• header

13e november 2012

Hej bloggen!

Nu har jag äntligen min vanliga dator igen…och ett fungerande internet! Jag kom hem igårkväll och då käkade vi pizza framför två nya avsnitt av the Walking dead.. Borta bra men fan hemma är så jääävla bäst! :D Trots att jag bara var borta två dygn så saknade jag min karl så mycket. ♥

Har iallafall haft en väldigt rolig helg med bästis men imorse när jag vaknade upp kände jag mig krasslig. Halsen känns tjock och huvudet känns tungt. Jag som hade längtat efter att dra till gymmet igen men det får vänta tills jag mår bra. Istället sitter jag under en filt med en kopp te och jobbar. Har massor att ta igen nu efter helgen.

Ni ska få bilder från helgen, ska bara gå igenom alla. Här får ni en från middagen/minglet i söndags innan showen! Jag hade på mig en guldig volangtopp från BikBok & en skinnkjol från Zara.

42 Comments

Anne

Hej!
Ikväll är det galapremiär för sista Twilight, jag ska gå…SKA DU? hoppas på se dig där!! KRAM.

Reply
dine

har du nyligen gjort brun/beige bakgrund på din blogg eller är det bara jag som ej har lagt märke till det innan? haha

Reply
Ida

Vad är det du har på insidan av ditt vänster ben/lår? Liten mörk “fläck” typ, genom strumpbyxorna. Är det en tatuering? :D

Reply
Diana

Håller med några där uppe, du kunde ha valt en snyggare outfit som kanske passar lite bättre just till EMAs.. Du klär dig hur snyggt som helst till vardags men vid ett sånt här stort evenemang så förväntas det nog lite mer :) Toppen var ursöt annars och lika fint hår som alltid..

Kenzas svar: EMA’s är som en konsert för oss “vanliga” som är där och tittar, och inte är kändisar haha.. Jag var liksom VÄLDIGT uppklädd om man jämför med många andra. ;P Kram!

Reply
Malin

Är det en tatuering på vänstra låret som jag missat, eller är det skugga? :)

Kenzas svar: Lär vara skuggan från väskan eller nått, ingen tattoo iaf :P Kram

Reply
Michaela Einarsson

Jag hade alltid problemet att jg kände mig krasslig när jag tränade mycket. Då fick jag vet att man ska köpa hem zink tabletter. När man svettas och tränar mister man zinken i kroppen med svetten. Då minskar även immunförsvaret. Då zink är en av de viktigare för immunförsvaret. Ta en om dagen, så blir nu allt mer sällan sjuk! Hoppas du fick lite hjälp! :) kram

Reply
Emma

Du har bra stil Kenza men jag tror inte du tänkte att alla dina tröjor under EMA’s hade samma “silhouette”.

Reply
Emma

Ååh jag har sett den där toppen i affären och hade tänkt prova den men var osäker på om den verkligen var så fin på men nu vet jag ju att den är supersnygg! Alltid lika snygg Kenza. ;)

Reply
Nathalie

Hej jag undrar att jag vet att du har beställ skor från Nastygal och jag har menat köpa ett par Jeffrey Cambell Foxy Spike och jag undrar vad det blir för Tull och frakt avgift.

PS:jag bara älskar din blogg :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*