• header

BIG

Jag som föredrar enkla och diskreta smycken har på senaste tid börjat sukta efter stora halsband. Färglada, blänkande, mönstrade….. Halsband som syns helt enkelt! Ett alternativ är alla dessa fina löskragar som finns ute i butikerna nu.

De här halsbanden ovan fick jag hem från melba.se. Det vänstra kan bli fint som en “krage” över en vit överdel och det högra (som är mer guldigt) blir fint över stickat, t.ex. en vinröd stickad tröja.

Förresten, jäklar vad det blåser storm ute! Helt omöjligt att få ut hunden…

105 Comments

Nadine

Personligen så tycker jag mer om stora halsband! men det är lite svårt att matcha till vardagskläder ibland!

Reply
warda

Kenza jag undrar ifall du kan hjälpa mig har beslutångest vilken tycker du är finast

fadedmstyle.com/2012/09/19/m-s-pick-zara-shopper–basket/

Gillar den bruna och vinröda mest! =)

Reply
Josefin

Hej Kenza! Vill först säga att jag älskar dig blogg, läser den varje dag och klickar in på den flera gånger per dag för att se om du har uppdaterat din blogg.
Det jag ville fråga var att, vad tycker du om tjejer som har kort hår? Med kort hår menar jag att man har det uppklippt vid öronen, eller alltså att håret inte går nedanför öronen. Och att inte luggen går längre ner än det andra håret. Vad tycker du om det? Hade tänkt att klippa mig kort. Har brunt, rakt hår med väldigt tydliga kindben. Säg ärligt nu! hehe
kramar Josefin!

Reply
Palle

Hej Kenza, den svarta volangtoppen med mesh urrigning vid brösten som du köpte från Miss Selfridge för någon månad sen som du visade upp på bloggen, är det en size 4 eller 6 du tog? Hur är deras storlekar när det gäller toppar?

mvh

Reply
Jonna

Håller med, ett stort halsband kan verkligen pigga till en höstdag! Tack för världens bästa blogg förresten <3

Reply
Jag

Kenza jag älskar allt du gör. Du är stark tjej och jag hoppas att du stannar för alltid det. Du är min inspiration och du är solen som värmer då det är tungt. Jag önskar dig all lycka i världen och jag verkligen hoppas att dina drömmar blir verklighet.
Ha turen med dig vackert tjejen<3
Sluta aldrig vara den du är!!!!

Reply
Linnéa

Apropå smycken, jag ÄLSKAR din kollektion hos Guldfynd. Ringarna är så fina, så fina! Dock pluggar jag och ekonomin tillåter inte riktigt de där finingarna. Därför tänkte jag om du kanske skulle kunna lotta ut lite smycken från din kollektion? Då hade i alla fall jag blivit en väldigt glad tjej :)

Kram!

Reply
Anna

Hej KENZA!
Skulle inte du kunna ge lite tips på halloween-utklädnader? Har lite smått panik.

Reply
Alexandra

Titta på H&M, de har fina halsband! Bland annat ett som är ute nu, ser ut som en passa plattor i olika färger som ligger på varandra. Håll ögonen öppna!

Reply
Dafina

När avslutas tävlingen Attitude-Stockholm? Hoppas snart, för det tar väl tid att köpa tågbiljetter och hotell om man vinner ?:) <3

Reply
hf

Hej!
Vi är två elever från en gymnasie skolan och vi läser kursen ungdomskulturer.

Vi vill järna att ni svarar på vår enkät om Ungdomar och tolerans. Arbetet handlar om ungdomars attityder mot utsatta grupper i samhället. Vi har valt att arbeta om ungdomars attityder mot Somalier.
Vi skulle uppskatta om ni tog er tid till att svara på vår enkät. Det skulle hjälpa oss jätte mycket!

http://www.surveymonkey.com/s.aspx?PREVIEW_MODE=DO_NOT_USE_THIS_LINK_FOR_COLLECTION&sm=AX9LIXRlqzbeGs%2BZrAy4N3R%2Fu6d9eTTsEPwndqXJPw8%3D

Reply
Alice

Gud vad vita tänder du har! Kan du inte göra ett inlägg om vilken tandkräm du använder och om du bleker osv! Vill gärna veta. Kram:)

Reply
Julia

Åhh de var ju superfina! Har svårt för när det blir för pråligt men dessa var riktigt fina, framförallt det vänstra :) big like!

Reply
Alma

Om du vill se hur mitt ”Bieber-rum” ser ut, klicka in på min blogg!
Jag har över 30 affischer på honom, och massa annat

Ha en bra dag! <3

Reply
Sanna

Asså förlåt men nu fick jag en bild av att du var ute och gick med Mani i stormen och att han blåste iväg haha.. typ som en ballong håller du i kopplet med en liten svävande Mani i vinden. Mvh tröttbrud

Reply
- Frida

Det högra var riktigt fint! Du är inte ensam om att få kämpa för att få ut hunden i det här vädret kan jag lova, haha

Reply
Lollo

Hej jag älskar din blogg och du har sån snygg och modern stil jag har precis börjat blogga men läst din blogg sen långt tillbaka å det skulle betyda så mycket om du kunde länka min blogg så jag kommer igång med statistiken? Puss Lollo <3

Reply
ellinor

Har just nu frågestund,så passa på att fråga vad ni vill!! =)
Om hur det var i egypten,om kärleken,vänskap,jobb,om mitt liv m.m!

Reply
Hanna

Asså du… När jag kollade på halsbanden tänkte jag att “jaja, det är väl sånt som sticker ut men som inte passar till nånting”, men GUD! När jag läste vad du skrev att man kunde använda dem till var det så klockrent såjagvetintevad. Tänkte mig det framför mig. Det vänstra halsbandet med en vit överdel till, och voila!
Du är bäst. Kram!

Reply
Jema

Riktigt heta! Kan rekommendera dig Melia accessoarer på facebook, de säljer snygga halsband mm. Kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*