• header

28e oktober 2012

Hej bloggen!

Härligt med vintertid, vi fick ju sova en timme längre hehe. Jag har sovit i 10 timmar, klev inte upp förrän 11. Så jäkla skönt! Men jag är lite nere idag för en av mina bästa vänner sticker iväg imorgon och är borta i flera månader. Det känns lite jobbigt, man är ju van vid att ha varandra bara en liten bit bort.

Igår hade vi iallafall en liten avskedsmiddag för henne. Vi var ett stort gäng tjejer som käkade massa tapas & drack sangria. Sedan drog vi även till Stures men jag fick så himla ont i magen (att äta på restaurang innan utgång funkar aldrig för mig, antingen hamnar jag i matkoma och blir svintrött eller så proppar jag i mig något min mage inte tycker om så att jag får ont) så jag stannade bara en liten stund. Längtade bara hem till mitt varma bad och ett avsnitt av 90201 haha.

Ni ska få gårdagens outfit snart. Puss!

Alexandra och jag igår. Hejdå min älskade lilla Humlan, vi ses förhoppningsvis i Australien i december!! ♥

31 Comments

Dixi Wonderland

Usch va jobbigt med avståndet men tur att det finns internet så ni kan hålla kontakten! Hoppas även du åker dit i december. Har aldrig varit där själv men så vackert ju :D

Reply
Clara

Hur redigerar du alla dina outfit bilder? :) Skulle vara kul att få veta! Visa det gärna i ett inlägg, älskar din blogg, puss!

Reply
cissi

Jag tog också vara på den extra timmen och sov! :)

Läs gärna min blogg där jag Cissi, 23, lever och studerar i shoppingens mekka, London! Massor av bilder på mina äventyr!

Reply
Katrine

Så koselig da! Skjønner at det er vanskelig for deg, men tenker at det blir herlig å se henne igjen når hun kommer tilbake igjen :-)

Reply
:(

Håller med alla! Fett tråkigt att din kompis flyttar till Australien, nu kan ni bara skypa och du åker dit om en månad och hälsar på. Stackars er! Min bästa vän dog bara förra veckan och vi kommer aldrig mer få ses eller prata med varandra. Förstår att du är jättenere.

Reply
Anna

Hej! Var åt ni Tapas nånstans? Kan starkt rekommendera en restaurang på S:T Eriksgatan 108 som heter Sangria Tapas Bar!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*