• header

9e november 2012

Hej bloggen!

Fan vad härligt med fredag och strålande sol! Jag har en miljon saker att göra idag, förutom jobb så måste jag bland annat tvätta & packa. Bästis kommer sedan hit ikväll för mys framför X-factor och imorgonbitti åker vi till Frankfurt. Jag är så peppad att jag DÖR!! Så jäkla kul det ska bli. :)

Jag ska försöka hinna med att fota dagens outfit till er också. Vi hörs sen! ♥

Rihannas nya video till Diamonds släpptes inatt. Fan vad grym hon är!

35 Comments

Tommy

Härlig dag!

Här i Malmö är det grått och trist och för mig väntas nattjobb fredag och lördag, egentligen söndag med, men fick ta in vikarie på söndag då vi har planeringsdag på måndag med jobbet!

Ser fram emot att läsa om din helg i Frankfurt!

Reply
cecilia karasha

ÅÅÅÅH GEEEEE!!! älskar denna låt! Från första gången föll jag pladask för denna sången :)

Reply
Jacob hansson

Antingen så är den så sjukt genomtänkt och metaforisk som jag antagligen är för dum för att fatta. Eller så är den bara lite spotant random?

Sjukt snygg oavsett!

Reply
maria

Jag gillar inte ofta längre radiomusik eller vad man kan kalla det..men denna video och låt är extreeemt Jättebra =)Älskar denna låt!
Jag lyssnar mest på bra kristen musik som handlar om Jesus men att kombinera lite Rihanna och Kristen musik är Jättebra =)
Kul att du Kenza lade upp denna låt. Very very good!! <3 <3 <3
Massa kramar till dig Fina Kenza <3

Reply
Linii

Låten och videon är hur jävla grym som helst!
Har röstat på MTV EMA 2012 så jag tänker följa med galan och hoppas på att se dig där! Lycka till och ha så roligt i Frankfurt :)) Kram

Reply
L.

Kenza !
You will be in Frankfurt this weekend?? I´m so excited because I´m a big fan from germany! Could you tell me at which places do you have planned to be,so it is possible for me to take a photo with you ?

Reply
Sara

Lycka till i Frankfurt!

Fast i foundationdjungeln? Här ger jag tips för oss lite mörkare tjejer. Puss

SaraAlem.blogg.se

Reply
Malin

Asså jag tycker inte att hennes nya video är bra! Visst, alla olika delar är fina, men det blir så väldigt osammanhängande…

Reply
Elin

Har precis hittat tillbaka till din blogg efter flera år, nu är jag fast igen! Har läst lite andra bloggar och blivit mer och mer “besviken” på bloggarnas attityder. De verkar nästan otacksamma och dryga, så du förstår min glädje när jag märkte att du var samma “gamla” Kenza som för två-tre år sedan. Du är fortfarande älskvärd och verkar vara mycket snäll och härlig som person. Du har inte glömt att vi tittar in på era bloggar då och då för lite lätt fredagsnöje typ, och vi vill inte läsa en massa negativitet hela tiden. Självklart får man även som bloggare “gnälla” lite men du är en frisk fläkt med din glädje och positivitet. Och så det här med att du lever ett avundsvärt liv för många, men vad jag tycker bara av att läsa om dig i din blogg så är du värd allt bra i livet. Kram på dig och keep up the good work!

Reply
Emma

ehh ursäkta men.. vart är den röda tråden i videon? Ba här e en massa snygga klipp, dosent make sence but anyway! :) men jaa hon e braaaaa!

Reply
Madeleine -+the+faschist

Videon är jätte passade bara man förstår den. Låten är om skälvklaraste Chris brown om ni kollar på symbolerna , tatuserna på killen , röka så förstår ni att den är om honom….

SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND.. (PEOPLE BURNING)
SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND (PEOPLE FIGHTING)
WE’RE LIKE DIAMONDS IN THE SKY (HORSE RUNNING)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*