• header

SNÖ?!

Jahaaaaa! Vi hade knappt någon sommar och tydligen ingen höst heller, för nu är det VINTER redan. Jag var inte direkt beredd på snöstorm i oktober måste jag säga, så jag fick köra i snigelfart i mina sommardäck på vägen hem. Har aldrig kört i snö förut (har ju bara haft körkort/bil sedan juni) så det var lite läskigt. Imorgon blir det att fixa vinterdäck till min Mini!

Hade det jättemysigt hos mammsen iallafall, vi fikade och åt middag. Nu är jag hemma igen och jag och min man ska……SPELA BORDERLANDS 2! :D

Mys med vovven hos mami

49 Comments

Izabella

Du är grym Kenza! Har skaffat blogg och är lite ny på detta så kan inte du ge tips på bra blogginlägg som du vet är intressanta för läsare haha :) besök gärna min blogg också, du kommer säkert inte göra det men man kan ju alltid hoppas! :)

Reply
Izabella

Du är grym Kenza! Har skaffat blogg för ett tag sen och tänkte fråga om du vill skriva lite roliga bloggtips? Din blogg är jättebra! Kram :)

Reply
Jenny

Hej kenza! Använder du ögonbrynspenna eller något liknande? Undrar vilket märke om du använder det!

Reply
Linda

Jag känner mig också lite nervös! Ska ut o köra imorgonbitti o har bara haft kort i två månader, enda hala man kört var ju på halkan!

Reply
Katrine

Har også vært snøstorm her i Norge! Veldig nedtur, det er jo sant at vi ikke har hatt noen sommer ihvertfall!

Høres ut som du har kost deg ikveld da :-)

Reply
Sanna

Hahaha hans tunga! :D
Jag älskar snööö. Åker du inte skidor Kenza? :) Skitkul

Reply
Shantel

That sucks that you have snow down there, where I am in Toronto the weather feels perfect! could wear a t-shirt and jeans :)

Reply
T

Gud så kul! Önskar att min sambo oxå ville spela men han är totalt ointresserad av allt som har med spel o göra… har inte ens nån kompis som är intresserad av det. kör mest battlefield 2 iaf. så kul!

Reply
Jenny

Hej kenza använder du någon ögonbrynspenna eller liknande isåfall vilket märke?

Reply
Mamma/fashionista

Hej Kenza, måste bara fråga om du använder fransnäring på bryn o fransar eftersom dina fransar är så långa och brynen blivit så tjocka och fina;)
kram

Reply
Emma

Det är lika mkt vinter nu, som det är vår i Mars! Bara för att det snöar EN gång betyder det inte snö! Dessutom hade jag väntat en månad till med vinterdäck, slits ju jvligt mkt att köra på barmark.

Reply
Tina

Finns ju året runt däck! Det har vi på vår bil och det är skitsmidigt att slippa byta hit och dit! :)

Reply
UBEAUTY - DIN SKÖNHETSBLOGG

Jaag vet, redan snö :-O Inte härligt o vakna till det när man är förkyld kan jag säga.. Vill knappt lämna huset i det här vädret :-/ Ja justja du har ju inte kört i snön än (med körkortet, lycka till med o fixa vinterdäck idag :-D

Känd och slutsåld Satchelväska, smink/hudvårds-paket, kavajer och kläder från Zara. Allt ligger uppe på 1 krona, auktion slutar om några timmar så skynda:

http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=2441003

Reply
Maja

Vinterdäck är ett måste, men tänk på att de inte är en universallösning. Det gäller fortfarande att köra försiktigt och anpassa hastigheten efter väglaget! Har du dubbfria fungerar de tex dåligt på is. Men även de med dubb stannar inte lika fort som sommardäck. Håll avståndet till bilen framför så du kan stanna säkert och provbromsa gärna för att känna efter hur halt det är. =)

Reply
Kenzas grannar.

Vi behöver en magisk extra spelare till NHL på Xbox. En av oss hjälper dig att byta till vinterdäck som tack (troligtvis inte jag) Ps. du borde tvätta bilen. /Raktöveergatan

Reply
Elin

Du, din vovve och din man är bara så jäkla SÖTA!! Ha världens mysigaste helg! <3

Reply
Signe

Här i norr snöade det redan för snart två veckor sen och nu åter igen! Hehe, härligt med vinter ju :D ha en bra helg!

Reply
Anna

Jag blev superglad när det snöade. :D Jag älskar vinter och snö. :P Men när jag skulle åka från jobbet på torsdagskväll så var det halt och grejer. Men som tur är så är jag förutseende och har redan satt på vinterdäcken. :) Men ett råd till dig när det är första vintern, åk i tid, stressa inte och kör försiktigt. :) Så gjorde jag under mitt första år med min bil. :) Visst är jag försiktig än då det kan hända olyckor oavsett väder och vind.

Reply
Frida

Haha kul att du spelar borderlsnds 2, grymt spel! Jag kör det med min kille med, siren : )

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*