• header

Shoppa shoppa shoppa

Jag har inte handlat hos Asos på flera år.. Vet inte varför egentligen, massvis med märken som inte säljs här i Sverige. Iallafall, kikade in där och jävlar vad med fint det fanns. Kunde inte låta bli att beställa en massa. Mest partyplagg, kanske något blir perfekt att ha på MTV EMA’s i Frankfurt! :) Hoppas paketet hinner komma bara.

Här nedan ser ni lite av det jag beställde. Den röda har pärlor i ryggen och blir fin att ha på julafton! Vart jag ska fira jul vet jag dock inte.. Antingen här i kylan eller borta i värmen (köpte till och med en bikini nu. åh vad jag längtar!)

Den glittriga lilla saken längst till höger är en topp som blir snygg till ett par tighta svarta jeans, eller varför inte en tight liten kjol.

105 Comments

Josefine

Åh!! Den röda var ju bara sååå snygg!! Hur ser den ut på framsidan? :) Kram!<3 :)

Reply
Hilda

Skulle du kunna länka plaggen? Speciellt julaftonsklänningen :) är lite sugen och vill se hur framsidan ser ut, pris mm
Kram!

Reply
karro

jag tänkte också beställa från asos. men undrar om det är någon frakt eller något? hittar inte på hemsidan…(lat) haha

Reply
sandy

Jag Har Exakt Samma Örhängen Som Jwoww Från Jrsey Shore Om Du Är Intresserad Är Det Bara Att Kommentera. De Är Helt Nya! <3 :D Jag Har Även Förpackningen Kvar!

Reply
Maria

Hej Kenza :) Va fina kläder!
Jag har en liten fråga till dig.. Har sökt efter ett par svarta kängor/boots med nitar som är formade som ett stort kors på sidan. Har sett folk på stan som har såna men jag har inte hittat dom på nätet eller i nån butik. Tänkte därför fråga dig om du har någon aning om hurdana jag menar? Du som är sån skofantast ;) Och som har koll på det mesta!
KRAM på dig!

Reply
Aldijana

Wow! The dress on the far left is absolutely stunning!! Pretty sure it will looking amazing on you.

Reply
Mickan

Hur funkar det med frakt och om inte kläderna passar, får man skicka tillbaka dom då?
Allt var jätte snyggt btw!

Reply
Emma

Jag tycker att alla kläningarna är super finna men jag tycer den röda med pärlor på ryggen är finast hur hittade du den jag hittar den inte på hemsidan kram Emma ditt största fan :-)-:-:

Reply
märta

älskar den röda med pärlorna bak på ryggen! pärlor <3 hahah, måste säga det här bara för jag kom att tänka på det när du visade den bilden för några dagar sedan. JAG HADE OCKSÅ POTTFRILLA SOM LITEN ett tag!!! mammas val. det är väl något de prackar på oss små stackare för att man är för liten för att förstå VAD det är som egentligen händer och hur det EGENTLIGEN ser ut hahahaha :D

Reply
Karina Osuldsen

Hi Kenza! I was wondering if you could send me a link to the third dress from the left(the black and gold one with the long sleves), I simply fell in love with it and i can’t find it anywhere on their website(asos). Thank you so so much,
have a great night,
Karina :)

Reply
Mamma/fashionista

Hej Kenza, jag handlar jäääämt på Asos och det tar max fem dar tills paketet är framme,,, Så tror du hinner lätt få dem!
Svarta långa klänningen är himmelsk<3 Och färgade peplumtoppen

Reply
Frida

Hur är det med storlekarna på asos ? t.e.x den röda klänningen om man har small i vanliga fall vilken ska man då ha? <3
Din blogg är sjukt bra ! <3 ;)

Reply
isabella

DU kan shoppa så mycket p.g.a oss tittare det är så sjukt hade ingen läst din blogg hade du aldri kunna shoppa så mycke o dyra grejer jag säger bara till folk lägg tid på era liv så ni kan thjäna o shoppa lika mycket istället för läsa bloggen och hon tjnar alla pengar det är så synd för hon skriver bara om ett liv som vilken änniska kan liva men inte se jag hatar inte på dig kenza du e fin människa men du skriver inget speciellt du håler typ halva ditt liv hemligt det ända du visar e kläder ifrån förra dagen så syynd finns inget intresannt meen de dessa små tjejr som ger dig pengarna de pga ossss du kan resa o shoppa annars hade du varit en liten misslyckad punkare ida !!!

Reply
Em

Önskerubrik – Din gymnasietid.

Trivdes du i klassen i början? Hur var du på skolan? Och så vidare! Har nämligen själv börjat på gymnasiet och jag trivs inte så bra i klassen (har bytt skola 3 gånger)

Reply
Anonym

Kan du länka adressen till den högra bilden? (gilittertoppen)! Skulle vara jätteschyst!

Reply
Clr

Jo jag tycker det var intressant om den metoden! Skriv gärna mer om den sen när du fått resultat. Förstår att du inte vill tappa läsare men skriv om vad fan du vill, de kan inte påverka det på det sättet. Och tro mig, de slutar inte läsa din blogg för du skriver ett kort inlägg eller en mening om din metod.

Reply
malin

Jag har också funderat på att beställa därifrån. Men hur mycket brukar frakten bli för dig?

Reply
Lea

Jag är lite nyfiken på hur du försvarar din överkonsumtion? Blir äcklad av hur mycket kläder du köper, inte på grund av avundsjuka – unnar dig verkligen din framgång – men funderar hur du tänker kring detta?

Reply
Anna

beautiful items kenza!! especially the black dress, i’m sure it will look amazing on you!!

the third model reminds me a bit of you!

xo from Paris

Reply
Amanda Lundstedt

wow, reading some of these comments you’d think some people are retarded. They think anyone can just write a successful blog and go as far as you have, a blog is hard work and I admire the effort you’ve made to become who you are today. Beautiful, independent and an inspiration to young girls all over the world, that’s something to be proud of :) x

Reply
Evelina

hej snygging! skulle du kunna länka tredje klänningen från vänster?:) hittat den verkligen inte och är så sjukt sugen på den tills nyår.. kram :)

Reply
e

Följ min blogg. Skriver om hur det är att leva med en psykiskt sjuk mamma.
attlevamedminmamma.blogg.se

Reply
Anna

Så du menar att du INTE tänker ha paljettoppen till ett par trosor prydda med paljetter? Sjukaste, haha

Reply
Sarah

Hi Kenza

I just went to the ASOS webshop, I really looove the tight black dress with palittes (to the left. I saw where dresses on the website but i couldnt find it. Please help me, I really need it – its a must have!

Love from Denmark

Reply
Alexandra

Hej Kenza! Jag tyckte den där glittriga toppen var löjligt snygg och gick in på Asos för att beställa hem en jag också men blev totalförvirrad av storlekarna! Hur fasiken vet man vilken storlek som stämmer överens med ens svenska storlek??

Tack för din grymma blogg och all inspiration man får från dig! Bamskekramar från Alexandra

Reply
amanda

hej jag kan inte hitta den svarta med den guldiga kjolen, vill du skicka en länk eller säga vart man hittar den?:)

Reply
thérese wallentin

hej kenza!:) skulle du kunna vara så gullig att du skickar en länk till mej med den röda “julaftons-klänningen” SÅ FIN!
har letat i timmar nu men hittar den inte! :(
har länge letat efter en sådan klänning!
puss&kram

Reply
sofie

Hej superfina Kenza! Jag är sjukt sugen på att beställa den glittriga toppen, och jag tror att vi har ungefär samma storlek, så skulle gärna vilja veta vilken storlek du tog? Jag är så himla dålig på utländska storlekar haha! Tack på förhand, kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*