• header

Dagens

Topp från Melba.se // jeans från H&M // skor m. nitar + armband från Style by Tyra // armband från Michael Kors // brillor från Topshop

Älskar mina hjärtbrillor!! Blir så glad av dem haha. Och självklart har jag även jacka, halsduk & sånt men jag tycker inte det alltid är så kul att ha med på bild.

141 Comments

Donna

Åh du är alltid så snygg och fräsch Kenza! Älskar den blåa toppen sjukt mycket, den var jättefin. Hoppas du får en mysig fredagskväll! :D

Reply
julia kron

Hej Kenza! Ditt hår är så fint, och jag undrar vart du “stoppar” undan dina toppar? När jag har donut så kommer det som en till donut eftersom topparna inte går att stoppa undan? Så min fråga är… Hur får du bort ditt andra hår som inte sitter i donuten?
Skulle bli så glad för svar!

Reply
Alice

Hej Kenza jag älskar din blogg den är så rolig att läsa och jag älskar dina kläder! du är min absoluta blogg förebild! Fin header föresten!

Reply
Sara

Superfin frisyr idag!
Jag undrar bara över en sak, hur lyckas du med att sätta upp håret med donut utan att behöva snurra runt håret som blir över runt den efteråt?
Tack på förhand!
Sara

Reply
Linnea

Jättefint :) Men jag undrar en sak, hur får du ditt hår att bli så slickat utan att småhår sticker fram? ;) Om jag sätter upp i hästsvans så kommer alltid en massa småhår fram och jag undrar om du använder någon särskild produkt eller om det bara är ditt hår..? ;)

Reply
Eemmelie

Brukar älska dina outfits men detta var en stoooor modemiss i mina ögon :O Snygg topp dock, jag skulle nog matchat den med svarta dr denim istället :D

Reply
sarah-h

Nä du lyckades inte med den här outfiten, tycker att plaggen är grymt snygga! men du borde ha satsat på vit överdel istället för blått och stram hästsvans!

Reply
Louise

Kan inte du göra en video på hur du sätter upp din dounat?
Jättebra blogg, med otroligt snygga bilder! Kram

Reply
Ivana

Älskar det! Men jag undrar bara hur du får upp håret i den där jäkla donuten? Stod framför spegeln i minst 40 minuter och det funkade ändå inte!! Haha!

Reply
Mamma/fashionista

Älskar din peplumtopp, skulle kunna fylla hela min walk in med enbart peplumklänningar & toppar;)

följ min modeblogg som idag har strax över 2000 unika besökare dagligen efter endast 14 veckors bloggning!

Reply
Marica

Snyggt! Du kan verkligen bära upp vad som helst. Du skulle säker kunna ha soppåse på dig, och det skulle ändå se snyggt ut! :)

Reply
Vi

det här såg lite konstigt ut, inte outfiten men färgerna passade absolut inte ihop. Hela stilen såg väldigt billig ut pga det.

Reply
paulina

det var ju jääääääääääääääättesnyggt verkligen! ÄLSKAR den koboltblåa kombinationen med guld! oh det har man aldrig tänkt på innan ;)

Reply
Jessica

Hej Kenza, undrar som många andra hur du gör för att få din hår-donut så bra? Hade blivit riktigt glad om jag hade fått se en tutorial för jag kämpar järnet här hemma och lyckas aldrig!

Trevlig helg!

Reply
Josefine

Hur går det med balsammetoden? :)
Jag började nyss också, men jag tycker inte att håret blir riktigt rent.. efteråt är det fortfarande lite fett liksom :/ Är det så för dig också eller har du något knep?

Reply
ana

Du lever mitt drömliv! du ska till EMA’S och inte första gången heller. du ska få se justin bieber mm..jag dör! du får hälsa!!1 oooooooh

Reply
Celina

Kenza är jätte vacker, det kan ingen säga något om men att hon skulle vara någon modefantast är inte helt sant. Kenza sticker inte ut alls när det kommer till mode, kolla på angelica blick, songofstyle.blogspot.com eller liknande.. Kenza är väldigt tråkig när det kommer till kläder och vad tydligt kan se här i bloggen är ju att hon egentligen inte har så stor koll. När hon tipsar om mode så har redan flera andra bloggare gått ut med det veckor tidigare. Jag säger nu inte att hon klär sig fult, absolut inte men hon är som sagt väldigt tråkigt klädd, inget man blir direkt intresserad av. Så du som skrev att Kenza vet bättre än någon kanske borde tänka om.

Jag menar inget illa med den här kommentaren, jag läser kenzas blogg men inte för hennes klädstil utan för att hon är en skön tjej!

/en modegalen tjej som verkligen vet

Reply
Nerma

Du, har du nån gång varit inne på chiquelle.se? Inte för klädernas skull utan för modellernas. VARENDA EN pos eller hur man nu säger är en exakt copy/paste från din blogg. Eller så har du koperat dem. :) Vi snackar om att varje jäkla modell står så som du har gjort på nån av dina bilder här när du visar dina outfits. Kanske inget märkligt, men jag tyckte det ändå. Kolla om du har tid och kommentera gärna. Undrar vad du tycker :))) sköt om dig tjejen!

Reply
Arwen

Melba har snygga grejer :) om man endå var rikemansbarn och kunde köpa allt man vile ha på en gång! Denna månad blev det skor för hela slanten!

Reply
S

Du är jätte vacker. Du har den perfekta kvinnliga kroppen. Smal ‘men med fina kurvor . Jätte vackert ansikte och fin hy och fint hår. Bra klädstil och verkar vara en god och snäll människa. Mänsklig som kan erkänna fel och brister och när du mår dåligt. Sluta aldrig vara ödmjuk och snäll. Gillar din blogg jätte mycket. Du är min inspiration.. Fast jag är nästan 10 år äldre. Kramar Sara

Reply
Justoneword

Dagens dumma komentar: Men fasen vad du ser ut som Isabel Adrian på dom här bilderna! Det är inte något jag tyckt innan,men fick bara en känsla haha
Annars är du grymmare!

Reply
helen

Hej hej ! whats about dig och Angelika egentligen? att ni tänker likadant beträffande mode eller? Det målas ju upp som om du e värsta “stalkern” (beträffande mode) på henne och tycker bara det e så jävla patetiskt av skvallerblogarna. Men Jag undrar varför du valt denna tystnad?Varför inte möta kritiken? Du har sjukt bra klädstid, speciellt när du klär dig i mer vågade kreationer. Din Lace från whyred fick ju lixom jag lov att köpa efter jag såg att du hade haft den en kväll. Annars tycker jag Rebecca Simonsson toppar favvo modebloggare just nu, hon kör all in på kläder och det gillas stenhårt! Inte “bara” byxa och tröja där inte (nu syftar jag inte på dig utan på alla i sverige som ska klä sig likadant). kram

Reply
Sandra

Fan vad snygg färgkombination ^^ Och så matchar du Robbies nya album (take the crown) ;) Väldigt fint!

Reply
Lisa Johansson

Hej Kenza! Ville bara säga att du är min förebild! Jag älskar alla dina outfits och dina smycken på guldfynd. Skulle du kunna göra ett inlägg på var du handlar på nätet? Kram

Reply
Eemmelie

G:
Hon säger ju SIN åsikt? Det är inte som att Kenza är en modegud och vet bättre än alla andra, alla tycker ju olika haha. Jag skrev också att detta var en modemiss men vet inte om kommentaren skickades eller inte blev godkänd :)

Toppen är däremot skitsnygg. Men allt tillsammans, stor modemiss i mina ögon :) Däremot klär hon sig skitsnyggt vanligtvis, hade gjorde vad som helst för Kenzas garderob!

Reply
kgss

Du brukar ha bra smak men det här var fan rena rama kärringstilen!! Fy fan vad fult!

Reply
!!!!!

Marica; Nej hon skulle inte se bra ut i en jävla soppåse!! är du så jävla desperat efter uppmärksamhet av henne att du måste fjäska!!?? Ja inte för att det är ngt nytt precis med tanke på att ALLA jävla hjärntvättade idioter sitter här och skirver ” åhhh så jävla snygg kenza du är” åhh önska jag såg ut som du” ÅHHHH!!!! HERREGUD säger jag bara!! Inget jävla självförtroende!! Sedan överdriv för den delen; SÅ snygg är hon fan inte…anledningen till att månha tycker så är ju för att hon har pengar till det dyra som gör att man ser “snyggg” ut, precis som resten utav kändisarna här i världen. Hade ALLA på hela planeten haft så mycket pengar som henne hade alla fan sett ut som gudar varenda jävla dag! För då har man ju råd till att fixa til sig med glitter och glamour. För mig personligen ser hon ut precis som alla andra för den delen, inget jävla speciellt med henne.( för mig är hon till och med lite små ful med tanke på hennes falska personlighet och sedan att hon fjäskar sig in i kändisbranschen genom att slicka röv) äckliga fitta!

Reply
J

Klockren outfit! Verkligen grym!! Och är KÄR i dina glasögon, vill ha likadana :( men de finns inte på topshop i nuläget antar jag? Superfina!! Puss

Reply
Lisa

Jag har aldrig kommenterat tidigare men nu kunde jag bara inte sitta och hålla tyst…. GODDAMNIT VAD HET DU ÄR KVINNA!!! :D

Reply
Elin

Hej! du är så sjukt fin och jag älskar att läsa din blogg!:D <3 :* snälla ta en titt in på min blogg ..:)

Reply
Sara

Till !!!!
Man kan tycka nån e snygg och att nån är en bra förebild utan att ha dåligt självförtroende själv. Tycker själv jag är vacker och har bra självförtroende men älskar att inspireras. De som ” fjäskar” enligt Dig. Tycker nog verkligen att kenza är vacker… Vad tjänar man på fjäsk!? tror du man blir vän med kenza om man skriver “fjäskiga kommentarer!? Om hon är en Häxa i verkligheten.. Det kan ingen som inte känner henne svara på.. Många går efter det som står i bloggen. Hur hon skriver.. Vad hon skriver och även från tidningar och tv mm ( som kan vara vinklat/spelat mm) men utifrån det bildar man en uppfattning om personen.. Precis som blondinbella, kissie, Tyra, mfl. Mfl. Det är allt man kan göra om man inte känner/träffat personen i fråga…

Reply
Lovisa instagram: @theloppan

Gud va underbar outfit! Älskar tröjan, härligt blå och med “nitarna” är så coolt! Så kommer vi till ditt hår! Så underbart! Blir så sur för hur snygg du är! :) :* kramisar

Reply
MARIELLE M

Finaste Kenza!! :) Älskar dem där jeansen, så fint med guldiga “jeans”, hoppas du får det toppen ikväll (men det kommer du ÄNDÅ ha) puss hej :D haha
/Marielle m

Reply
Juuls

So cute! I’m obsessed with studs so i obviously fell in love with the shoes right away… Also I looooove how the shirt is cut!

xx

Reply
amanda

Hej kenza! hur fixade du din donut frisyr du vet den tofsen du har på bilden. Tycker det är jättesvårt kan inte du göra ett inlägg om hur man gör den?
Kram!

Reply
Emelie

Hej, använder du något redigerinsprogram till dina bilder och i så fall, vilket? :)

Reply
Julie

Wauw – jeg er normalt ikke til så farverige outfits, men jeg må sige, at dette er helt fantastisk! Du ser strålende ud.

Reply
investeringar

I do not even know how I ended up here, but I thought this post was great.

I do not know who you are but definitely you’re going to a famous blogger if
you are not already ;) Cheers!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*