• header

Hyrt film

Jäklar vad länge sedan det var vi faktiskt GICK och hyrde film. Nu för tiden kan man ju göra allt på nätet men det är ju ändå något speciellt med att gå till en videobutik, välja några filmer tillsammans & köpa smågodis. Det gjorde vi ikväll iallafall och nu blir det söndagsmys på högsta nivå.

74 Comments

sarah-h

Varför streamar du bara inte gratis ? Finns en bra streamingsida som heter swefilmer.com! med svensk text, man hittar de flesta filmerna i toppen kvalite ;)

Reply
Fan

Hey girl, I’m @kenzazouitens on Twitter. I’m a fake account, it’s a game and I choose to be you ’cause you’re my inspiration, I though you’d feel happy for that :/ Follow me please so I can answer you message, and then, you can unfollow me. Thanks :)

Reply
Helena

Varför ta in hunden i butiker? Tycker det är jävligt respektlöst mot de som är allergiska. Lämna hundjäveln utanför eller lämna den hemma.. Less på sånt där.

Reply
emma

Hej på dig! Alltså, ååh, när får man veta vem vinnaren är i din tävling angående catwalken?! Jag vill ju så sjukt mycket vinna och kan inte sluta tänka på det!!!

Reply
Lilian Gryth

Hej Kenza, fattar inte hur himla fin du är!
Men jag har en fråga till dig som jag jätte gärna skulle vilja få svar på, gärna i ett inlägg om du har lust..
Hur och vad brukar du träna? Kan du ge några bra tips för att få en sån fin kropp som din?
Tycker verkligen om din stil, du bara rockar. Puss

Reply
Emma

Så vacker Kenza!

Snälla lämna lite fina kommentarer och så på min blogg.. Blev dumpad för ett tag sedan och är fortfarande kär, behöver stöd och hjälp! <3
Tack!

Reply
Nathalie

lol får hunden vara inne i butiken? tänk på dem som är allergiska och sluta vara så självisk.

Reply
Jennifer

Hej, jag skulle vilja önska två önske inlägg!
-Hur ser min garderob ut?
-Hur är mina morgon och kvällsrutiner

Skulle vara jätte kul om du skulle göra iaf ett utav dom! Ha det bra! :)

Reply
b

skulle du kunna göra en tävling?
så man kan vinna nått som kanske bara skräpar i din garderob? :(
kram

Reply
Sara

Snälla kenza, kan du inte visa hur du gör din bull upppsättning på huvudet? :/

Reply
Ida

Så fin du är Kenza!

Kolla min blogg för nya fräscha bilder från Paris, läs om olycklig kärlek ja..lite allt möjligt. PUSS

Reply
Agnes

Varför har du alltid solglasögon på dig? Till och med när du ska hyra film på kvällen?

Reply
Eric

Jag fattar inte varför alla sitter och skriver kommentarer från sina bloggadresser och hoppas få tittare, det är väl bara lägga ut bloggen på linkandlike så måste det komma massor. Såg ju den här bloggen där inne.Riktigt smart gjort iaf.

Reply
Katti

Tänker oxå på det där med hund i butik. Är själv super allergisk. Så tänk till e extra gång ni som har djur!

Reply
Josefin

Hej Kenza! Sjukt snygga jeans från H&M du har, vad heter modellen och färgen?
Kram
Josefin

Reply
En som vill vara snäll

Hej!

Jag skulle vilja sprida denna länk

http://www.facebook.com/Lajbansson?ref=ts&fref=ts

Det är en jätte fin sak,alla barn har rätt att få en fin jul.Du behöver endast gilla deras sida på facebook,så skänker dom en peng till en pott som kommer att gå till julklappar till barn som inte kommer att kunna få julklappar. Målet är att samla ihop 10,000 kr för att skänka julklappar :)

Så det är inte mycket som krävas för att göra ett litet barn glad :)

Hoppas du också är med och hjälper till!

Reply
Jonna

Varför skrev Liam Payne ditt namn på twitter? Känner ni varandra?? För efter det trendade ditt namn worldwide på twitter!!

Reply
Clara

Varför håller alla på och tjatar om dig och Liam i one direction? Fattar inget! Har ni träffats eller ngt? Ditt namn står med i några tweets han gjort osv. Snälla förklara :)

Reply
pauline

Gud vad fjantiga folk är “lämna hunden utanför, finns allerigiker” jag springer runt med stallkläder på stan och har katter hemma…. Tror nog att allergiker känner av hunden varesig den är inne eller ute.

Reply
Ace

@pauline: Fjantiga? Om folk hade varit ansvarsfulla nog att inte ta med sina djur in i butiker där djur egentligen inte får vara, så hade jag inte behövt ha ett helt kit med mig varje gång jag går utanför lägenheten. (Kit bestående av adrenalinspruta, luftrörsvidgande och tabletter mot klåda).

Snälla, ta inte med hundar in i butiker där dem inte får vara. Det finns en anledning till det. Dels för att dem kan smutsa ner, och dels för att det finns hyperkänsliga individer.

Reply
Freja

Tjejer med småhundar är det mest egoistiska i världen, “äh min hund är så liten så hon vågar inte vara själv, jag tar med henne in så får alla allergiker säga vad de vill, jag är Kenza the queen of the world!”. Hade jag tagit in min boxer så hade det blivit ett jävla liv. Visa respekt för allergiker på platser där bra luftkonditionering inte är en garanti. Själviskt och respektlöst är allt jag har att säga.

Reply
Tess

Prova lämna lilla landet lagom för exempelvis en vecka i Italien – Milano. Du nästan snubblar över vovvarna inne i affärerna. Min sambo är allergisk men detta var faktiskt ingenting. Som bekom honom. Likadant på dessa cafeer. Hundarna fick nästan alltid en egen dyna att sitta på breve matte/husse på fiket.
Finns flera ställen i världen som är detsamma.
Sverige är för mycket regler och folk som ska bli kränkta till höger och vänster. Tror inte någon dör utav att en hund går in och vänder i en butik. Tänk all skit folk har på sina egna kläder, redan där skulle det ge grova utslag om man nu är så superallergisk. Skärp Er!

Reply
Eemmelie

pauline:

Det är en regel som finns av en anledning! Vissa är otroligt allergiska och det är respektlöst att bryta mot en så pass enkel regel dessutom. Skulle aldrig få för mig att dra med min hund in i någon slags affär överhuvudtaget, på samma sätt som att jag aldrig skulle få för mig att överparfymera mig när jag ska in i ett sjukhus och liknande :-)

Kan tänka mig att dom som jobbar inte vågar säga åt när det är någon känd/offentlig person ^^ hade iofs jag inte heller vågat :-)

Reply
Grrr

Avskyr att alla tror att om man är högre upp än andra vanliga folk får man ha med sin hund in i vilken butik /café rastaurang som helst?!
Va e de för fel på folk??? Tänker bla på Blondinbella också?! Hur kan man ens få för sig att ta med hunden när man ska gå ut o käka? Grrrr

Reply
Estelle

Hejhej! Har letat som en tok efter svarta utsvängda jeans/byxor men hittar inga… Dom där var otroligt snygga! Tror du att du skulle kunna berätta vart du har köpt dem och vad dem kostar ungefär? Skulle vara supergulligt!
Din blogg är riktigt bra, kram :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*