• header

21a november 2012

God morgon!

Jag har ätit frulle framför Grey’s och snart ska jag iväg till gymmet. Jag är egentligen för trött för att träna men jag har lovat Tillan, och jag lär ju bli piggare när jag väl är där. Vi ska köra två pass, spinning & core. Härligt!

Ni ska få bilder från plåtningen igår men jag hinner inte gå igenom dem än. Här får ni en så länge! Ännu en gång fick jag bära den snygga klänningen från Rebeccas kollektion på Nelly. Fick med mig den hem också, kanske ska ha den i helgen på fezt!

OK, detta inlägg har tagit mig 20 min att skriva haha. Fastnade framför Grey’s, avsnittet där gubben springer runt och skjuter på sjukhuset. Jag har redan sett det men det var lika spännande denna gång. Nu måste jag hoppa i träningskläderna. PUSS

48 Comments

Felicia

Spännande..? Jag bölar som en jävla bebis när jag kollar det avsnittet! Så jävla sorgligt och hemskt, usch :(

Reply
karolina

åååh, älskar den! försökte hitta den nu på nelly men kunde inte hitta den någonstans! någon som kan hjälpa mig?

Reply
Emilia

Usch, hatar det avsnittet (avsnitten) när han går runt och skjuter.
Dör varje gång typ haha, soo sad ;( //Grey’s nörden Emilia ;)

Reply
Hej

Din blogg har blivit så jääävla tråkig. Jag har följt dig sen du började, vilket är mååååånga år nu och har alltid tyckt att du är så skön. Men på sista tiden spyr jag galla. Varje dag hoppas jag att du ska ha fått tillbaka inspirationen men det händer ju inte. Du skriver tre inlägg om dagen. Det första är “god morgon” det andra är “dagen outfit” och tredje “godnatt” och inget utav dom är personliga. Allt är så tråkigt och opersonligt!!! Kallt och tråkigt! Snälla, ta hellre en lååång bloggpaus än att bara skriva strunt. Våga skriva lite om dig själv! Det blir mkt roligare då!

Reply
Linda

Du var sjukt fin som vanligt på dina plåtningar! Får du klänningarna av dom? Eller köper du dom? Har alltid undrat

Reply
Camilla

Lika snygg i den nu som förra gången! Minus busken till hår som du hade sist haha
Hoppas du hade det roligt igår på plåtningen!

Reply
Sabina

Just det! Det är ju onsdag i dag så det är grey’s på tv idag. Jag hade nog missat det om det inte vore för det här inlägget :P

Reply
lisa

någon som kan kan länka vart man kan köpa klännigen? hittar den nämligen bara i blått och det är inte riktigt min färg. Klänningen är riktigt fin, skulle vilja ha den på nyår!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*