• header

BATMAN

Eftersom att jag inte ska på någon rolig Halloween-fest i år så tröstar jag mig med en cool Batman-tischa istället. Perfekt för mig som ÄLSKAR Batman. Dunununun BATMAN! Lite svårmatchad dock, nu testade jag med en skinnkjol och skinnjackan slängd över axlarna, men jag är inte säker på om det blir några outfitbilder till er idag. Vädret känns ju inte så lovande heller, det kanske inte ens går att fota pga regnet. Vi får se!

T-shirten fick jag från Melba.se

53 Comments

warda

Kenza jag undrar ifall du kan hjälpa mig har beslutångest vilken tycker du jag ska välja:

fadedmstyle.com/2012/09/19/m-s-pick-zara-shopper-basket/

Vet inte vilken jag ska välja mellan den bruna och vinröda. Den bruna passar ju mest med olika outfits men den vinröda sticker ut lite mer. =)

Reply
Jojo

Jag älskar batman! Har också en batman t-shirt….Batman for the win!<3
btw. din outfit är som vanligt skit snygg^^

Reply
sandra

vi blir extremt glada för crappy outfitbilder också!!!
funkar att ta inomhus? :D

Reply
Emma

Tror att den hade matchats bättre med lite femininare material. Så mycket skinn till känns som om du vill vara “läderlappen” själv ;D

Reply
Anna

Kan du inte ge förslag på utklädnader till halloween ändå? Behöver verkligen tips! Tack på förhand :D

Reply
Nora

Åh, haha cool t-shirt. Och synd med vädret, i göteborg skiner solen och himlen är alldeles blå ;)

Reply
fardus

Fan vad cool!!! Kan fortfarande inte komma över hur bra den sista filmen var. Åhh, så synd att det är över…

Reply
Paulina

Hej Kenza! jag undrar hur det går med din Curly girl metod?! Tyckte det var jätte intressant och funderar på att testa själv! KRAM

Reply
Emelie

Kenza jag har en fråga!
Vilken locktång använder du?
Du får alltid till så fina lockar och skulle gärna också vilja prova mig på det men vet inte vilken locktång jag ska köpa

tacksam för svar! ha en bra dag :)

Reply
Elin

Du är varmt välkommen att komma på min haha.. ;) tråkigt att du inte ska gå på halloweenfest, du var så fin förra året!

Reply
Denice

Super cool outfit!
Hade också varit tufft med ett par svarta eller gråa stuprörs byxor, coolt silver bälte, svarar JF boots och upprullade ärmar på t-shirten :)
Kram!

Reply
Emma

Hej Kenza! En fråga: Vad för slags skor tycker du att man bör satsa på nu i höst/vinter? Är på jakt efter ett par nya skor men vet egentligen inte vad jag är ute efter – det är som att leta efter den där förbaskade nålen i höstacken… :) Tack på förhand!

Reply
Alex

Du gillar inte Batman du tillhör dem där vanliga idioterna som har sett Christopher Nolan filmerna. Jag vet att du inte gillar Batman på riktigt, eftersom att du tar upp den där hemska serien som DC och alla fans vill glömma.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*