• header

12e november 2012 – i Frankfurt

God morgon!

Vi har varit nere och ätit frukost men nu har vi krupit ner i sängen igen. Vi behöver inte checka ut förrän om en timme så vi passar på att vila lite till. Det behövs efter den här galna helgen!

Ni ska få bilder och sånt från EMA-kvällen men internet här är så segt så det tar sån himla lång tid att få upp en bild. Det är bättre att vänta tills jag är hemma igen..

Vi landar i Stockholm vid sex. Saknar mina killar hemma!! :D

20121112-105032.jpg

31 Comments

Lena

Oj, vad snyggt med ringarna på fotot. Hur har du lyckats få till dem? Någon speciellt inställning på kameran?

Reply
Rebecka

Usch vad besviken jag var på EMA i år :( Sedan så satte MTV Sverige in reklam mitt i showen vilket förstörde en del. Men det är ju förstås inte galans fel utan bara dom som satt och mixtrade med reklamen här. Men det var dåligt ljud med och bilden hackade hela tiden på MTV-kanalen med. Galan i sig var heller inget vidare, mycket bättre förr! Vad tycker du? :) Blev du med besviken eller kanske upplevelsen blir bra på plats där det är en god stämning? :)

Reply
Sussie

Män du kunde ju laddat upp en bild från galan istället för på en tv haha

Håller med Rebecka, det var mycket bättre förr och förut höll den på i 3 timmar till och med med hel galna föreställningar också sen så tyckte ja inte det fanns så spännande artister heller :(

Reply
Malin

Hej Kenza! Hoppas ni hade det sjukt kul i Frankfurt!

Jag tänkte fråga dig!
Vi går sista året i gymnasiet och har startat ett UF företag! Vi säljer shanballa armband och vi vill ju komma ut, synas och få folk att älska våra produkter lika mycket som vi gör!
Jag tänkte kolla om du kanske ville göra ett inlägg, där du visar vårt armband och får ett i gengäld! Dvs om du tycker det är fint! Om du skulle tycka det värkar intressant kan du väl slänga iväg ett mail så får du mer info, och vi får kontaktuppgifter! Skulle verkligen vara en tjänst som är guld värd!
Tack på förhand!

Reply
elin

om man ska till london vilka affärer tippsar du om att man måste besöka. vilka affärer brukar du kika in i när du är där

Reply
Heidi Strömberg

Hej Kenza! Du bor i Svergie eller hur? :-)
Ja vill bara fråga, att vet du vad e det enklaste sättet hur man får till galleriean, när jag kommer till Stockholm med Viking Line? :) Ja har varit bara 1 gång i Svergie, och ja har int varit där.. :( ♥ Och ja kommer från Finland!

Reply
Hedda

asså herregud vad du är duktig !!!!!
läser din blogg varje dag !
kika gärna in på mina om du hinner och kanske lägg till en kommentar skulle bli jätteglad om du gjorde det !!
//Hedda

Reply
Linn

oh my goddd hahaha in english it translates to “We land in Stockholm during sex” dying!!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*