• header

RIHANNA 777 @Berns Stockholm

Igår var vi som sagt på Rihannas exklusiva spelning på nattklubben Berns. Tanken var att insläppet skulle börja sju men det var försenat en timme, så jag och bästis gick och käkade lite.. Väl inne på Berns mötte vi upp Cimon, Angelica & Edvin för lite drinkar. Sedan var det bara att vänta… Och vänta… Och vänta.. Rihanna var inte mindre än 3 (!) timmar sen och att stå upp på samma plats i 3 timmar gjorde ju att fötterna och humöret tog stryk. Men när hon väl kom upp på scenen strax innan midnatt var det så värt det.

Hon var så jäkla G.R.Y.M!! Hon blandade nyare låtar som Diamonds och andra från hennes kommande skiva, med gamla hits som Unfaithful, Take a bow, Hate that I love you & Umbrella. Jag har alltid älskat Rihannas musik men nu tror jag fan att jag är kär i hela henne. Hon är så jävla sexig haha. Hon är lätt mitt frikort. MUMS.

Bilderna ovan tog jag med min G12a. Jag tänkte ta med min systemkamera men det var förbud mot det tydligen. Äh, bilderna ovan är ju helt okej ändå.

Tack till livenation för inbjudan!!

 

76 Comments

Emma

Rihannaaa… Fyfan hände samma i somras då jag var på utomhus festival och det regnade dessutom. Vi stod där ute i regnet, så tätt packade att jag inte räktes till min väska vid fötterna och väntade. Hade planerat att gå ut och dansa efter det men fan heller, mina fötter hur de värkte! Har fått lite dålig smak i munnen efter det, även om man inte kan hata Rihanna, tyvärr :D

Reply
EVITA

Tappade helt mitt förtroende för Rihanna när hon ställde in Sthlm-konserten jag var på utan en ursäkt! Annars är hennes röst och låtarna grymma. :)

Reply
Linda

även om jag inte var där så kunde jag se allt via metro! Skitbra:) och de var som om man verkligen såg henne live:) grym va hon!

Reply
cecilia

hände samma då jag var och kolla på rihanna i Helsingfors förra sommaren! hon var nästa 4 timmar försenad… Men nog var det värt väntande :)

Reply
Elina

Till Peace & Love festivalen var hon två timmar försenad, men precis som du sa det var värt väntan. Hon är verkligen grym!

Reply
linnea

Hon skulle ju föreställa höjdpunkten och avsluta Peace and Love i somras, men där fick vi också vänta sjukt länge. Sen när hon kom upp på scen verkade det som att hon var hög som ett hus och mumlade något om den tragiska händelse som hände här för ett år sen (trodde hon var i oslo) och sen sa hon något i stil med “hello stockholm” osv. sjukt dålig stil! även fast hon gör grym musik och är en grym sångerska så har jag tappat förtroende för henne helt.

Reply
H

Näst sista bildern har hon ju kollat in rakt i din kamera. Om inte jag ser fel haha fett grymt och snygg hon är alltså!! :):)

Ha en fin lördag! :)<3

Reply
E.

Jag var på Peace&Love i somras där Rihanna också var sen, men jag skulle nog säga att det inte var värt väntan för då var hon inte bra alls. Hon sjöng knappt med i låtarna och verkade helt borta. Där tappade hon sitt anseende, i mina ögon iaf.

Reply
Esmeralda

Hej finis! allt bra med dig?

ps:Jag har precis startat upp min gamla musikblogg igen med ny design och header, inom kort kommer även en massa låtar och annat, kika gärna in! Puss,
Ha det bäst!:D

Reply
hanna

det stör mig så sjukt mycket att hon har mage till att komma så försenad nästan jämt (blev så på peace and love festivalen också + i norge osv) Stör det dig inte???

Men samma här, hon är så het att man blir förälskad i henne. Hennes utstrålning är helt amazing, så man kan inget än att älska henne.

En fråga till, sa hon något speciellt när hon var försenad, bad om ursäkt eller nått? ibland verkar hon inte uppskatta sina fans…

Kram, och tack för en grym blogg

Reply
R.S.

Love her music, but I think she’s too full of herself. Every freaking time I’ve gone to see her LIVE, she has ALWAYS been late! It annoys the life out of me. I can’t stand people, especially celeb, who get paid to do their thing, and then they don’t even value the time of others, who basically are the reason they’re got big.

F-ing Rihanna man.

Reply
Julia

Kollade live-streamen. Trist att det tog så lång tid för henne att dyka upp och till en början tyckte jag inte framträdandet var bra alls. Hon sjöng några ord hit och dit sedan var resten playback eller bara musiken. Men sedan runt unfaithful så kom hon igång och det blev bättre. Förstår att stämningen måste varit tretusen gånger bättre live såklart :) men shit vad snygg kvinnan är! Tycker fler borde haka på trenden att gå braless asså haha. Tycker faktiskt det är snyggt :)

Reply
MARIA NATHALIE

Ganska dåligt att hon inte respekterar sina fans dock, det är ju liksom tredje showen i Sverige som hon är sen till, synd. Har alltid tyckt om henne men det här var ju lite väl mycket liksom. Kul att du hade det kul iaf! :)

Reply
Selma

Älskar Rihannas musik och utséende och allt men stör mig lite på henne då hon nästan alltid kommer försent eller ställer in och så. Sjukt lågt.

Reply
Sara

Hon rgrym, men ja tycker att det är dålig stil av henne att låta hennes fans och publik vänta i tre hela timmar!! Har hört att hon har det ryktet om sig att vara sen och så till konserter och uppträdanden…vet inte om det beror på om hon är trött på att vara kändis och artist eller att hon helt enkelt inte bryr sig om sina fans och därmed publiken…tycker bara att hon verkar vara lite respektlös och divig..men aja.

Reply
Maria

Hur kan det vara värt? Hon är en jävla diva nu när hon har blivit framgångsrik. Förstår att hon inte vann något EMA pris. Hon kan inte komma när hon vill och tro att fansen ska vara med henne. Hennes spelning på P&L var en katastrof hon var sen och ful (ev. påtänd) Förstår inte varför kändisar ska bli såhär när det börjar gå bra för dom. Synd att många fortfarande accepterar att vänta på henne, då det upprepas under MÅNGA spelningar :P

Reply
Nora

Hejsan. Jag är ett stort fan av dig och det skulle vara sjukt coolt om du skulle kolla in min blogg. Bara om du har tid. :)
Hälsningar en tjej på 10 års åldern och är ett stort fan av dig <3

Reply
Emelie

Asså tur du har att du fick åka dit! Är typ världens största Rihanna-fan. Haha, men hoppas du hade en underbar kväll ändå!

Reply
Nicolina

Det var en grym kväll, trots paniksmärtor och en evig väntan. Vilken skön stämning det var! En och annan blev nog lite störd på att jag dök upp med kryckorna i högsta hugg, men inte fasen stannar man hemma om man får ett sånt här erbjudande!! Oh yes, det var jag som var den där bruden med kryckor som var i vägen och nog fick många att undra hur jag kunde göra nåt så o-chict ;) hahaha!

Reply
Nicco

från början avskydde jag rihanna, så fort umbrella kom på radion höll jag på att spy och stängde av så fort som möjligt. Men med de nya låtarna har hon blivit bättre för min del och har nästan börjat gilla henne och fett sugen att se henne live! Tills man fått höra om alla konserter som stängts ner utan förklaring, typ 3-4 timmar försening som är standard osv har jag tappat suget. 3 låtar finns på min spotify, mer än det är hon inte värd..

Reply
Ebba Lange

SNYGGA BILDER! Kan du lägga upp bilden jag skickade i ett mail (fanbild typ..) :)

Reply
Liz Tremaine

Oh I love her songs especially the old ones like Take a Bow, Unfaithful etc.
I’m sure you had a wonderful night. Amazing! Hope I’ll get the chance to see her next year. xx

Reply
Corny

Skulle se henne live i Stockholm förra eller om det var förrförra året (minnet…)
Förbanden spelade och allt, sedan blev det tomt och vi stod och väntade i ca 1 timme innan vi gick och satte oss i baren för att vila lite.
Ännu en timme senare kom någon upp på scenen och sa att Rihanna var förkyld och inte kunde uppträda.
Saken var bara den att hon hade festat som bara fan kvällen innan, och även kvällen innan det, så hon var helt enkelt bakis. Respektlöst mot oss som köpt biljetter och stått och väntat i timmar… Därför ville jag inte gå och se henne i år.

Reply
maria

Rihannas röst suger och likaså hennes musik. Hon är så kommersiell som det bara kan bli. Och vad är det som är så “sexigt” med henne egentligen? Hon är puckad, ohövlig och lösaktig… Finns nog inte mycket att beundra hos henne.

Reply
saga

Jag var på One the Beach i Finland hösten 2011, då fick man vänta på Rihanna i ungefär 2 timmar! Det regnade dessutom och blåste som bara den… Men det var helt klart värt det när hon äntligen uppträde. Hon var så jäkla bra! Men jag vet hur det känns haha :)

Reply
Maria

Oj, nu läste jag alla kommentarerna också. Diva är visst ett vanligt ord för att beskriva Rihanna. Det kanske hon är också, men ska man verkligen säga så om någon man aldrig har träffat och pratat med i verkligheten ? Det tycker jag inte!

Kul för er som fick komma till Berns!

Reply
linnea

finns alltid orsaker till varför man är sen och jag tror inte hon gör det för att vara respektlös, t ex i somras på peace & love hade hennes mormor precis dött… fler borde tänka på orsaken till varför hon är sen till spelningar! hon är en människa som alla andra.

Reply
Denise

Åh vad roligt! Ska själv på SHM nästa vecka, fett taggad! Vad hade du för skor? Jag är riktigt sugen på att ta mina JC klackar, supersköna ju! Men kanske inte så praktiskt…

Reply
Karolina

Tycker bilderna blev super! :) Jag tycker verkligen om henne och hennes låtar, sjukt bra! Det jag tycker är lite tråkigt är att hon typ inte sjunger så bra live, det är falskt lite föör ofta :/ Jag blev jättebesviken när jag hörde det verkligen..

Reply
elin

En av dom värsta artisterna som finns. Sjukt dålig. Kan inte fatta vad folk tycker är så bra med hennes låtar. Sen hennes röst är ju inget att hurra för heller.

Reply
cecilia karasha

Okej, massa negativa kommentarer om att Rihanna är mycket försenad till LIVE inspelningar. Jamen hurni, vem är inte försenad nångånng i livet?! Det att hon är försenad betyder inte att ni tänker negativt om henne och att hon är dålig. Hon är lika värd och lika grym ändå då hon kommer på scen och rockar fett!
Det att ni tycker att hon är ohövlig, och inte uppskattar hennes fäns är en lögn. Hon har sattit så mycket jobb bakom alla hennes låtar, och det märks eftersom man hör nästan alla hennes låtar på radio. Det betyder inte att hon är nonchalant eller ser ner på sina fans bara för att hon har självförtroende eller inte är rädd för någonting..
Bara för att hon inte fick ett EMA-award detta å betyder inte att hon har blivit sämre. I manliga kategorin var bl.a. Pitbull och Justin Bieber.. Pitbull har en superbra låtar och bättre än Justin biebers låtar, men tyvärr så fick han EMA-awards iår, fast de andra artisterna kanske skulle ha förtjänat bättre. Men det gör inte pitbull eller de andra sämre artister, och likaså Rihanna då Taylor Swift vann 3 stycken..
Okej, det jag vill säga att anta inte att hon är sämre bara att hon är försenad eller säger upp sin konsert. Men vi alla andra tycker att hon är ändå lika bra värd då hon är försenad. Hon är grym! Yeah! :)

Reply
IDASWARDROBE.com

Kliva på sent känns som standard för Rihanna, har verkligen fått uppfattningen av henne som en riktig diva. Låtarna är rätt bra, men jag vill inte lyssna på henne för att hon beter sig så illa och dessutom är hon katastrof på scen.

Reply
Lena

Stod du nära scen? Eller vilken inställning använder du? Har inte riktigt lärt mig mig G12 än hehe ;)

Reply
Gosia

Inte för att vara sådan… Men vem fan bryr sig om Rihanna när hon har en sådan gitarrist med sig?! Haha
MUMS, come to mama!

Reply
sara

åh ville också vara där, men det var ju endast för kändisar och sådana som vunnit biljetter. jag skulle gått på hennes konsert men hon ställde ju in :(

Reply
emma

hej Kenza! låter kul att du såg Rihanna live :)
men var du inte på Chris Browns konsert i Globen i måndags? Det var en sjukt bra konsert :)

Reply
Patricia

alltså har sett Rihanna live 2ggr nu och båda gångerna var hon 2 timmar sen. Man blir lagom glad att stå som du sa och vänta och vänta och väääntaaa. Så de verkar vara lite hennes “grej” att vara sen :P

Reply
Johanna Södereman

Jag älskar Rihanna så sjukt mycket så det inte går att beskriva! <3 Varje gång jag lysnar på hennes låtar får jag tårar i ögonen och önskar att hon stod vid min dörr…

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*