• header

Dagens

Tshirt från Melba // kjol COMING SOON // skinnjacka från Jofama by Kenza // bälte Issue1.3 // boots från JC

Såhär har jag sett ut idag. Hade självklart en stickad tröja över också, men tog av den när vi fotade (under taket på Dramatentrappan, sug på den du regnet!).

Jag var inte riktigt nöjd med outfiten (kände mig nästan som självaste Batman med allt skinn haha) men jag hann inte byta om. Tror tischan blir snyggare med ett par tighta svarta jeans istället, men jag tänkte att jag visar er dagens ändå!

90 Comments

Maria

Hey :) you are always wearing heels and i’ve wondered if you would wear them if you’re like 5 or more centimeters higher? Or just like 10cm heels? Because I am 175cm and I LOVE high heels :D but i feel like a giant in them :( i think the most beautiful are those which are 11cm or higher but i would almost be 1,90! :o and most of the guys are around 1,80 :( and i also have large feet :'( (40/41) and i always think my feet look so big :(
Haha im sorry to disturb you with my problems :D i just wondered… You’re so lucky to be small but not too small haha :D and have small feet! But im sure you know that :p
Greetings from a croatian girl from germany haha :D

Reply
Linn wallard

Jag måste bara få fråga hur får du till dina perfekta tighta tofsar?!?
Jag själv försöker men det blir ju alltid bucklor här och där så jg skulle bli super tacksam för svar kram!

Reply
Maria

Ser inte klokt ut :P du brukar klä dig bättre än så. Håller med att du ser ut som du vill bara Batman själv.

Reply
Andrea

Tycker du om Burtons eller Nolans batmanfilmer mest? Snygg outfit iallafall, kram!

Reply
Elaine

Skitsnyggt! Tycker att allt gjorde sig skitbra tillsammans och att jeans skulle bli snyggt men här blev det liksom coolare än coolast och det älskar jag! :)

Reply
Felicia

Min första tanke var att hela outfiten ser ut att vara kopierad rakt av från rodeo.net/niotillfem , men vad vet jag :)

Reply
Carrooo

Du ska ju vara ärlig med dina “dagens outiftar”. Du har skrivit förut att “självklart hade jag tröja på mig” och “jag hade andra skor på mig men bytte för att fota bilderna..” m.m.. då tänker man ju, jaha :P? kanske är konstigt att jag reagerar på det men jag tycker man ska lägga upp bilder man har har den dagen, annars är det ju bara “dagens..tips” eller nått :P jaja, anyhow ^^

P.s.. Batman owns! (Nolans filmserie in my heart <3)

Reply
Emilia

Det här blir en outfit som du om 5 år i bloggen kommer lägga upp igen och skriva “hur fan tänkte jag här?” haha!

Reply
Amanda

Hej!
hur gör du din perfekta hästsvans med håret snurrat runt tåffsen? jag lyckas aldrig. Hade varit jätte bra om du kunde lägga upp ett inlägg om dina håruppsättningar! / Amanda

Reply
nadja

tischan kan inte bli snyggare med något annat (det blir endast tråkigare). tyckte denna outfit var så snygg och vågad och cool. och du passade!!!

Reply
Skvaller

Jag älskar din blogg kenza, skulle du kunna ge mig lite tips om hur man bloggar “bra”, jag är ganska ny när det gäller att blogga :)

Reply
m

vad använder du för smink kenza? =) kan du inte visa upp allt du använder?
din hy och bryn ser ju superfint ut!

Reply
Petra

älskar din stil min dagliga inspiration!
Tycker även det är lite kul att så fort jag köpt något ser jag ofta att du har den “saken”. Utan att jag läst din blogg.

Reply
Johanna

knasig fråga, men vart har du köpt dina tights på bilden? Jag tycker det är så svårt att hitta några som sitter bra (“uppe”). Dels dessa tunna men också tjocka. Har du några tips på märken eller butiker? Kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*