• header

29e oktober 2012

Hej bloggen!

Har ni haft en bra helg? Jag avslutade helgen igår med brownie & mjölk framför en läskig skräckfilm. Somnade sedan tidigt och vaknade upp pigg som fan idag. Idag står jobb och träning på schemat! Ska köra hårt på gymmet efter denna lata helg, men jag börjar känna nu att jag håller på att tröttna igen. MÅSTE variera träningen men jag vet inte hur.. Jag tränar på Sportlife så om ni vet något jätteroligt pass där, let me know!

Nu ska jag ringa veterinären. Fick ett mess om att det är dags att vaccinera Mani igen! Åren bara flyger förbi.

Bjussar på en bild på mig och Mani från Finska Cosmpolitan. Den här lilla vovven har varit med i många tidningar han, hehe.. ♥

119 Comments

hilda

Va fin bild! <3 Btw har du klippt håret? + snälla gör en video där du visar hur du gör dig iordning en vanlig dag (hår smink etc) vet att jag har frågat innan men vill så gärna se!:D

Reply
Marie

Nu vet inte jag hur det är på just ditt gym men finns möjlighet att boka in gyminstruktioner så är det ett fantastiskt sätt att få ny inspiration!

Reply
nadia

varför sportar du inte? Alltså träna olika sporter menar jag då. Att gymma är så drygt o inte alls kul, man tappar inspo rätt så snabbt.

Reply
Rebecca

Åh, jag älskar de där skorna! Har nästan råd att köpa dem, synd bara att det är för kallt för att använda de nu.. Kommer du att använda dina LITA’s nästa år också? Jag kommer aldrig att göra mig av med mina, oavsett om mina fötter skulle bli för stora.. :)

Tusen kramar!
/Beccy

Reply
Johanna H

Åh vad fin du är!
Ha en bra dag!
Och body pump brukar vara bra om det finns där (fast det beror nog mest på vilken instruktör man har) KRAM :)

Reply
Hanna

Sportlife har massa grymma pass, sen är det så mycket beroende på vilken instruktör, men zumba är nice, indoor walking, mrl, bodypump & bodycombat!
Tack för en grym blogg!

Reply
isabelle

MRL passen på sportlife är skitroliga! Det är step och styrka som blandas i intervaller med fokus på rumpa, ben och mage. Superkul :)

Reply
Alma

Läs på min blogg om hur min ”största belieber-kompis”
slutade gilla Justin för One direction…!
Den 20 april skulle vi ha gått på en Justin Bieber-konsert,
men vi får väl se hur det blir med det

Reply
Therese

Zumba!! :D Hur kul som helst! Första gången jag gick på ett zumbapass fick jag mina fördomar krossade om att gym skulle vara tråkigt att gå på. Det var ju som att gå på ett party haha! Har tänkt att testa på afrodance , det låter jätte kul. Jag brukar träna Body pump också. Det är ett effektivt träningspass och roligt på så sätt att man kan utmana sig själv genom att lägga på mer vikter eftersom man blir starkare. Have fun!

Reply
Sofia

När min träningslust tryter brukar jag variera min vanliga träning (gymträning/pass/löpning) med att gå till badhuset och simma. Även fast jag inte är världens bästa simmare så är det väldigt bra träning och samtidigt sjukt skönt! Och så kan man basta och bada bubbelpool efter! :)

Reply
Emelie

Har för mig att sportlife har body combat. Ett kampsports inspirerat pass.
Super roligt och väldigt effektivt!

Reply
Carolina

Tränar också där! Testa Body Combat, MRL, spinning, zumba, SH’BAM, Coreball och Indoor walking. Om du tränar med en kompis måste ni bara testa box, jättekul!

Reply
Emma

Jag rekomenderar zumba, sjukt kul pass som du borde prova. Jag var fast efter första gången och har varit i 2år. Innan det tränade jag nästan aldrig då jag jämt tappade motovationen!

Reply
anna

MRL! sjuukt bra pass på sportlife för mage, rumpa och lår. räkna dock med att inte kunna röra dig dagen efter för träningsvärken man får är inte att leka med.. ;)

Reply
missdalarna

För 1 vecka sedan började jag med p90x, det är en riktigt tuff utmaning på 90 dagar. Sök på google :)

Man känner skillnad på bara 1 vecka och man tränar olika muskelgrupper varje gång. Det är träningspass 6 av 7 dagar i veckan. x står för extrem ;)

Reply
Malou

Tips! Åk till hornstull och testa på zumban på onsdagar/söndagar på sportlife där. Det är mer “dans” med mycket bättre musik och ledaren är svinduktig :)

Reply
Lina

På Sportlife har de sjukt många roliga pass!

Zumba
Indoorwalking – (Världens bästa intensiv träning, du tränar bara i en halvtimme men dör av svett och får sjuk kondition.)
Bodycombat – (Riktigt,riktigt intensivt med slag och sparkar. Super kul!)
Bodypump – (Riktigt muskelbyggar pass med skivstång och vikter. De tar kanske ett pass att komma in i det, men när du väl lärt dig är det en riktigt killer. Alltid bra musikt! Min personliga favorit.)
Boxning – (Hur kul som helst!!!)
Bodystep – (Använder sig av en step-bräda, som man gör olika övningar på. En bra benkörare!)

Det finns hur mycket som helst på deras hemsida, bara att gå in och kolla! :D Hoppas att detta hjälper lite i alla fall. Kraaaam!

Reply
Frida :)

Om det finns så SKA du prova Zumba! Det är jätteroligt och bra träning! Prova det vet jag:)

Reply
Sanna

Spinning, MRL och Zumba är mina favoriter när det gäller pass på sportlife. Jätteroliga verkligen, speciellt om det är en bra instruktör vilket det oftast brukar vara. :)

Reply
Carolina

Hej Kenza! jag tränar också på sportlife och brukar köra bodyattack två gånger i veckan, super kul träning och det är lätt att hänga med :)
tycker du ska testa det, det är mycket kondition och lite styrka.
Kram

Reply
Michaela

Hej!

Jag tränar också på Sportlife, och det finns väldigt mycket olika pass. Även om inte ett Sportlife har det, så finns det något på ett annat i närheten. Mina personliga favoriter är BodyCombat, CXWorx och Indoor Walking.

Lycka till!

Reply
Molly

Testa BodyBalance! Det är ett jättebra pass, mycket jobbigare än vad det ser ut som… TRX är en annan favorit! Eller ta en månad och testa alla pass som finns, då märker du ju själv vad du tycker bäst om! :) Ha en fantastisk måndag!

Reply
Olivia

SH’BAM finns på Sportlife. Skitkul danspass där man dansar olika stilar beroende på låt. Passet är 45 min. Det är högt tempo, rätt intensivt, men gud så kul! Du som också gillar att dansa har nog inge problem med att släppa loss ;-)

Reply
Belle

Testa Bodycombat , det ROLIGASTE passet på sportlife, första gången är sjuukt jobbig men sen när man får in tekniken kommer du bli beroende! :)

Reply
Ebba

Bodypump och Bodycombat är jätteroligt tycker jag :) men vet dock ej om dom har de passen? :)

Reply
J.

Jag tränar inte på sportlife, men några pass jag tycker är kul är afrodans, core, spinning, gympa. Se om några av dem finns :)

Reply
Veronica

Hej! Läste att du ville ha tips om bra pass på sportlife :). Jag har precis börjat med TRX och det är jätte kul och vilken grym träning för kroppen det är! Cxworx och indoorwalkinng är också ett tips, jätte kul och skit duktiga tränare (iaf här i lilla trollhättan ;)) Ha en bra dag // Veronica

Reply
Sanna

De roligaste passen på sportlife är helt klart Zumba fitness, Body Combat (bäst) & Body Jam! Tror du skulle gilla combat, lite tuffare stil på det passet, så bra! ( gå några ggr, det tar alltid ca 3-4 ggr innan man komemr in i det & faktiskt fattar hur kul det är)

Reply
Emelie

Tjena bruden!
Ang. Träning… Jag är också en sån som tröttnar jättefort. Men jag brukar variera med TRX ( det är jättejobbigt, kolla om ni har de på din sportlife, det är rätt nytt! ) och ibland så tar jag badkläder och går och simmar, träning för hela kroppen…… Och på sportlife så brukar jag även köra ett zumbapass en gång i veckan, men jag är rätt kräsen, går endast hos en speciell instruktör för hon vet vad hon gör :) (de rimma.. haha) Men testa lite olika gruppträningar så ser du vilken du tycker är bäst och framför allt roligast! :) kram på dig i höstrusket!

Reply
Jossan

tränar också på sportlife och älskar zumba och sh’bam passen, sjukt roliga och svettiga :)

Reply
Mickan

Kör månadsvis. Ena månaden mycket kondition, sedan bara pass och till sist bara styrka. Blir mycket variation och då kanske du inte tröttnar så lätt!

Reply
Emilia

Hej Kenza! Jag brukar ibland gå med min mamma på sportlifes (I Göteborg) zumba pass, sjukt kul och jättebra träning för hela kroppen om man anstränger sig och vågar släppa loss ordentligt! Kan tänka mig att du skulle kunna gilla det. Värt att testa iaf! Min mamma går också på MRL (mage, rumpa, lår) och body balance (lite yoga aktigt). Hon gillar dem passen iaf. Hoppas att du fick något tips. Din blogg är förresten grym, älskar den och dina outfit-bilder. Du är så vacker! Kram från mig

Reply
Josefin

Zumba är GRYMT kul! Och är sån jäkla bra träning! CXWORX är också väldigt kul,men sjuuuukt jobbigt! Man kör plankan tills man dör typ, nej inte riktigt kanske men det är asjobbigt men grymt kul! Det är dem jag testat på och som jag känner funkar bäst :) hoppas det hjälper! Ha en fin dag! :)

Reply
Veronica

Jag tränar på Sportlife och tycker att de flesta pass från Les Mills är roliga, typ bodycombat, bodyattack (:

Reply
Martina

Testa på Zumba, det är verkligen otroligt roligt! Både för att man skrattar åt sig själv och för att dans helt enkelt är en så kul träningsform!

Reply
S

Stackars hund att bli runtsläpad överallt, fotograferingar, uteserveringar, stan…

Reply
Emma

På tal om finsk så drömde jag en natt att du sku resa till Ryssland och mellanlanda i min hemstad Åbo. Blev lite ledsen att du inte sku stanna här tills jag kom på att jag sku fara till flygfältet och träffa dig. Tyvärr vaknade jag före jag hann träffa dig så inga drömmar gick i uppfyllelse i den drömmen. I väntan på att du besöker Finland!!! Kram :)

Reply
Amanda

Sportlifes indoorwalking och challenge (bodymax) är mina favoriter. Ser alltid fram emot träningen vid dem passen. Try it! :) kram

Reply
Emma

Hej!
Har du testat bodyjam eller bodystep nån gång, tror de är ganska nya men iaf, det är verkligen jätte kul och timmen bara flyger iväg, haha;) det finns några olika varianter i det “märket” så det finns säkert något som passar dig! Jag kör bodyjam och det är liksom lite dansinspererande, det är skit kul;) och riktigt bra för konditionen och koordinationen!

Älskar din blogg men det har du säkert redan hört tusen gånger men den är super bra! Kram Emma! <3

Reply
Lina

Var Har du köpt iPhone-vantarna du la ut på instagram? Jätte snygga! :-) kram!

Reply
Emma

Vet hur det är, de små liven växer upp alldeles för fort! Min är redan 4 nu, känns som det var igår jag hämtade hem honom..

Vart har du köpt den fina klänningen?? Har letat ihjäl mig efter något liknande..

Reply
matilda

spinning (cykelpass) så bra träning för konditionen!!
core, träning för mage & rygg riktigt bra för att stärka ens bål!
body pump, muskel träning för hela kroppen och det är inte pinsamt om du inte har mycket vikter!

Reply
johanna ~

sjukt fin klänning :) bodypumpen är svinrolig, man får verkligen ta i haha ! sedan är yogan sjukt kul, men om man vill ha “riktig” träning får man köra något litet pass innan eller efter också. trötta inte ut dig bara, för vissa övningar är rätt jobbiga ;)

Reply
Isabelle

Bodyattack är ett utav dom roligaste passen på Sportlife, rolig, tuff och jobbig konditionsträning till jättemotiverande musik!!

Reply
Johanna

Sportlife har ett pass som efter 2-3 gånger blir helt beroendeframkallande, det är BodyCombat,så här säger Sportlife själva om passet: “Ett fartfyllt konditionspass med olika rörelser inspirerade av kampsport såsom Karate, boxning, Taekwondo, Muay thai och Tai Chi. Drivande musik får dig att släppa loss och bränna kalorier!”

Som sagt kan det vara lite svårt, men ge det ett par gånger. Jag har gått på detta passet ca 1,5 år. Jag längtar alltid till nästa pass, och jag är verkligen lycklig och fylld av endorfiner under 60 min som passet håller på.

Reply
Julia

Jag tränar också på Sportlife och älskar deras BodyStep pass! Det är ett konditionspass där man får slita rejält men musiken är grym och jag ler mig igenom alla pass trots att svetten rinner. Man gör olika steg och rörelser som påminner lite om dans på en step-bräda som man går upp och ner på. Passet innefattar också lite styrka i framförallt ben och rumpa vilket bränner härligt! Jag tror absolut att du skulle tycka att det är lika roligt som jag, då jag, precis som du har svårt att motivera mig! Lycka till!

Reply
Emilia

Nu tränar jag på Sportlife i Ggb så vet inte om det finns exakt samma pass, men jag gillar danspassen som Sh’Bam, BodyJam eller Zumba. Ibland räcker det med bara passet och andra gånger blir man aspepp och kör järnet på gymmet efteråt :)

Reply
Elin

Hej Kenza, din blogg är underbar & fin älskar din blogg läser den varje dag eller när jag hinner hehe ! Jag älskar dina outfits & dina kläder vill också vara med i ett uppslag i en tidning skulle bara säga de. Mani är jätte söt vovve Kram ElinGaau :)<3

Reply
anna

Han såg dock inte så glad ut på just den här bilden, haha ;)
Tack för en bra blogg btw!
Kram

Reply
Amanda

CXWORX är superbra och håller dessutom bara på en halvtimme. Får alltid träningsvärk efter det passet, haha! Det samma gäller bodypumpen och spinningen. Super roliga pass med bra instruktörer. Jag tränar dock inte i Stockholm, men det känns som att Sportlife håller samma standard på instruktörer och pass vart du än är. Lycka till med träningen!:)

Reply
Amelie

Hej Kenza!
Jag tänkte bara tipsa dig om Friskis och Svettis olika danspass, dom är roliga, fartfyllda och man hänger lätt med! Det är bra träning och så jäkla kul! Om man gillar att dansa d.v.s. ;) där jag bor finns det dans (som är mixade stilar), dans fuego (som är lite mer höfter och lite mer Shakira style) och dans afro(som är ganska fritt och mycket skaka rumpa) men i Sthlm kanske det finns fler varianter! Zumba är också bra och rolig träning! Det fina dock inte på F&S. Du kan ju testa om du har lust och sen skriva vad du tyckte vore kul och höra! :)
Kram!

Reply
isabelle

Testa bodycombat!! En blandning mellan massa olika kampsporter, men du fightas mot dig själv i spegeln liksom. Sjukt jobbigt och grymt kul!

Reply
Emma

Bodypump är super kul på sportlife om du gillar att köra styrka! man blir peppad av instruktörerna och vill aldrig ge upp! bodyattack är roligt men ganska svårt!

Reply
Paulin

Hej! Jag är själv instruktör på Sportlife (fast i Göteborg). Jag instruerar i MRL som jag tycker är ett superkul pass! Dock gör vi instruktörer dessa själv, så beror på vilken instruktör det är om man gillar passet eller ej. Med det är i alla fall ett step up pass med intervallträning, man kör alltså först kondition en stund och sedan styrka, och så byter man så några gånger! Styrka för mage, rumpa och lår! Jättekul!
Sen utöver mina egna pass så gillar jag att gå på Bodyattack. Det är ett av sportlifes allra tuffaste konditionspass! Det är från Les mills, vilket innebär att det är samma övningar och musik i 3 månader, sen kommer det nytt! Tycker absolut att du ska prova dessa! Sjukt kul :) Kram

Reply
Emma

MRL- step träning blandat med styrketräning.
Bodystep- step i ett högre tempo.
Bodycombat- olika kampsporter

Reply
Ida

Boxning är superkul tycker jag! Har testat på Sportlife i Hammarby Sjöstad. Sen vet jag att det finns ett bra boxpass med Jannika (Hyper i Gladiatorerna) på Sportlife Odenplan. Try it!

Reply
Nadja

Bodypump! Rejält styrkepass. Mycket kul o bra träning
MRL, både konditions och styrkepass
CX Workx, inte långt styrkepass bara 30 minuter, men det är jobbigt som fan. Box, superkul konditionspass, boxningsövningar och lite annat
Cykel, jobbig intervall träning….

Dessa passen tycker jag är roligast på sportlife! Men för resultat o muskler,rekommenderar jag bodypump :) sen vet jag inte vad du gillar för nåt och vad ditt mål är med din träning. Puss! Fin blogg :)

Reply
elin

bodypump! man behöver inte någon kordination alls, det är bara styrka med skivstång, sviiiiin jobbigt men ändå kul att köra i grupp!

Reply
Alexandra

Hej!

Jag tränar också på sportlife! Jag vet inte vad du gillar för pass. Jag gillar Poweryoga med Annika i garnisonen, bodybalance är skönt med Kristin, sedan gillar jag core också med variation! Om du gillar lite tuffare pass och dans, pröva bodycombat eller zumba, fast jag tycker det är tråkigt att Oscar har slutat :,(

Hoppas jag kunde vara till någon hjälp, man behöver motivation i denna kalla höst/vinter!

Reply
Emelie

Vet att du har tränat lite kickboxing osv och tyckte det var kul, så jag kan verkligen rekommendera BodyCombat! Ge det några gånger bara, det är högt tempo i början :) Men det är absolut bäst! :D

Reply
Lina

Jag går också på Sportlife och provade Indoor walking för första gången i söndags. Helt sinnessjukt jobbigt och svettigt, men riktigt bra för konditionen!

Reply
Emilia

Så himla fina skor, vart är dem köpta eller vart kan man köpa dem? :)

KRAM

Reply
Ida

sportlifes absolut bästa pass är cxworx, en halvtimmes funktionell stytketräning med fokus på mage och armar. det är intensivt och tufft, men eftersom det bara handlar om 30 min orkar man pusha sig själv mycket mer än i ett 1timmespass, där det lätt kan kännas lite monotomt. jag är också en sån som lätt.tröttnar så dom här 30 min passen som sportlife har är perfekta! man kan köra två efter varandra, och det känns inte alls lika segt som att köra ett entimmespass med (typ) samma grejer i 60 min. :)

Reply
S

Zumba på Sportlife Odenplan på söndagar med instruktören Erica eller på måndagar med Elin. De passen e bara bäst!

Reply
Ronja

Jag tycker du skall testa Bodyattack, som någon skrev innan är det ett av sportlifes tuffaste pass, men jag älskar verkligen attacken! Tror du också kommer gilla det :-) Sedan är cxworx också bra, bålstyrka, rygg och axlar + lite rumpa!!

Reply
Malin

otroligt fin klänning!!! vet att bilden är från ett äldre inlägg, men vet du vart man kan få tag på den där klänningen? :)

Reply
Anna

Jag tränar också på Sportlife. Jag är helt frälst i spinning! Det är jobbigt men sååå peppande när de har bra musik och bra intruktörer! Man kör jäärnet och är helt genomblöt efteråt och den känslan man har efteråt slår INGET! Jag har kört det sedan jag var 16 och är idag 23. Sju år. Kan inte sluta :D Testa!

Reply
Linn

Testa Body Combat, Body Pump och X-fit!! Galet bra och rolig träning! Superbra att variera då det är ganska lätt att tröttna på träningen annars.. :)

Reply
Helen

Skippa en vecka på gymmet och kör på långa promenader och ladda ner någon träningsapp och kör övningar hemma, ska funka! Kram underbara <3

Reply
Träningstok

Wille kör Sh’bam på onsdagar på sportlife Lidingö. SJUKT roligt och svettigt. Även bodypumpen på måndag lunch är ett bra uthållighetsstyrkepass även om instruktören inte alltid har rätt teknik. Men passet i sig är bra! Tyvärr har Lidingö över lag betydligt mer okunniga instruktörer än övriga sportlifeanläggningar. Lycka till! :)

Reply
Michaela

Har du inte testat SH´BAM, så gör det! :) Så jäkla bra och rolig träning! :)

Reply
Mimi

Hey Kenza,

can you please show how you make your hare so beautiful? (Turtorial?) Thanks and nice greetings from Germany :)

Reply
Danni

Om du gillar att dansa, testa BodyJam! Det är typ street, hiphop, house, salsa och dance, massa olika stilar. Det är huuuur kul som helst, och man blir verkligen svettig hehe. Mitt favoritpass!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*