• header

Dagens

Byxor från Dorothy Perkins // tröja från Nelly Trend // “kavaj” från chicy.se // skinnjacka från Jofama by Kenza // skor från Zara // skärp från Issue 1.3 // clutch från Zara // ringar från Guldfynd by Kenza // solglasögon från RayBan

Jag får inte nog av kombinationen svart + vinrött! Har kört mycket på det i höst, dock med guldiga detaljer till men silvrigt blev lika fint tycker jag. Många av er frågar vart mitt vinröda läppstift kommer ifrån och det är från Dior rouge nr 862. Använder en matchande läpp-penna till från Make up store.

Den kavajliknande saken jag har på mig idag är ny och den är så himla snygg. Vill ni att jag tar lite bättre bilder på den?

112 Comments

Sofia

Jag har tänkt på att du ofta har på dig solglasögon, vilket jag alrig har såhär års. Hur kommer det sig? :)

Reply
Mikaela

Måste bara säga att du skulle vara skit snygg i mörkt hår igen kenza.. väldigt choklad mörk! skulle vara as hett!!! ha’de

Reply
Elsa

Hej kenza. Vad tycker du om kissies vikthån mot blondinbella? Skulle vilja veta din ställning kring det hela.

Reply
Caroline

Vilka fantastiska människor det finns i vårt avlånga land. Först räddar vi en OS-häst och nu räddar vi liv. Svenska folket visar ännu en gång att vi är något att räkna med!

Pengarna har sakta men säkert börjat strömma in på SHVs konto. Stort Tack till alla er som skänkt en gåva och Tack till alla er som engagerar er. Tillsammans kan vi hjälpa utsatta hästar och ge dem ett värdigt liv.

För att vara med och bidra: Gilla och dela facebooksidan “Var med och rädda fler hästar.” Skänk gärna en gåva till SHVs konto: 5515-7150 och märk din överföring med “ljus framtid.” Alla pengar går oavkortat direkt in på Svenska Hästars Värns konto.

Vi har gjort stordåd en gång och vi kan göra det igen, tillsammans.
Tack! ♥

Reply
Celine

Åh, ditt hår ser så himla fräscht ut! Har du klipp dig nyligen? Jätte fint med lockarna! Dom såg så naturliga ut :)

Reply
Karolina

Åh, så fin du är!!
Kika gärna in på min blogg där jag delar med mig av min vardag, lägger upp egentagna fotografier, och mycket mer! Hoppas att vi ses där!
Kram!!

Reply
Ninnie

Läste förrut att du hade ett vinrött nagellack. undrade vart du köpte det? Tack på förhand!<3

Reply
Hej!

vad kan man matcha till ett par svarta höga shorts med guldiga mönstrat med paljetter till fest ?

tacksam om du svarar i inlägg:)
kram!

Reply
Student

Du är så jäkla snygg! Hur får du lockarna så högt upp. Mitt hår lockar sig bara nere vid topparna :(

// Londoblogg fylld med marknader, studentliv, parker, fika, promenader, natur, uteliv, Shopping och mycket mer.

Reply
Katharina Nilsson

Bara älskar dina nya kollektion Kenza! ringarna är super fina!
Håller med om att svart och vinrött är svårt att sluta med, gör exakt samma med det, det ger en så rockig fast fräsch look

Reply
Vi & Oss

Hej! Underbar blogg!
Hos oss kan vi skriva av oss av våra problem och få hjälp med dem av personer i samma situation eller som har en lösning på ditt problem. Ta en er gärna en titt!

Reply
Hanna

Varför kopierar du näst intill alla outfits som Angelica Blick sätter ihop? Man kan absolut bli inspirerad men att kopiera rakt av känns val lite fult gjort med tanke på att du är en av få bloggare som blivit känd pga klädstil.
Hade varit tacksam för ett svar eftersom detta är något jag gått och undrat länge.

Reply
Emma

Hej Kenza! Vill bara lämna en liten kommentar. Har suttit och läst bland kommentarerna på några av dina senaste inlägg och jag måste säga.. fan vad folk är otrevliga. Jag förstår inte riktigt vad du skulle ha gjort för att förtjäna så otrevliga kommentarer. Personligen tycker jag om din blogg. Kan erkänna att jag mest tittat på bilderna tidigare men för ett tag sen så började jag faktiskt att läsa texterna också (about time eller hur) och jag tycker att du verkar vara en superbra tjej, du skriver bra och underhållande vilket gör att man klickar sig tillbaka varje dag. Keep it up! :) Och tack för en bra blogg :D

Reply
paulina

jag måste säga att din stil verkligen har förändrats det senaste. det kanske är hösten, men mot sommaren var du defintivt mer gullig & söt i din klädsel.

jag gillar detta(betyder dock itne att jag inte gillade det andra, för det gjorde jag) och det är alltis kul att se dina klädsel! :D

Reply
Vilma

Hej Kenza!
Kan inte du göra ett inlägg då du visar några snygga vinterjackor? Behöver verkligen tips! De ska helst vara både snygga, varma och inte så jättedyra. Skulle bli så glad om du kunde göra det!
Kram

Reply
minna

Hej, jag har en fråga jag undrat länge joo när du har outfits bilder och det är skog i bakgrunden vart tar du dom åker du ut med bilen eller nåt för det kan ju inte vara i stan?! :) KRAM!

Reply
hanna

wannabe angelicka blick!!!! Skaffa dig en egen stil och sluta kopiera din kompis? Pinsamt.

Reply
Hanna

Kenza snälla svara!! Hur har du stylat ditt hår här??? Med locktång eller plattång? Hur fint som helst!!!!

Reply
Julia

Åh vad fint ditt hår var idag!!! Du är alltid vacker men idag var håret (lockarna) så otroligt fina! Mina drömlockar typ :))) Jättefina kläder också, älskar vinrött med svart :)
Puss

Reply
amanda

Ärligt kenza, ja vet att du nog inte kommer svara eller ens se detta men snälla?! Hur gör du för att ditt hår får spna lockar, använder du värmespolar,platttång, locktång? vilken storlek? sett att både du och angelica har såna vågor, :( kram!

Reply
Claudia

helloo
i love your blog and your style is so awesome
can you please tell me how you put the hair with that waves or do a post about it
thanks XOXO

Reply
Hagar

Åå! Denna outfit var grymt snygg! Baraa älskaaar kavajen! Skulle mer än gärna vilja se mer bilder på den :)).

Kram! <3

Reply
Avarquare

Galet snyggt! Btw, Vilken storlek har du på de där byxorna och vad brukar du ha i svenska mått? :))

Reply
ellie

Fin outfit! Dock har en viss skvallerblogg ännu en gång skrivit att du kopierar Angelika Blick, och jag kan inte för mitt liv förstå varför ingen följer Tyras fotspår och anmäler den bloggen? Det är bara skitsnack, påhopp och mobbning som den handlar om, inte skvaller.
Hade jag själv vart en av er bloggare hade jag anmält den för länge sen.
Kram!

Reply
Ellen

Älskar verkligen dina kläder,så sjukt underbart as snygga.Är sjukt avundsjuk på hela dig,du är så jävla snygg också.
älskar din blogg <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*