• header

MOHAIR FAUX FUR

Jag har införskaffat mig in ny fuskpäls! Använde min ljusa flitigt förra vintern och nu vill jag köra på en svart. Den kommer från chicy.se (lånade bilderna därifrån), även tröjan jag hade på mig igår när jag flög hem är därifrån (såg att många av er undrade)..

Pälsen passar till det mesta men nu ser jag framför mig en outfit med jackan, metallic-brallor, vinröd stickad tröja & ankelboots. Testar nog på det imorgon eller på torsdag. :D

73 Comments

hilda

åh va fin! älskar din stil! kan du göra en video där du visar när du gör dig iordning? eller kanske bara vanliga videobloggar? :D

Reply
Maral

Skitsnyggt,än en gång<3 Gårdagen tröja var också väldigt swagig;D Älskar din blogg Kenzis<3

Reply
Camilla

Så jäkla snyggt! Skulle inte säga nej till skinnbyxorna heller. När jag tänker efter så vill jag har hela outfiten! :)

Reply
louise

hej, skulle du vilja göra lite väsk-inlägg? Eller iaf lite tips? Går i gymnasiet o har sjukt svårt att välja. kram! <3

Reply
Nonno

Jag tänkte fråga en sak, tröjan du hade på dig när du var på flygplatsen finns inne hos Melba också, Tänkte bara kolla om du vet om det är i samma material?? Tack på förhand!

Reply
Dafina

Hej Kenza! Vilka fina ändringar du gjort på bloggen. En sak, gillar verkligen inte den comviq reklamen. Bloggen var finare innan utan det. Annars älskar din blogg!

Reply
SunnySandy

Jatte snyggt! Onskar jag kunde kopa snygga vinter/host plagg. Men har nere i Mellan ostern blir de tinte mkt use av det! Jobbar som flygvardinna och flyger kors och tvars, kolla garna in min blogg! :D

Reply
Anonym

Hej! Älskar din blogg jätte mycket! Men jag tycker att din bakgrunds färg eller vad man säger passade i inte lika bra som den förra. Men jaja det är fint ändå ^^

Reply
Rebecca

Det där var riktigt fint, trots att jag inte brukar vara mycket för pälsar.. Hade nog inte vågat bära en, med risk för att folk ska tro att den är äkta och kalla en mördare.. Minns att du hade en outfit med din ljusa päls, och jag hade hittat något liknande från H&M. Den var riktigt fin! :)

Tusen kramar!
/Beccy

Reply
Louise

Hej! Jag har funderat på en sak. Varför ska du ha på dig fuskpäls när du är så extremt mot riktig päls? Om du inte står för päls ska man inte ha på sig det alls för då säljer du idéen och visar att det inte är fel att ha på sig det. Om man vill att pälsindustrin ska försvinna kan man inte fortsätta ha på sig fuskpälsk! Vare sig om det fusk eller inte så representerar det fortfarande samma sak…ett dött djur!

Reply
Alexandra

Älskar verkligen din stil Kenza! Du är verkligen G R Y M på att matcha ihop översnygga outfits och det ska du veta! Keep up the good work girl…

Reply
Emma

Åh jag har varit sugen på den där ett tag nu men känner mig osäker eftersom jag bor i norrland.. Lika med kallt! Hur varm är den egentligen, går den att ha när det är 15minus?:)

Reply
Embla

Har funderat på att köpa den ett tag nu, men är den tillräckligt varm att ha på vintern? :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*