• header

2a november 2012

Gäääääsp vad jag är trött idag.

Drack en ordentlig smoothie nyss fullproppad med vitaminer så jag hoppas jag piggnar till lite snart. Jag ska nämligen iväg till gymmet om en timme och träna lite med Tillan! Vi tänkte testa på 2 nya pass idag (mitt mål är att testa på alla och hitta mina favoriter) och det första börjar klockan elva och är 30 minuter långt, varav det andra är direkt efter och är 45 min långt. Det ska vi nog orka!

Sedan blir det nog inge mer träning för mig den här veckan, 3 gånger får räcka. Jag ska vila i helgen, känner att min stjärt behöver återhämta sig. Har fortfarande lite träningsvärk haha. Annars så känns det bara JÄVLIGT gött att jag hållit igång flera gånger i veckan i flera månader nu. Jag är stolt över mig själv!

Bingo och jag. Snart kommer nog resultatet från denna plåtning! :)

108 Comments

fardus

You go girl!! Jar har även tränat fyra dagar i sträck så idag när det är fredag tar jag en pauss! hehe.

Reply
Dixi Wonderland

Tycker du är super duktig Kenza! Sen tycker jag också att det är bra att du varit tydlig med att du tränar för att må bättre, inte för att bli smalare!

Reply
Mickan

Du ska vara stolt! Tycker du är grym. Har följt dig ett tag och vet hur det brukar bli med din träning. Hoppas du inte tappar motivationen nu utan fortsätter att kämpa! :)

Reply
Luisa

Do you know, when you become the pictures from the shooting? I have a shooting on saturday and I need inspirations :D

Have a nice day xx

Reply
Rebecca

Jag är grymt imponerad över att du klarar träningen så bra, trots att du sagt att du har lätt att tappa motivationen. ;)

Själv föredrar jag att träna på mitt Wii, den är plattan du vet? Där ingen ser mig, haha. :)

Tusen kramar!
/Beccy

Reply
Julls

Finns det boxning på ditt gym? Tror det skulle passa dig. Det verkar som om du gillar att ta ut dig själv, och när jag har gått på boxningspass är jag alltid helt slut efteråt. Grym konditionsträning. Du arbetar med hela kroppen. Bäst blir det när man har en peppande kompis med sig, som är ungefär lika stark som du. :)

Har legat på latsidan ett tag nu av olika skäl, men jag hoppas att jag snart blir en hurtbulle som dig, som jag var innan. :) Du ska absolut vara stolt över dig!

Reply
Nadine

Vilken smoothie brukar du dricka? älskar smoothies men har inte riktigt hittat någon som funkar bra för mig före träning.
Bilderna kommer säkert bli jätte fina, du är super vacker!

Reply
Jojo

Jag blir så sugen på att träna när säger att du ska gymma etc! Och jag är inte någon som gillar träning heller! haha<3

Reply
fgnfj

jag hoppas att du vet att du är den sämsta bloggaren. Du går upp på morgonen och tid inställer två inlägg under dagen om vilka kläder du tycker är snygga osv. Ja då tycker väl alla att jag inte ska läsa din blogg men du var rolig 2010 men nu förtjänar du inte din plats.

Reply
Julls

Har du boxning på ditt gym? Tror du skulle tycka om det. Du verkar ju gilla att ta ut dig, och varje gång jag har varit på ett boxpass har jag gått utmattad därifrån.

Det är grym konditionsträning. Du arbetar med hela kroppen hela tiden. Bäst blir det om du har med dig en peppande kompis som är ungefär lika stark som du.

Själv har jag legat på latsidan ett tag, av olika skäl. Hoppas på att jag snart ska bli som den hurtbullen du är – som jag var innan. :) Du ska absolut vara stolt!!

Reply
Julls

Oj, är det så det funkar? Att du måste granska dem först? Tyckte det var konstigt att min kommentar inte kom upp, så jag skrev om den. Nu har du fått två i princip likadana. Ignorera en så blir det fint! hehe

Reply
Ida

Det är härligt att träna, blev själv sugen att åka till gymmet nu när jag läste att du skulle det! :)

Reply
Johanna

HEJ BESÖK GÄRNA MIN NYA BLOGG OCH LÄMNA EN LITEN KOMMENTAR OM VAD NI TYCKER! PUSS!!!
Du är verkligen jätte duktig Kenza som kommit igång med träningen! :D

Reply
hii

jag rekommenderar att du provar Tiffany Rothe’s workout videos på youtube. Sjuukt bra, man blir verkligen öm i kroppen och det formar kroppen ;)

Reply
Emma s

Hej! Skulle du inte kunna höra ett inlägg med tips på vinterjackor. Jag vill ha en varm, tjock och gosig men ändå inte en “vanlig ful tråkig vinterjacka” tycker vanliga av tex typen Svea är rätt fula faktiskt och det är så himla tråkigt att lägga så mycket pengar på något man inte ens tycker är särskilt snyggt..
Tack på förhand
/ Emma

Reply
Belinda

Jag tycker du är skit duktig! Du inspirerar mig att ta tag i min kropp då jag vet att även du som jag har problem med motivationen.

Guldstjärna till dig Kenza, slänger in ett <3 oxå;P

Reply
Thea

Det är lite tråkigt att du bara har skrivit ett inlägg idag. Förstår att du har annat att göra, men har man Sveriges största blogg så har man.
Anyways, gillar din blogg!

Reply
Mia

asså shit kenza kom igen du bloggar nästan aldrig längre din blogg börjar bli lika tråkigt som mattelektionerna. Skärp dig !!

Reply
Emma

Liam Payne ‘råkade’ tweetade ditt namn men han skrev fel för han skulle googla dig! :P

Reply
B.

Liam payne från One Direction Tweeta ditt namn och sen sa att han skämdes han skulle söka på google! HAHAHHA klockren!!

Reply
Malina

HAHAHAHAH!!!!!
Liam Payne från One Direction skrev en tweet med ditt namn, han sa att han bara skulle söka på ditt namn men råkade tweeta ditt namn istället!

Reply
vicki

Hahahah liam i one direction tweeta ditt namn och efternamn och tog bort det sedan och skrev that was embarrasing . It wasent meant to press that search
Haha han skulle söka på ditt namn :O

Reply
Anna Olsson

Kenza du “trendar” på twitter, world wide :p bara så du vet. Nån känd LIAM har twittrat om dig, eller han skulle söka på google på dig, men skrev det på tiwtter istället, haha jag vet inte. MEN DU TRENDAR WORLD WIDE ;DDD

Reply
NORAH @NAWLATJEMIRANA

LIAM PAYNE FROM ONE DIRECTION TWEET YOUR NAME WHEN HE WAS GOING TO SEARCH YOU INSTEAD HHAHA FUNNY!!! <3333 IVE GOT PROOF ASWELL FOLLOW ME ON TWITTER, @NAWLATJEMIRANA

Reply
Sara

HAHA!! du trendar på twitter worldwide, efter liam i one direction sökte på dig ;) he totally fancy you

Reply
Julia

Haha! Liam Payne från One Direction råkade tweeta ditt namn ;)
När han skulle söka på det! :p
Han tycker nog att du är snygg :)

Reply
Elodie

ahahaha, did you see it ? You’re Trending Topic WorldWide on Twitter, because Liam Payne (singer from One Direction) was searching who you are on the search thing in Twitter, and instead he put it in a tweet, so he was ‘omg that’s embarassing I was doing a search’ and now everyone is asking who you are. ;D

Reply
Anna Olsson

Kenza du ”trendar” på twitter, world wide :p bara så du vet. Nån känd LIAM har twittrat om dig, eller han skulle söka på google på dig, men skrev det på tiwtter istället, haha jag vet inte. MEN DU TRENDAR WORLD WIDE ;DDD

Reply
jenny carlsson

hahah kenza, du vet ditt namn trendar worldwide på twitter ;) liam payne från one direction skulle söka på dig så råkade han tweeta, och aa…. hehe

Reply
Sanna

KENZA!!! Vet du att Liam Payne i One Direction försökte söka på DITT namn på internet men råkade skriva en tweet. Hur coolt är inte det :D älskar din blogg!

Reply
Nikki

Vet du vem Liam Payne är? Om du inte vet så är han med i One Direction, det vill säga världens största pojkband. Dom är just nu i Sverige och han skrev just på twitter “Kenza Zouiten”. Raderade det snabbt där efter och skrev ‘:/ definatly meant to press search thats embarrasing’ haha. 2 minuter därefter trendade ‘Kenza Zouiten’ worldwide.

Reply
linda

liam payne(1D) skulle söka på dig på twitter och råkade twittra kenza zouiten istället hahahahahahahhaahah

Reply
sara

haha, Liam från one direction “råkade” tweeta ditt namn när han egentligen hade tänkt söka på det på twitter, du trendar worldwide på twitter just nu! :)

Reply
Linnea

Haha du trendar worldwide på twitter nu kenza! Liam Payne råkade twittra ditt namn när han skulle söka på dig ;)

Reply
Cassandra

Liam Payne från One Direction skrev ditt namn på twitter.. han råkade skriva det där när han skulle googla det!! :)

Reply
Jessica

jag tänkte bara säga att kenza zouiten trender på twitter worldwide! liam payne, en av killarna i one direction råkade tweeta ditt namn när han skulle söka på det så alla fans är helt galna haha :D

Reply
Maryam

Kenza sök på Maryamadel på Instagram!
Har en bild där bandmedlemmen från One Direction Liam Payne twittrade om dig!!

Reply
Lidiya

Haha jag måste berätta en rolig grej som hände på Twitter idag. Du vet One Direction? Liam som är med i bandet skulle söka dig på Google men istället så råkade han skriva ditt namn och efternamn på Twitter och alla såg det. Haha det var ju inte lite pinsamt för honom och nu” fangirlar” alla över hur fin du är. ;)
Fast nu har han ju självklart tagit bort det tweeten…xD

Reply
Matilda

HAHAHAHAHAH Kenza ditt namn trendar worldwide när Liam ifrån one direction skulle söka efter dig på twitter men istället råkades skriva en uppdatering! Han är nog lite sugen på dig alltså! ;)))

Reply
Radya

Haha alltså jag dör!

Liam från One Direction skulle söka efter dig på twitter,men råkade istället tweeta ditt namn, så nu är du i top 10 worldwide trends på twitter :’)
Jaja, ville bara säga detta…grym är du förresten, puss!<3

Reply
Elisabeth

Du borde checka in Twitter! Alla directioners snackar om dig och Liam från one direction! Haha Liam skulle söka på dig men hade av misstag skrivit det som en Tweet och jesus vad snabbt det fick rykten! Haha :) Ville bara att du ska veta att det snackas om dig i twitter plus du TRENDAR WORLWIDE!

Reply
Mellan Styles

OMG LIAM PAYNE TWEETADE OM DIG!!! HAN SKREV SÅHÄR:

1. Kenza zouiten

2. :/ definatly meant to press search thats embarrasing

Och nu är båda tweeten bårta! :D Haha omg och dom är i Sverige nu!!! GAH, jag kommer aldrig kunna träffa dom!! :(

Reply
Moa

Liam Payne från One direction twittrade ditt namn! Han skulle googla det haha, din kycko ost!

Reply
Sara

Vet att detta inte har med inlägget att göra men Liam Payne (från One Direction) Twittrade om dig!! :D Och ditt namn trender worldwide nu! :D

Reply
Melli

Han har lurat min brors kompis på pengar för ett jobb! Dålig stil å såna borde inte du jobba med!!

Reply
Mimmi

Usch, får ångest när jag tänker på hur länge sedan det var som jag tränade!

Är lite nyfiken på om du har gjort en ögonlaseroperation eller inte? Kommre ihåg att du skrev om det för 1-2 år sedan. Jag gjorde min för nästan 2 år sedan och är galet nöjd. :D

Ha en trevlig helg!

Reply
Joanna

Kenza du trendar på twitter! :D OMG LIAM VET VEM DU ÄR!!! HAN TÄNKTE SÖKA EFTER DIG!!

Reply
karin

hej fyfan är så avendjusk att du köper skor för 1700 kr :( och jag för 99kr på rusta fan ta dej lo

Reply
nina

Du är medveten om att Liam Payn, från one direction, tweetade ditt namn när han skulle söka på ditt namn va? x

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*