• header

Ner till Borås..

Så jäkla stressig dag! Jag kom hem för en stund sedan och har nu hunnit slänga i mig kebab. Nu ska jag packa handväskan och åka in till flygplatsen. Ska ner till Borås och jobba för Nelly hela dagen imorgon. Min agentur bokade ett flyg redan ikväll eftersom att vi drar igång med smink + hår redan klockan sju imorgonbitti, och en natt ensam på hotell är alltid mysigt. Det ska iallafall bli kul att plåtas för dem igen! Så himla härligt gäng (och snygga kläder!!), vi har ju jobbat ihop rätt mycket nu.

Jag lämnar datorn hemma men ska försöka hinna uppdatera bloggen lite via mobilen. Och systemkameran hänger med så att jag har lite fina bilder att bjussa på imorgonkväll. Annars vet ni ju vad som gäller… Insta/twitter. ;-)

Puss på er, hörs sen! ♥

När jag plåtade fina underkläder för Nelly.

82 Comments

Emma

ååååhh! Min skola ligger precis vid Nelly kontoret!! Om du ser Ica så ser du min skola!! :D så vi kanske ses! ;)

Reply
Linnea Svensson

Gud vad kuul! Bor ju i Borås och vill så gärna träffa dig. Men vart ligger Nelly-kontoret? Är det där vid Maxi? För där brukar det ju vara Nelly-outleter. :)

Reply
Louisa

Vore kul att få se bilderna från plåtningen med Bingo! Om du inte redan lagt ut dem, i så fall har jag ju missat det :)

Reply
FYFAN

Kvinna du säljer dig själv ! Skäms du inte ! Om jag var din kille skulle jag lämna dig direkt !

Reply
Paryaa

Tack för att du äntligen tog dig tid för att blogga! Kanske dags att lägga ner den? Insta är ju mycket roligare och där uppdaterar du iaf ;)

Reply
lis

Åh va roligt, tänk om man själv skulle få ett sånt samtal nångång haha! De kommer bli skitsnygga bilder, filma gärna när de plåtar de är alltid kul! hade fint!

Reply
Amanda

Jag vill inte vara den som är den, du verkar på det stora hela ha rätt schyssta värderingar, skapar ingen drama åsådär. En helt okej förebild. Det jag menar är att du har många som tar efter dig, vill vara lite som du, och det är rätt lugnt, du lär inte skapa några monster. Kanske en aning fler av dina läsare slutar upp som socialdemokrater, men det är väl ingen jätte, jätte fara. MEN, det här med att strippa ner till underkläder framför kameran och lägga ut bilderna för världens alla tittare. Visst, det är år 2012, vi bor i neutrala Sverige och blablabla, men är detta något du tycker bör uppmuntras. Vad tänker den 60åriga arbetsgivaren som ska anställa den här personen om 5 år när han googlar den arbetssökande och hittar massa halvporriga bilder över hela internet? Eller den stackars ovetande pappan som får reda på detta från sina kollegor på jobbet. Eller den framtida pojkvännen som kanske inte tycker det är speciellt kul att ha en flickvän som massa andra småkåta folk tillfredsställer sig till på kvällarna. Eller brorsan som kanske inte vill ha en nästintill naken syrra över hela internet.

Det känns bara lite skumt att du gör såhär när du verkar vettig i övrigt. Din karriär är ioförsig relativt säkrad för framtiden, så det påverkar väl inte just dig anställningsmässigt, vad vet jag? Och din familj kanske tycker det är nice att sitta och surfa runt lite, “och oj, där va lilla Kenza, i BH och sexiga trosor med en hungrig blick i en säng där det ser ut att ha hänt ett och annat..”
Men det är inte normen och det kan skapa stora problem i framtiden för kenzawannabes som vill efterlikna dig på alla sätt. Och vi vet båda två att många såna personer finns. Tillochmed jag i vissa lägen ;)
I övrigt verkar du va rätt cool. Keep up with that! PEACE!!

Reply
Malin

Gud vad kul att du ska till Borås! Bor strax utanför :D
+ Att Sveriges bästa fotbollslag är därifrån ;D

Reply
Sanna

hejj, älskar dig sjukt mycket och har läst din blogg väldigt länge! jag bor i Borås och undrar om det finns någon möjlighet att kunna få träffa dig?<3 puss och kram ett stort fan! (:

Reply
sarah

Åh! Hade varit sjukt kul att få träffa dig <3, skulle inte du kunna instagrama när du är i stan? :D

Reply
Matilda

Det spelar ingen roll om du har världens snyggaste outfit eller världens perfektaste kropp, allting hänger på hur fräsch du känner dig.

Reply
Miriame

Sen när började du säga “jäkla” hela tiden? Wannabee Marie Serneholt? LOLOLOL

Reply
Julia

Följer din blogg slaviskt! Massor av härlig inspiration!! Hoppas plåtningen går bra :)
Är någon där ute intresserad av hälsa och träning borde ni kolla in min blogg; wellnessinspo.blogg.se Ett lite annurlunda tänk, hopas jag kunna bjuda på!
kram

Reply
Hannah

Heeeej Allihopa!

Kenza måste verkligen säga att jag diggar din bogg.!
Ni får gärna gå in o kika på min med !!

Puss o hej !

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*