• header

Dagens

Jeansjacka från Levi’s // tröja från chicy.se // tights från Topshop // skor från have2have.se // örhängen från Topshop // brillor från Nastygal

Jag testade på att fota outfiten själv idag med stativ. Känns så himla töntigt att stå där och posera för sig själv (försökte hitta en ödslig plats men det kom en miljon bilar ändå….och en jävla traktor haha) men vad gör man inte för bloggen. Det blir ju mörkt så himla snabbt nu så jag måste passa på att fota innan tre-tiden, och är jag inte med en vän då så är ju stativet + fjärren perfekt!

170 Comments

Sara

Jag tycker det är sjukt svårt att fota med stativet. Blir hela tiden för långt upp eller åt sidan, hahah irri

Reply
Kristina

Hej Kenza!

Jag är jättesugen på att köpa Kenza 10-jackan (den med pälskragen). Dock undrar jag om det går att ta av kragen, skulle verkligen bli tacksam för svar!!

Kram

Reply
Marica

Snyggt! Jag kör nästan alltid själv med stativet men jag äger ingen fjärrkontrollen så får springa fram och tillbaka och sätta igång självutlösaren, haha. ;)

Reply
Sanna

Så avis jag är på att man kan gå sådär i Stockholm, här uppe i norrbotten får jag gå med min feta dunjacka och jag fryser fortfarande, haha! Måste flytta…

Reply
Annika

Hur går det med håret och balsammetoden? Jag vet att du fick lite klagomål över att du skrev mycket om det förut, men jag är nyfiken och vill veta! :D
Du är en underbar inspirationskälla för mig förresten. Kramar till dig

Reply
Moa

Kan va bland det snyggaste jag sett! Lätt snyggaste outfiten på länge! Tycker kombon med de vinröda läpparna, jeansjackan och superlångabenen(+klackarna) blir så jäkla snyggt! <3

Reply
Jenny

Hej! Jag undrar bara hur du mår? Känns ibland som att du inte äter så mycket som man ska och att du aldrig unnar dig något gott? Jag tänker mycket på vikten själv även fast jag inte är tjock på något sätt och vis. Ser upp till dig och tänker ibland att du är så fin för att du inte äter godsaker? Hoppas att du njuter av livet och mår bra, det skulle göra mig lugn att veta att man inte måste svälta sig själv för att vara snygg. Kram!

Reply
nellie

går du runt med kamera och stativ då hihi eller får de plats i typ en väska eller nått?

Reply
Sofie

Herregud så ljuvlig! Varifrån har du köpt ditt stativ och fjärren? Det skulle verkligen vara väldigt nödvändigt för mej att ha sådana också, men jag vet inte var jag ska börja leta?! Ha en bra dag

Reply
E.

Haha, roligt att du vill anstränga dig för att dela med dig av dagens outfit, det är uppskattat förstås :)

Reply
mariam gomez

It is incredible how beautiful you are! Especially in the last picture. Absolutely gorgeous!!

Here’s my blog:
90five.blogspot.com

Puss! <3

Reply
Emma

Du går runt i tights? Enbart tights?
Du vet att man brukar sluta med det vid typ.. 13 års ålder, va?

Reply
Vanja

Hej Kenza! :)

Jag älskar verkligen din blogg och du är en stor förebild för mig <3

Jag har bara en fråga, brukar du inte använda dina kläder mer än några gånger? För du har nästan alltid nya kläder.

Puss/Vanja

Reply
HEJ!

Hej Kenza! Vet du att Liam Payne från One Direction har twittrat om dig :O Detta har han skrvit “kenza zouiten is trending worldwide you can run liam but you can’t hide hahahah” typical me moment” OMG :D LYCKOS DIIIIG <3

Reply
Amanda

så sjukt snygg outfit!!
hur mycket går/gick jackan på?:) den var fruktansvärt snygg!

Reply
Sofia

Veet du att en av One Direction medlemmarna (LIAM) har twittrat om dig!!! ;) OMG OMG. Sök på Liam Payne. ( @Real_Liam_Payne )

Reply
Sara

På sista bilden har ljuset gett dig lite mörkare hårfärg och jag tycker det är så sjukt snyggt. Tycker du är så fin i brunt. Det behöver inte vara kålsvart/mörkmörkbrunt utan en fin brun färg ser du så mycket fräschare ut i :D Kram

Reply
Anna

Hej fina!
Måste få ett litet råd från dig, ska på höstbröllop nästa vecka och vet absolut inte vad jag ska ha på mig… Börjar bli lite panik, man får inte ha svart eller vitt. Kan du rekommendera något?
Ha en bra kväll! :)

Reply
Agnes

Snygg outfit men hade nog föredragit ett par svarta jeans istället för tights :)

Reply
Liz

One of my favorit outfits. Maybe I say it to so many outfits from you but I like them all haha :D
It looks cool, with this sweater, the jackets and the dark lipstick, love it! too pretty for this world girl ;) xx

Reply
Pernilla

Hej!
Kmr det komma fler av dina designade smycken till guldfynd än det som redan finns på deras sida?
Vill så hemskt gärna köpa några smycken men vet nt om jag ska vänta till något mer passande för mig:)
Men kmr definitivt köpa något ändå om det nt kmr fler;)
Mvh

Reply
Agata

ooooooo! those photos are amazing :) maybe u should always take pictures of yourself hehe the first and last one are super nice!

Reply
Anna

jätte snyggt!! kan inte du lägga ut tips på fina balklänningar som man kan ha till nian bal? :D

Reply
anina

Ohaaaaaa vad vacker du är!!! Din outfit är jättefin med! Och ditt hår är magiskt, ofta du fortfarande håller på med balsam metoden?? Ser hur fräsht ut som helst….

Reply
sara johansson

Hej allihopaaa :)

Jag handlade från Folkets möbler, och jag blev super nöjd! Deras varor är fantastiska, så jag rekommenderar detta verkligen vidare till er!
Det är ganska nystartat och dom säljer väldigt vackra, moderna och eleganta möbler till ett mycket bra pris!
Dom är en av dom billigaste möbel butikerna på marknaden.
Dom får in nya möbler då och då, så passa på att handla där nu, ni kan både beställa via internet eller åka till deras butik som är i Borås!
Tveka inte att kontakta dom vid frågor då deras kundsevice är på topp klass!

Deras internet sida är http://www.folketsmobler.se

Reply
Rebecca

Haha, jag fotar ALLTID med självutlösaren, jag tycker oftast att det är så otroligt pinsamt att be mina vänner fota min outfit. Det blir bra ändå i alla fall, precis som du säger Kenza! :)

Tusen kramar till dig!
/Beccy

Reply
Paulina

du måste se denna killen! Han är så underbart söt! Tre år gammal men vågar ändå!
(klippet finns på min blogg, göt inte detta för att få dig att läsa min blogg utan tror verkligen att du kommer tycka att han är söt :D)
ÄLSKAR DIG OCH DIN BLOGG! Finns ingen vackrare! Ha de underbart Kenza!! KRAM! <3

Reply
Olivia

Helt sjukt snygg är du! Men är det inte jobbigt att gå med dom klackarna hela dagen? Men dom är skit snygga iaf! <3

Reply
Fanny

Snälla kenza , kan du lägga upp ett inlägg med fina o prisvärda nyårsklänningar? :D
älskar din blogg!

Reply
bella

du är så fruktansvärt snygg kenza! du passa jättebra i så mörkt läppstift, och skorna är fan de snyggaste jag sett.. puss!

Reply
Ramouna

Hej! Jag har en fråga som jag verkligen hoppas och önskar att du svarar på.
Det är så att jag vill ta körkortet när jag fyller 18 (är 17 nu) helst den veckan då jag fyller år, men då undrar jag hur lång tid behöver man på sig för att plugga riktigt bra så man är redo? Jag har aldrig kört bil förut och kan ingenting om sånt.
Och så undrar jag hur mycket fick du betala för allt?
Tacksam för svar! =)

Reply
Camilla

Lägg ner din jävla blogg seriöst, tre inlägg om dagen? Du kan väl göra dig LITE förtjänst av din jäkls månadslön seriöst?

Reply
thea

är detta det enda du bloggar om nuförtiden? dagens outfit- dåliga bilder sedan dagens outfit bra bilder…. ne jag tror jag har fått nog av din blogg

Reply
Sarah

En av dina snyggaste outfits på lääääängee!
Du passar verkligen i rockig stil, blå jeansjacka, de där kalrckarna & framförallt i mörkrött läppstift!
Riktig typisk Kenza-outfit, känns så du :)
Stilen som du haft genom alla år typ, men ändå vardags.
Kram!

Reply
Amina

Har tidigare aldrig kommenterat något av dina blogginlägg, även om jag ofta finner intressant inspiration i dina outfits. Tack! Vill kort bara säga att outfiten ovan var otroligt charmig! Avslappnat, tufft och feminint i kombination.

Reply
Katrine

For et råkult antrekk, elsker det og skoene er fantastiske!

Alltid flaut å stå å ta bilder av seg selv, har gjort det mange ganger selv, haha. Men må man, så må man :-)

Reply
Tanya

”vad gör man inte för bloggen” ???!! vad gör du för bloggen egentligen? du har den fetaste lönen, och du skriver 3 inlägg per dag (om ens det) den första när du vaknat, en när du ska ut o visar några cam bilder och en på dagens outfit (som man redan fått se lite av) tyckte om din blogg såå mycket förut, men nu är den bara för jävla tråkig, brukade spana in din blogg varje dag flera gånger om dagen förut,men nu bara ett par gånger i veckan, inget intressant bara de vanliga som jag beskrev förut och så ser man inlägget man läste sist efter några nya inlägg. dina läsare vill veta mer om DIG, kanske några tankar/känslor inlägg eller något sånt. jag vet att hälften av dina läsare inte bryr sig ett skit om vad du ska göra, utan kollar mest på bilder ohså. lika bra o lägga ner bloggen om du ska hålla på o va så jävla torr. så mycket lön för 2-3 rostiga och ointressanta inlägg om dagen? herregud. så himla orättvist för du verkar inte göra något svårt & jobbigt om dagarna för o tjäna så bra, det enda som krävs är att skriva några roliga/intressanta inlägg per dag till dina läsare. utan oss hade du ju inte fått glida runt på en räkmacka. jag menar inte att vara otrevlig, men du får ändå tänka lite på dina läsare.. verkar som att du aldrig gör det.

Reply
emelie

haha äh bara kör på, vi tackar för att du vågar utmana känslorna av pinsamhet så vi får ta del av dina snygga outfits :):):)

Reply
susanna

tycker det är såå kul att någon kommenterade att du aldrig unnar dig något gott & att hon var “orolig”… hallå läser vi samma blogg!? Kenza är ju underbart matglad & kan vara det med sin kropp & grymma ämnesomsättning… Chokladpudding lösgodis cola & hela köret hur ofta som helst!! tror ingen behöver oroa sig… kram!

Reply
Beatrice

Åh fy satan vad snyggt! Jag tänke ha på mig något liknande udag så jag tog vanliga leggings (svarta) och en stickad svart tröja med min jeansjacka och killklackar. Blev knappast lika snyggt som din Kenza!

Reply
marie

skitsnygg outfit som vanligt! men hur lyckas du med att INTE få cameltoe i dedär leggingsen? haha! :O

Reply
Sara

Flytta ner till Skåne annars, här blir det inte mörkt förrän vid fem-tiden ;)
looking good by the way! älskar tröjan, har en t-shirt med liknande motiv :)

Reply
From Portugal

Leggings are not pants so please cover your butt. Other than that, absolutely beautiful!

Reply
Vilma Karlsson

tja! jag har frågat runt på flera bloggar, men har aldrig fått något svar! Kan du SNÄLLA säga vart sånna jackor går att köpa? kram ♥

Reply
Celine

Hej!
Jag undrar vad din jeansjacka’s modell heter? Har letat efter en fin jeansjacka i evigheter och när jag fick syn på den här blev jag helt kär! Hittar den inte på levi’s hemsida så skulle bli såå tacksam för svar!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*