! Det är jättemysigt där ! På somrarna är det ju massa dans och allt. Kan inte du komma hit någon dag i sommar ? Kram

Reply
Julia

Aw så söt!
Haha! Jag lyckades också trilla med en trehjuling nät jag var liten!! :)

Reply
Emma

Hahaha jag brukade klä ut mig när jag var liten och vi hade en exakt likadan skjorta med blommor på!
hade nästan glömt bort det haha :D

Reply
Filippa

Söta bilder! Hade också en tand som ‘dog’ när jag va liten. Trillade från en gunda med tänderna rätt ned i betongplattor… Så tanden blev helt grå och.,.’dog’ :/

Reply
jenny

ja berätta mer om Herräng!
har haft lantställe där hela livet :)
vilken ”gata” hade din mormor hus?
ha det bäst!

Reply
Emma

Gud vad sjukt! Jag trillade också på min trehjuling när jag var lite, slog i trottoarskanten och den ruttnade! Haha, trodde jag var den enda på jorden som lyckats med det

Reply
Bahareh

På tal om bilden den mormor klippt dig på påminde det mig om då det var löss epidemi i mellanstadiet. Mamma kapa av mitt långa fina hår och vad händer!!? båda sidorna går åt olika håll!! en sida går inåt ena sidan går utåt som en våg. Och luggen var grädden på moset. Så såg det ut som han hade en hjälm på huvet på varenda skolfoto i fyra år tills det blev normalt igen:) haha kramis!

Reply
sofia

Man ser att hon inte har gjort näsan, man växer och det gör även ansiktet och dess delar!

Reply
Elin

ÅH NEEEEJ jag gjorde exakt samma med mina ögonbryn! Dom växer rakt ut på mig med på det stället där jag klippte dom, fyfan vad dum man var :(

Reply
tina lazarov

Hej jag skulle vilja veta hur du & Mischa Barton känner varandra ? skulle inte du kunna göra ett inlägg om de :) ?

Reply
Sara

Många säger att du opererat näsan är det sant det dom säger?? Dom tkr du har gjort det när dom ser skillnaden från bred till smalare o finare näsa typ hehe kram och tacksaam för svar! :))

Reply
Amanda

Heej Kenza visste inte riktigt vart jag skulle ställa de ba fråga men eftersom du lagt upp bilder då du var liten tänkte jag ställa den här. Har du bruna eller gröna ögon för på bilder då du var liten har du jätte mörka ögon och du är dom grönbruna har du opererat in en Kina eller har dem ändrat färg? Är så sjukt intresserad av de för har jätte bruna ögon och min mamma är blåögd men jag har jätte mörka ögon!:(

Reply
Amanda

Heej Kenza visste inte riktigt vart jag skulle ställa den här frågan men eftersom du lagt upp bilder då du var liten tänkte jag ställa den här. Har du bruna eller gröna ögon för på bilder då du var liten har du jätte mörka ögon och nu är dom grönbruna har du opererat in en lins eller har dem ändrat färg? Är så sjukt intresserad av de för min mamma är blåögd men jag har jätte mörka ögon!:(

Reply
Hahahaha

Man kommer på så tokiga idéer som liten/ung tonåring med sax och hår haha. Kom på lite saker jag ångrat när jag var 12-13 år haha. Klippte bl.a. Bort håret ovanför öronen på ena sidan nu har dem växt snart till axlarna resten av håret är till nån cm under brösten och lite annat har man gjort. Är 14 nu.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*