• header

FLATFORMS II

Jag köpte mig ju ett par flatforms (de vänstra) i somras och jag har använt dem flitigt. Man kommer upp en bit men de är ju mycket skönare än ett par klackar. Jag har fått så himla många frågor om mina och som jag skrev förut så köpte jag mina på Ebay (det är inte Converse).

Iallafall, tänkte ta och tipsa om att frugan  har fått in ett par sjukt snygga svarta flatforms med nitar på.. Jag har dem själv men inte hunnit använda dem än, men ska lätt göra det till slimmade jeans & bikerjackan. Ni hittar dem hos Style by Tyra! :D

84 Comments

Linnéa

På tal om bananer, det börjar bli skrattretande hur alla skvallerbloggar (och läsare) spekulerar i hur mycket du kopierar Angelica i bilder och kläder! Du borde seriöst skriva ut en bild på Angelicas ansikte och sätta det som mask över ditt ansikte vid nästa “outfit”-inlägg, bara för att driva med alla haters ;) Vore sjukt roligt!

Reply
helluu

Hej Kenza! Jag har en fråga till dig, vet att du har åkt till Thailand många gångar de senaste åren, jag ska dit i vår och tänkte kolla med dig om du kan rekommendera något bra ställe där ni bodde! Ni ser ut att ha haft det så najs på de ställen du varit på, vore supergulligt om du hade tid! kram!

Reply
Marica

Snygga! Har redan införskaffat mig ett par vita flatforms, så jag tycker det räcker med dem men anars var dom jättecoola!

Reply
Isabelle

Skulle inte du kunna göra ett inlägg om vad man kan önska sig i julklapp som ändå inte är dyrare än 1500 kr? Vore supersnällt isf! <3 :)

Reply
sara

Jag har också sånna (fast den snyggare modellen. Den modellen du har, har en sån sjukt ful påklistrad foliesula. Ser du inte själv att det är asfult???

Reply
Hanna

Snälla gillar din stil jättemycket så skulle vara underbart om du kunde tipsa om nyårsklänningar pleeas!!

Reply
Emma

vill ha båda paren! :) vet du vart man kan köpa sånna vita annars, om det finns sånna men “utan märke” på typ scorett osv? :)

Reply
Tilde

Jättefina!! Du har helt underbara ben!! Har du några tips på hur man kan träna benen hemma själv?:) Kram!

Reply
Rojda

Hej Kenza!
Jag älskar dig och din sil sjukt mycket, Du är min förebild, Jag skulle bara vilja fråga ifall du har några tröjor som är med i gina tricot med ditt namn?

Reply
Annie

hur går det med rökningen? röker du fortfarande? själv försöker jag sluta…..

Reply
Ida

Hej!
Måste fråga, du som har handlat en del på utländska hemsidor, har du då använt dig av “Paypal”? Och isåfall, vad innebär det?

Reply
Emma

Sjukt snygga, fast jag gillar faktiskt dina vita Converse-liknande skor än de där svarta, även om de svarta också var otroligt fräscha :)

Reply
Torre

Hej!
Undrar ifall det finns någonstans där man kan köpa dina/jofamas jackor med nån rabattkod lr liknande. Vill verkligen ha en o plånboken vill verkligen inte ha en om man säger så ^^

Reply
Melissa

Vilken storlek beställer man skorna från ebay om man har storlek 37-38?? :)

Reply
diana

asså äääääälskar dina ben! to die for.
har du tips till smalare ben? skulle va snällt om du gjorde ett inlägg om det. ps, älskar din stiiiiiil!!! :) pusshej

Reply
Emma Hå+|+shoes+and+beyond

Sådana skor är luriga… man tror att man går säkert, men rätt vad det är så snubblar man och då ryker foten. Hänt mig flera gånger med så kallade “bekväma” platåskor, vilket gör att jag numera föredrar höga klackar helt utan platå, haha.

//Emma Hå

Reply
Amy

Hej!
Vet ett ställe att köpa jättefina platform på.
De har det mycket billigare om man jämför det med de andra.
gå in på deras hemsidan och kolla! De har jätte många olika sorters.
Sjukt fina! :)

Deras hemsida:
http://minsko.nu

Reply
Julia

Hej, skulle vara väldigt tacksam om du ville länka de skorna till vänster. så himla snygga!

Reply
Ella

Hej kenza! Ville bara fråga hur lång tid det tog för dig att få skorna? Jag beställde ett par från Ebay för ca 6 veckor sedan och inte fått dem än :/ lurar dem folk eller vad? Tacksam för svar kram Ella!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*