• header

Det är jag och Lady Gaga.

Jag börjar bli storleksblind. Pratar självklart om klackhöjden. Mina skor blir bara högre och högre. Mina nya monsterheels är riktigt höga (de är högre än vad de ser ut att vara på bilden, mina LITA’s ser fjuttiga ut bredvid) och ni hittar dem hos have2have.se

De har hög platå så de är ändå rätt lätta & sköna att gå i, men skulle jag ramla ändå skulle det bli ett jäääävligt högt fall haha. Och för att inte tala om hur lång (JÄTTE-lång hehehe) jag blir. Men det skiter jag i, för snygg är jag i dem.

125 Comments

Sanna

Har en fråga :)

hur lång är du utan klackar och hur lång blir du med dom? Och kan inte du lägga ut en bild på dig och en kompis som står brevid varandra, du med klackar och hon/han utan klackar?

för jag är nämligen ganska lång och skäms lite för det, speciellt i klackar. Älskar skor och speciellt klackar. men vågar inte riktigt ha det, för bli så jävla lång haha. Vill se hur det ser ut för någon annan som blir längre än sina kompisar om du nu blir det.

Reply
F

Hej Kenza!
Jag undrar hur lång du är? Jag själv är väldigt lång (174) och jag ÄLSKAR höga klackar men jag vågar aldrig använda det, för jag känner mig som världens längsta flaggstång på krogen.. Hur lång blir du i dina höga klackar?

Tack för en gryyyyyym blogg, du verkar vara världens goaste människa och jävligt skön! Ha det bra, kram :)

Reply
Marica

Jättesnygga! Älskar klackar. Hur orkar du att nästan alltid ha klackar? Mina fötter dör efter typ en timme.

Reply
Emma

“Monsterheels”? Dom är 14 cm höga. Att jämföra den futtiga klacken med Gaga är.. helt enkelt fel.
Have2have har ett par vid Ashley4, dom är 16 cm höga så förstår inte riktigt vad grejen med dom där skorna skulle vara..

Kenzas svar: Jag mätte dem själv och fick det till 15,5.. Oj, ni stör er på minsta lilla nu. Till och med att jag jämförde mina SKOR med en kändis SKOR haha.. Kram!

Reply
Sofie

Henrykole.se har ju fått in sådana från Jeffrey Campbell, trodde det var dem du köpt :)

Reply
haha

kenza är ju inte alls lång så fattar inte varför hon försöker bete sig som det….? Så himla knäppt.

Reply
Sandra

Sjukt snyggaaa!!!
undrar som många andra.. hur lång blir du i dessa? och hur lång är du utan klackar? Bästa bloggen! <3<3

Reply
Helli

älskar klackar, men tycker inte om sådana skor. Ser bara så “ute” ut, även det är “inne”.. men är man kanske kort osv så förstår att man gillar sånt där..

Reply
rockmamma

Nä, ibland undrar jag hur det står till med intelligensen hos oss kvinnor som går med på att förstöra våra fötter i olämpliga skor.

Reply
Andrea

You’re the best blogger in all of the internet. You’re an amazing inspiration.
Xo from your spanish #1 follower <3

Reply
Frida

Hej Kenza! Jag undrar hur lång du är (utan klackar alltså)? Är själv helt förälskad i högklackade skor men är 174 och då blir jag ju rätt lång i en klack på 10 cm, därför har jag alltid lite ånger när jag sätter på mig mina klackskor…

Kram

Reply
Sofia

Sjukt coola!!! Hade varit kul om du tog en bild med dina lita och dessa bredvid varandra så att man får se skillnaden :D

Reply
EMELIE^^

jag har gjort en klänning i folie till dig. den kommer på posten. kram<333

Reply
Nellie Asp

Jag har precis skrivit en egen låt tillägnad min pappa och skulle verkligen uppskatta lite kritik från olika håll. Så om du känner för det så vore jag ytterst tacksam om Du ville ägna 4 minuter åt att lyssna, tycka och tänka. Klicka i så fall på länken nedan.
Kram Nellie

Reply
Lina

Hej, hur lång är du utan skorna?? :) jag är själv ganska lång (1.80) och 14 år jag älskar klackar men vågar bara ha typ åtta cm för jag skulle bli så lång annars :)

Reply
Lisa

Hej !
Älskar din blogg så fin och jag får massor av insperation !
Kan inte du göra en videoblogg där du visar dina skor? :D
Eller ett inlägg med bilder ?

Reply
Sara

Hej! Här är en som också gillar klackar (lite mer än min plånbok gör). Jag håller med föregående kommentaer och undrar också om du inte skulle kunna fota dig med och utan klackar? Skulle somsagt vara kul och se med tanke på att du ofta har höga klackar.

Sen kom jag på en lite knäpp grej, någon gång efter att jag tränat… I något inlägg för ganska länge sedan skrev du att du oftare får finnar efter att du börjat träna. Kroppen producerar massa hormoner när när man tränar, så kanske beror det på det?

Okej, glöm det där sista – skulle du kunna visa dina läsare hur lång du är med och utan klackar? :P

Kenzas svar: Det där med finnar.. Ja det måste vara det! Men det är konstigt för på mig är det mest i pannan/hårfästet på HÖGRA sidan..

Jag är runt 170, så med sånna här skor blir jag 185. Som tur är har jag en lång pojkvän (han är 189 typ) men bredvid min lilla bästis på knappa 160 ser det lite roligt ut haha :) Kram!

Reply
Jennie

sjukt snygga skor!

tänkte att det skulle vara en kul grej om du tog ut årets bästa outfits i ett inlägg, en från januari, en från februari osv.
även om du skulle kunna visa din garderob eller alla dina skor? skulle vara en riktigt kul grej! jag älskar också skor så jag skulle förmodligen få en hjärtattack men de vore de värt! :-D

Reply
Elin

Tro inte att du är ensam om att använda skyhöga klackar lilla gumman, du är heller inte ens i närheten av Lady Gaga, Lady Gagas skor utmärker ju sig inte bara på höjden, utan också på utseendet. Lär dig något snälla

Kenzas svar: Haha, minsta lilla sak provocerar er.. Så sjukt löjligt & skrattretande att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Kram lilla gumman :)

Reply
Helin

Vad många ilskna personer det fanns här i kommentarfältet. Ta det lugnt, ni kan väl knappast hitta något fel i att hon tycker att skorna är höga. Ni får det att låta som att Kenza är världens hemskaste människa som jämför sina skor med Gagas. Nu tar vi ett djupt andetag här va…

PS. Tycker otroligt mycket om din blogg Kenza, fortsätt som du gör! :D

Reply
Helli

de verkar som du kenza är provocerad, för de räckr någon säger ‘de minst lilla’ emot dig och du pekar.. fult ju.. oh folk är inte imponerade , då dem inte.. accept!

nu över till saken, kan du nån gång kanske göra inlägg om dina favorit skor, kläder osv, hade varit kul för du köper ju så himla mycket saker att man glömmer osv.. :)

Reply
Anna

Haha, sitter och skrattar för mig själv åt dom som tar det blooodigaste allvar med Lady Gaga!

Men iallafall! Om du får tid över, och vill ha en bloggidé, så kanske du får lite hjälp här… Du kan kolla igenom arkivet från i år, och välja en favortitoutfit från varje månad.. Typ en önskerubrik!
Kram

Reply
Ida

Hej Kenza, vill börja med att säga att du är sjukt vacker och att jag verkligen ser upp till dej! Jag skulle också vilja bära klackar som du kan och vara självsäker i de. I mina favoritklackar blir jag 191, och vill inte använda dom, någonsin…. för jag känner mej så himla lång! Kan du inte göra ett inlägg om längd och skriva klackhöjd på dins skor och hur lång du blir med dem och utan? Kram

Reply
Linda

Jag har alttid trott att du är typ 178cm lång mn för mj är du super kort om du bara är 170cm!!! Själv är jag typ182cm lång och längden har länge varit et stort hinder för mj.. Älskar högklackade skor! Skärskilt jeffey campbell<3 har alttid drömt om att få gå i såna mn problemet är att jag sedan blir över 190 och ryms inte mera in genom dörrar, haha:D tack vare dj har ja då fått bättre självförtroende och använer typ 7-8cm klackar. Skäms inte heller för min längd nu mera, det är bara ett plus då jag sysslar med modell grejjer:)

Har du då sysslat med catwalk för är inte gränsen för det 172cm? Och var det svårt att få jobb i början då du ännu var så ung och "kort", för en modell? Tack för svaret i förhand!

Puss o kram från finland!

Reply
aya

Du har sagt att du är typ 172 cm .. och nu sade du att du är RUNT 170? Så är du typ 169 eller 171 ?

Kenzas svar: Jag har aldrig sagt att jag är 172 haha. Jag säger runt 170 eftersom att jag är 170.7 eller vad det nu är. Bryr mig inte så mycket.. Kram!

Reply
Amanda

Haha, jag håller med dig, skrattretande med solk som stör sig på allt! Jag håller med dig om att de är skyhöga och väldigt snygga! Kom bara ihåg att alla dina läsare inte är dryga;)

Reply
Monika

Wow jag blir förbluffad ärligt talat. Vad är det med alla som håller på och käftar. Ärligt talat patetiskt.
Heja dig som inte bryr sig, skona är skitsnygga! :D

Reply
AM FASHION

Men shiiiit.. det där måste vara MINST 16 cm i klackhöjd? Haha. Du måste hålla i din pojkvän eller någon om du ska gå med dem, jag skulle nog inte våga gå med dem;)

Reply
Linnea

De är 15 cm för er som undrar. Har sådana själv. :) men de är galet snygga

Reply
Hwlin

Fett kattiiga!!:)
Älskar Gaga hon är bäst, skorna är skit snygga men skulle nog inte passa i det själv haha:) Du är så vacker du passar i allt! love you xoxo

Reply
ällen

Vad heter skorna och vart kommer de ifrån? Är sjukt sugen på att köpa!! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*