• header

22a november 2012

God morgon!

Jag ska iväg och träna ett pass snart. Hade egentligen tänkt skippa det idag men sen såg jag att det är ett tabata-pass (intervallträning) nu halv tolv och det måste vi bara gå på! Vi körde det förra veckan och det är så sjukt bra träning. Bra att variera träningen lite så att jag inte bara kör samma hela tiden och vänjer musklerna vid det.

Annars då.. Igårkväll var vi inbjudna på en liten reception på franska ambassadörens residens här i Stockholm. Minglade runt med franska designers (som är här för Attitude-mässan nu i helgen!) och åt massa goda snittar. Även om jag lätt blir rastlös på sånna här tillställningar så var det väldigt trevligt. Hela gänget var där och även min käre vän Andreas!

LEDSEN men nu skiter jag verkligen på mig haha. Got to go.

Jag hade på mig en klänning från Chicy och ett par pumps.

Finn ett fel haha.. Gustav…

Jag och min prins!

Att hänga med Andreas resulterar alltid i skrattanfall (tänk att vi jobbade/bodde ihop i flera veckor förra året, aldrig haft så kul). Jag kan ju säga såhär att vi gjorde bort oss totalt igår, men det var lätt Andreas fel! Lovar! Haha..

Stiliga! De två sista bilderna lånade jag från Andreas.

68 Comments

Ylva

Hej Kenza! Jag är 18 år och har haft anorexi i många år. Jag tycker att din kropp är perfekt och verkligen något att sträva efter. Jag håller på att gå upp i vikt nu men det är svårt för mig att se hur jag egentligen ser ut. Vi är ungefär lika långa och jag skulle bli väldigt glad om du kunde berätta ditt bmi så jag vet ungefär vad jag bör väga. Jag vet ju vad läkarna säger men jag vill gärna få en uppfattning om hur normalt smal ser ut. Tack för en superbra blogg. Du är otroligt vacker!

Reply
Julia

Åh vad fin du är! Jätte fin klänning:)
Om ni är Twihards som jag, kolla gärna in min blogg där jag skrivit om slutet på resan, min egna Twilight saga:)

Kram till dig Kenza!

Reply
oija

Hey Kenza! Where are you going to party this weekend? :) I´m coming to Sweden,Stochkholm and I would love to see you somewhere and maybe take a photo with my idol ? :) <3

Reply
Emma

din prins är väldigt lik clark kent ;D väldigt snygg e han! (du med så klart) :)

Reply
Ilka

i have this Top also and allthough the online shop sells it as a dress, it is absolutely TOO SHORT to wear as a dres!!!! and that’s exactly what i thought as i saw your pic! did she forgot her pants or skirt? looks like you have just worn a shirt. so kinda ridiculous!

why do you always have to show your as, i can’t absolutely aunderstand you!

Reply
fofs

Klänningen är ju snygg och trendig, men såg den inte lite billig ut med tanke på vart du köpte den? när du är på ett sånt event.
Min blogg, mina åsikter. Läs mitt nya inlägg om falska männsikor!
http://fofs.spotlife.se

Reply
gina

fast den största anledningen till att man ska variera träningen är för att inte tröttna och tappa motivationen

Reply
Elsa

Hahahaha!!! Din kille ser ut som Jimmie Åkesson på bilden med dig där han ler, fyfan va roligt!! Snälla säg det till honom :D:D:D hahaha askul!

Reply
Agnes

Ser ut som en tröja jag skulle kunna sova i. Ledsen, men du gjorde en stor miss när du tog på dig den på ett sånt event!

Reply
Natalie

Vilket hemskt motiv! Jätte demoniskt. Det är en djävul på den om du inte sett det, annars : superhet och vacker brud i vanlig ordning! Du är såå fin! Hoppas du är glad och tacksam för ditt vackra utseende <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*