• header

Gårdagens

Jacka från Jofama by Kenza // vinröda jeans från H&M // boots från Acne // solbrillor RayBan aviators

En rätt enkel söndags-outfit, men jag tänkte att jag visar den ändå eftersom att jackan är så snygg. Jag tycker att den mörkgråa färgen (eller den är svart men inte riktigt kolsvart) passar så bra ihop med vinrött!

75 Comments

hilda

Så fint! :D Kan du göra en video där du visar hur du gör i ordning dig en vanlig vardag (hår, smink) Jag vet att jag har frågat innan men jag vill så gärna se!

Reply
Jossie

Supersnyggt! Älskar färgkombinationen :) Ofta är ju även enkla outfits snygga, behöver inte vara så komplicerat hela tiden :D

Reply
Christie

Workouts are paying off! Your legs look more shapely.

I love the buckles around the arms on your jacket too.

Reply
Bella

Åå den är verkligen snygg, och jag är sjukt sugen på en sådan snygging! Men vilken storlek har du i din? för jag är jätte osäker på vilken storlek jag ska välja. Kram och tack för en grym blogg <3

Reply
Clara Borthwick

Hej Kenza!
Vad har du tänkt att bära för jacka nu till vintern? :)
Jag använder en dunjacka från Zara i alal fall… Domn har super snygga jackor! Men har du några bra tips? Skriv gärna ett inlägg med tips!

älskar dig kenza, puss :D

Reply
Anonym

Snälla Kenza, kan inte du ge lite storleksråd om jackorna? den där är jättefin!!

Reply
Louise

Hej! Kan inte du skriva typ vilken storlek du har på dina ray ban aviators? Och vilken färg på glaset? :)

Reply
nora

heej kenza <3

jag undrar hur din garderob ser ut när du har så mycket kläder? hur får du plats med allting, vill du ta en bild på det? :D

Reply
Malin

Snygg outfit! Synd att du tappat blogg-intresset och synd att det syns. Hoppas du får inspiration snart så att du får lite blogglust =)

Reply
Nattis

Hej Kenza! Det första jag vill säga är att dina outfits är super snygga!
Men jag undrar också vad du and använder för mascara om du inta har lösögonfransar då. :) skulle vara jättekul om du svarade.
Tycker att din blogg är super cool och du är som en förebild för mig! Samt att jag ÄLSKAR din stil!!!! <3
// Nattis

Reply
Julia

Åh! Den där jackan var verkligen superunderbar! Kan du inte ha en tävling där man kan vinna en sådan? :)

Reply
Matilda

Åh, världens snyggaste skor. Ångrar mig så att jag inte köpte dem när de fanns!

Reply
diana

åh va fin är!
din jacka är såååå himla snygg.
har du några bra träningstips som man går ner lätt i vikt?
Skulle va sjukt snällt om du gjorde ett inlägg om de :)
kram!

Reply
Dessie

Hej Kenza! :) jag älskar verkligen den där jackan den är jättesnygg men är den varm nog att ha kunder vintern? Skulle vara tacksam för svar :) älskar din blogg hihi kram

Reply
Lovisa

Hej tränar också på Sportlife och jag brukar kör Body Pump och Body Core, 2 jätte roliga pass! Dom har även Yoga och Zumba som verkar vara hur kul som hellst!!

Reply
Ingvill

Hei! Hvilket type skinn er jakken av? Og hvilken type for, er det ull? :) Er den varm?

Reply
Ella

hejsan!
Jag bara undrar om du sett kalla fakta programmet om hm, där de anställda i kambodja mm. får 3 kr i timmen när dom jobbar i hm fabrik. dom får alltså 500 kr i månaden att klara sig på. ca. 200-300 anställda per dag kollapsar pga näringsbrist och uthållighetsbrist eftersom dom måste jobba ca 15 timmar om dagen för att kunna få ihop iallafall 45 kr på HELA DAGEN! detta är bara sjukt och jag som innan handlat mycket på hm har ingen lust att gå dit igen.. Ingen dumt mot kenza, men har du tänkt någonting på detta, kommer du sluta handla på hm?

Reply
Ellen

VARJE gång du har den jackan i en outfitbild har du armarna i kors, haha. Skulle gärna vilja se jackan utan dina armar ivägen.

Förresten, GE STORLEKSRÅD OM JOFAMA BY KENZA JACKORNA!!

Reply
linnea

åhhh älskar den där jackan! Tänkte köpa den till vintern och undrar om den är tillräckligt varm, sjukt tacksam för svar! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*