• header

MTV Europe Music Awards 2012

Här kommer ett gäng bilder från söndagen! :D

Måste säga tusen tack till MTV för att jag och Nadia fick hänga med till Frankfurt!

Innan galan bjöds det på mat & dryck på Zenzakan. Jag var bakis som ett as från lördagskvällen (prepartyt) och började äntligen piggna till. Då får jag alltid världens food craving så att det bjöds på thaimat var väldigt poppis hos mig haha..

Sedan var det showtime. På galan uppträdde b.la. FUN!

Och Carly Rae Jepsen med sin megahit Call me maybe

Vårt sällskap under showen! Gina och hennes lillasyster.

Alicia Keys var lätt kvällens bästa (på delad plats med PSY som var kvällens härligaste). Hennes nya låt Girl on fire är grym!

Jag var glad. :D

Taylor Swift. Hon var kvällens stora vinnare och vann över Rihanna, Lady Gaga mfl. Jag har ingen koll alls på henne och kan inte en enda låt, men hon verkar vara väldigt omtyckt! Lyssnar ni på henne?

Bilderna från efterfesten är tyvärr för knäppa för att lägga upp haha..

109 Comments

Ida

Taylor Swift??? Skojar du med mig?
Hon är ju enorm och fruktansvärt begåvad!!! Hon skriver alla sina låtar själv och har tagit sig upp hela vägen från botten. Hon förtjänar allt hon lyckats uppnå och hennes låtar är riktigt bra. Lyssna på:

*Enchanted
*Love Story
*22

Reply
FinlandssvenskTjej

Taylor Swift är så bra! Hennes nya låtar speciellt . Du borde kolla in alla nya det är så mycket känslor och tycken i hennes låtar(:
//Charlotta,Finland
Checka mig på instagram charlottatheone !

Reply
Julia

Kenza, va kul och få se bilder från galan! av ren nyfikenhet, vilken kamera använde du till det?

BTW, skönt att du hade en rolig kväll i Frankfurt:)

Kram från Julia

Reply
E

Vilken mörk, grå och tråkig bakgrundsfärg du har fått! Är det för att matcha hösten? :(

Reply
Camilla

Jag håller med om Taylor,hon verkar jättehärlig men jag tar mig aldrig för att lyssna på hennes låtar! Galet med tanke på att jag,som du,älskar musik haha

Reply
Marie-Helen

Oj då har du verkligen missat nått =)

Taylor är min absolut största idol, hon är sjukt begåvad och skriver som sagt alla sina texter själv, det är magiskt hur hon kan skriva såna låtar som hon faktiskt gör..Det är så mycket känsla i varje mening :) Tycker verkligen du borde ge henne en chans, hon är helt klart bäst =)

Hoppas du haft en fin resa! Du har en grym blogg!

Kram från kiruna =)

Reply
jennifer

MAAAY GOOD !!! jag älskar party brudar.
det är en tysk serie med dessa 5 killar som satt framför dig.. faan ozå jag vill me se de är ett stort fan av de..
pratade du med de elr ngt ät nyfiken ihihi !!

Ha en bra dag Kenza.

skulle vara riktigt TACKSAM om du svara hahah !!

du är bääst ;)

Reply
Marica

Ser ut som en rolig kväll!

Jag lyssnade väldigt mycket på Taylor Swift innan, men inte lika mycket längre. Men hon är jätteduktig och har många bra låtar! :)

Reply
Carys

Taylor Swift är så jävla grym! Lyssna på hennes nya platta Red, aweseome :)

Reply
Lovisa

Älskar Taylor, hon är jätteduktig, om du skulle vara intresserad av att lyssna på henne nån gång borde du börja med några av låtarna från hennes album speak now, så sjukt bra! ( bästa låtarna (om du skylla bry dej) : haunted, long live, back to december )

Ps: har aldrig kommenterat på din blogg förut så jag vill bara säga att jag tycker om den jättemycket…

Reply
Sofia

OMG! Kan inte beskriva hur jävla sjukt avundsjuk jag är på dig! Jag satt hemma och kollade på galan och som en sådan frangirl som jag är så grät jag när taylor kom upp på senen och jag kan inte fatta att du fick vara så nära henne!!!!!! Och scooter braun var där! Asså justin Bieber’s maneger! Jag är en så sjukt stor belieber och kan inte fatta att du såg dessa personer och var så nära dem! FML jag ska också bli känd, smal, svin snygg och framgångsrik så att MTV frågar mig också om jag vill vara med på galor med några av världens mest kända artister. Åååååååååååååååh är så avundsjuk på att du får erbjudanden som dessa medans jag sitter hemma framför en skärm och ruttnar. Du lever min dröm ungefär, Kan vi snälla byta liv typ?

Reply
sandra

Du borde verkligen ge Taylor Swift en chans. Hennes låtar är oerhört bra och hon är ispirerande som bara den. Skriver helt grymt bra så lyssna igenom dem :)

Reply
Mariah

Efterfesten var mitt emot vårt hus, hehehe. Och vi har hela takterassen, gissa om jag satt och spanade?!? :-D

Reply
Ida

Härliga bilder.
Har inte lyssnat pà Taylor fast mànga säger att hon är bra. ska se pà det pà mtv.com :)

Reply
lilly

Taylor Swift är min absoluta favoritartist. Jag kan helt ärligt varenda ord till varenda låt, du borde ge hennes musik en chans! Hennes låtar är helt underbara och ärliga, alla tjejer kan relatera till dem

Reply
Hanna

Lyssna på Taylor Swifts “Love story” och “we are never ever getting back together”. Sjukt fina låtar!!!

Reply
nejra

Jag älskar Taylor Swift!! Du borde lyssna på låten “back to december”, “mean” och så den underbara “mine”:)

Reply
Jenny

Jag såg det från tv och det verkade grymt!

Tyckte inte heller om Taylor förren jag hörde “We are never ever getting back togheter” på VMA! Helt klart värd att lyssna på :D

Reply
Sanna

Jag ÄLSKAR Taylor! Hon är min absoluta favorit artist :) Gillar i princip alla hennes låtar och hon är så otroligt begåvad och verkar vara jätteödmjuk trots att hon är så känd.

Din grej verkar vara mer Hiphop och R&B typ men hennes nya album Red har jättemånga bra låtar! I knew you were trouble, 22, State of grace och All too well är några av mina favoriter. Annars älskar jag Enchanted, Last kiss och Dear John också. Så rekommenderar verkligen verkligen hennes musik!

Reply
sonia

Fun. är helt underbara live ju!! och jag lyssnar ibland på Taylor men hennes låtar blir så uttjatade på radion

Reply
Julia

Haha! I see that the boys from Party Bruder sat one row befor you :D This are very nice boys which I know :D

Reply
maria

Men va stört…Taylor swift framträdande ser ju PRECIS ut som Brineys konsert när hon körde sin Circus låt…. hon har ju till och med samma kläder på sig, samma scenfärgger och former… Dåligt att göra samma ;(

Reply
Therese

Jag sag intervening med Taylor swift pa skavlan I helgen ochjag tucker bara hon verkar dryg! :/

Reply
paulina

ooooooooh vad kul det ser ut! du hade en mycket snygg klädsel dessutom, såg att det inte blev den paljettiga i allafall. mycket snyggt ändå! :D

Reply
Tova Grimes Hirsch

Såg du eller träffade du jedward då :D? Om du inte vet vilka dom är så är dom två blonda tvillingar som den kvällen var klädda i någon sorts blå jeansdräkt med glitter på haha :)

Reply
emma

Vad kul!!! Kan ju säga att jag var lite smått avundsjuk på dig när jag sätt hemma i soffan!! :)

Reply
Linnéa

Jag är ett swiftyyy fannnnn!! Du måste lyssna på henne, hon är bokstaligen mitt liv O_O Har massor av taylor prylar och en stor taylor vägg :D Hon är helt underbar och skriver alltid från sitt hjärtat, hon är totallt flawless ^^

Reply
Amanda

Åååh vad kul att få fara på EMA!!! Min favoritartist i hela hela världen är Taylor Swift. Hon är heeeelt fantastisk och i mina öron och ögon kan ingen mäta sig med henne. Förra skivan Speak Now skrev hon HELT själv, både musik, text – ja rubbet! Och alla hennes låtar skriver hon om sitt liv. Som t.ex. låten “Back to December” har hon skrivit om Taylor Lautner. Och låten “Dear John” om John Mayer. “The moment I Knew” om Jake Gyllenhaal, “The best day” om sin mamma osv. haha jag är väldigt insatt men hon är så himla himla bra och verkligen en människa med båda fötterna på jorden. HON ÄR BÄST helt enkelt. Du borde lyssna på henne, och somsagt, hennes låt-texter är så sjukt grymma! Kan inte fatta hur man kan vara så bra på skriva låtar. Jag brukar bokstavligt talat sitta och gråta när jag läser och hör vissa låtar, de är så personliga och fina och braaa!
Aja, nu har jag skrivit en halv uppsats hära om henne men hon är ju för bra ;) haha
Ha en härlig kväll Kenza!

Reply
Lina

Hej Kenza!

Taylor Swift är ju grym! Hur kan du ha missat henne? Finns jättemånga bra låtar med henne. Låtarna från hennes nya skiva bland annat.

Du verkar haft det kul i Frankfurt i alla fall ;)

/lina

Reply
jessica

superfin!
tror inte du förstår hur avunsjuk jag är på dig över att du har sett självaste Jonas Brothers irl.. även om de inte upträdde eller nåt D: ^^

Reply
Julia

Lyssnar inte på Taylor Swift. Tyckte att det var rätt konstigt att hon vann eftersom att hon typ bara har haft två hitar.. Menmen ;)
Snygg outfit btw!

Reply
Amanda

haha, men de hade ju varit kul o se dom lite mer oseriösa bilderna också ;) haha!
Ja taylor swift är grym.. har lite mer country stuk i sig :)

Reply
malin

EMA var ju största besvikelsen någonsin!!
Ljudproblem och annat + att taylor swift… seriöst. Hon vinner bara inte över rihanna och lady gaga, så uppgjort så det skriker om det. Hade dessa 2 brudar medverkat hade inte taylor swift vunnit dom kategorierna hon vann. SPECIELLT inte bästa klädda? hallå, bruden har på sig långa klänningar som taget ur lilla huset på prärien. Den skulle Rihanna tagit hem om hon nu skulle medverkat….. EMAs känns lite för 90 tal för att dom riktigt stora stjärnorna vill vara där.
Tack och adjö

Reply
Anna

Taylor Swift är min idol och jag skulle ha gett allt för att vara på din plats då… älskar dig med :))

Reply
Sara

Jag lyssnar på Taylor Swift och jag har verkligen lyssnat sönder hennes album “Speak now” som släpptes för typ två år sedan! Det är grymt!! Sedan kommer hon släppa ett nytt album ganska snart och jag läääängtar verkligen tills det kommer ut! Check her out! :D

Reply
Kim

Jag lyssnar en hel del på Taylor Swift men verkar vara den enda i Sverige :P Hon är riktigt bra. Kan verka lite fjantig kanske. Men hennes texter är riktigt bra…

Reply
klara

ja!! taylor swift är ju så sjukt bra! älskar hennes låtar =)
fan va snygg du är föresten… dying *smile med hjärtögon*

Reply
Elsa

Fan vad coolt att vara på MTV awards! Taylor Swift, hon är grym. Lyssnar en del på henne. Gillar vissa låtar. Haha hur kan du inte veta vem hon är? ;) :)

Reply
Miss Naily+A+Fucking+Rockstar

Taylor Swift är nog inte lika stor i Sverige som hon är utomlands tyvärr. Vet inte om du tänkte på det men när dom skulle presentera de nominerade bidragen i “best female” kategorin la du märke till att typ 99% av låtarna var skrivna av svenskar? Bland annat Taylor har fått hjälp av svenska låtskrivare:)

Reply
Annathin

Japp Taylors musik är inte så bekant för mig heller, kanske en del yngre lyssnar på henne :) Vet inte hur stor hon är i norden annars men här i finland spelar man inte hennes musik så mycket på radion iaf vad jag vet :) Oj vad snyggt ditt hår är, riktigt fluffigt, önskar att mitt skulle hållas så iaf en stund :D Kram på dig!

Reply
Victoria

I hate Taylor Swift’s persona nowadays. I think her “Oh a guy left me” act was good at the beginning, but it’s getting SO old. You look gorgeous in your pictures, Kenza! :) Love you!

Reply
Elin

Har man inte lyssnat på Taylor Swift har man verkligen missat nåt, älskar låtarna! underbara människa!

Reply
denise

Tråkigt att du inte nämner Muse, som var det bästa under hela kvällen. Kan inte fatta att miss tråkig vann best live över dem….

Reply
Jen

Hade inte så stor koll på Taylor Swift innan hon kom ut med sin nya skiva Red, den var verkligen över mina förväntningar! Bästa låtarna tycker jsg är bl.a All Too Well och Begin Again. Många gillar låtarna I knew You Were Trouble och 22 som är lite.. fartigare typ haha, men skivan Red är hur som helst bättre än man tror! :)

Reply
Emma

Vilken show det verkar ha varit! Jag är nog inte ensam om att vara avis på er som fick gå haha. :)

Reply
sofie

Lyssna på “Romeo” med Taylor Swift. Den blev en megahit.
Har du lyssnat på den så är det bra :)
Hon har en härlig personlighet av vad man kan se på videoklipp.
Kram

Reply
Malin

Taylor är fantastisk! Min absoluta favoritartist. Hon skriver typ allt själv och alla texter tar verkligen tag i en! Hon har en mening bakom varje text :)

Reply
Ida

Symd att One Direction inte var där och att du inte träffa dom :/ en av dom (Liam Payne) är jätte kär i dig! :D

Reply
sara

Hahaha seriöst..kan inte en enda låt av Taylow Swift? Hon är typ kändast i världen just nu, har massa låtar som ligger på toppen. Du måste väl ha hört we are never ever getting back together i alla fall? safe and sound? eller dom gamla låtarna, love story och you belong with me och dom?! asså skojar du…

Reply
Agnes

TAYLOR! Du måste börja lyssna på henne, tro mig du kommer älska henne. Det finns det mesta, ballader, glada, “dubstep”, popiga, på hennes nya album. Och seriöst, om du lyssnar på texterna kommer du tycka att hon är ett geni!!

Reply
Matilda

Jag gillade Taylor Swift fram tills 2008, när hon valde att uppträda på Cheyenne Frontier Days som är 99% djurplågeri. Tycker att det säger väldigt mycket om en människa om hon inte bryr sig i sånt och åker dit och uppträder trots att hon vet om det! Sen så är jag inte så förtjust i countryfjoll stilen :)

Reply
Madde

Taylor Swift är grym!! Framförallt är låttexterna underbara, hög igenkänningsfaktor där :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*