• header

Maybe this?

Funderar på vad jag ska ha på mig ikväll.. Kanske detta? Min oversize jeansjacka med en topp full med nitar som jag köpte i London. Tighta svarta jeans och höga klackar till det. Handskarna har jag lånat av en kompis, tyckte de va lite balla.

66 Comments

Mickan

Skit coolt! Akta så att du inte sticker någon med nitarna bara ;)

Kenzas svar: Haha! Ja det jobbiga är ju att när jag har på mig den här kommer det fram random killar och ba “får man käääänna?! höhöhöhöhöh” man ba eh…nej. :P

Reply
Johanna

åååh vad fin toppen var! vilken affär är den från? (a) är i London någon gång varje år och ska dit snart igen, vore grymt om man hittade nåt liknande!

Reply
julian

Ta med en av dina coola kepsar och lockigt hår..lita skor är ett måste! Ha det så kul!

Reply
Anita

Det spelar ingen roll vad du har på dig! Allt passar dig perfekt tycker jag :-D

Reply
Sofia

Åh sjukt snyggt.. Hade gett min högra arm för att vinna din tävling o hängt på dit ikväll.. Ha det så kul!

Reply
sara

ska inte du ta och skriva om något viktigt för en gång skull i ditt liv, helt ärligt?
Fattar att du e fin och allt, jätte bra för dig men i ärlighet så går samhället under pga såna ignorant, nonchalanta och ytliga människor som dig.
Varför tar du aldrig upp ämnen som djurplågeri, krig eller varför inte något så nära och nytt som SD skandalen.
Du kan påverka hundra, tusentals människor men istället så skriver du om materialistiska och obetydliga grejer som ”dagens outfit” eller någon utekväll
.. try fan synd asså, att ha makt men att spola ned det i toaletten och tjäna ett öre eller rättare sagt en halv miljon men du fattar, eller gör du det?

Reply
Selma

Akta så dom inte misstar dig för Rihanna så kanske du får åka på turné istället hehe ;)

Reply
Nour

Jag skulle vilja veta varför min motivering inte kom fram’! Blev faktiskt ledsen för hade förhoppningar att jag kanske hade en liten chans att vinna. Sen ser jag att min motivering inte var med bland kommentarerna ..
Kan du snälla förklarar ?
2012-11-15 @ 19:46:40

Och skriver det återigen!

Reply
Fridah

Tycker du ska satsa på de, blir skitsnyggt!!:) Passar perfekt när man ska se en sjukt grym artist, haha;) Lyssna lite extra åt mig ikväll, och ha en kul kväll:) Kram!

Reply
Moa

Vet du vad du ska ha på dig på Attitude Sthlm än?! Kan inte du lägg ut en bild isåfall?! :) kram

Reply
anonym

haha sådana handskar hade jag på mig i en musikal… spelade cooling i grease!! :D

Reply
Asena

hej.
fin och bra blogg!
undrade när man får veta vem som vinner guldfynd by kenza.
kram

Reply
Mikaela

Skitsnyggt! Skulle bara säga att jag verkligen tycker du ska byta tillbaka bakggrundsfärgen på din blogg till den gamla, vitt! Såg mycket mer stilrent och fint ut enligt mig, denna färg ser aningen “smutsig?”
Hursomhelst, endast det jag tycker :)

Reply
Melanie

Skit snygg topp!! Letat efter en sådan i evigheter, korsett liknande, bara att man inte fäster den i strumpor, precis en sådan du har på dig med nitar, vet du om det finns någon hemsida som har liknande? Skulle vara snällt om du gjorde ett inlägg om det! du är bäst!

Reply
Andrea

Hej!
Vart köpte du toppen? Eller ännu bättre, vet du något ställe här i Sverige som har liknande? Har sett att man kan använda en tubtopp med en nitad bh men det skulle vara ännu bättre att hitta en där allt satt ihop eller vad man ska säga hehe ;)

Reply
Nellie

Håller med henne ovanför mig!

ÅÅH den toppen är SKIT snygg! Vet du någon hemsida eller butik i sverige som säljer sådana toppar? Har letat som efter en sådan topp jag vet inte hur länge! Är såå tacksam för svar!

;)

Reply
Jana

Hej snälla kenza SVARA mig… vart köpte du den nit.toppen eller vad man nu ska kalla den?
MVH/ Jana

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*