• header

Hänga med mammsen

Vilken tråkig dag.. Det vräker ner, blåser svinkallt & det börjar redan bli mörkt trots att klockan knappt är tre. Jag kom iallafall iväg och tränade ett pass tidigare idag vilket känns grymt bra! Och nu ska jag iväg och hänga med mamma. Det var ett tag sedan vi hittade på något, så vi ska shoppa lite nytt till henne & fika.

48 Comments

emma

jättefina bilder! Hur går det med balsammetoden? Den ser ut att funka, ditt hår ser jättefint ut! Funderar på att prova jag också…
Har du köpt Rihannas nya album? Vad tycker du om det i så fall? :)
Och gillar du Chris Brown? Var du på hans konsert i måndags? Bara undrar, för jag har för mig att du skrivit att du är ett fan av honom :)
Ha en bra dag!

Reply
Vi

Dina inlägg handlar bara om träningen nuförtiden och att vädret är skit eller om kläder, smink och skor. Kom igen nu visa att svenska tjejer kan mycket mer än bara ytlighet. Det är ju bara det man ser tyvärr bland svenska bloggare. Det handlar bara om ytan aldrig djupare än så.

Reply
Maria

Hej Kenza! Du är så himla fin! Jag älskar din personlighet och din stil!
Du är en förebild för mig och jag hämtar mycket klädinsperation från dig, hoppas du får det bra med din mamma!
Kram! ❤

Reply
Johanna

Kenza – Ugandas regering håller på att rösta igenom ett förslag att införa dödsstraff för homosexuella. Snälla, du har makten att höras – be dina läsare att skriva under listan som ska skickas till presidenten. Du är en stark kvinna med goda värderingar och framförallt – en makt inte många har att utnyttja. Länken:

http://www.allout.org

Kram!

Reply
Viktoria

det är så tråkigt när det är så få ljusa timmar under den här årstiden :/ hoppas du har haft en bra dag! kram

Reply
eivor

Hej Kenza. Ville bara att du ska veta att när jag går in på din blogg och ser vad du pysslat med, ger det mig en känsla av trygghet i en ibland förvirrande tillvaro. Det är även grymt kul att se hur du vuxit upp till en tokroliga och vacker person. /Eivor

Reply
Filippa Ekblad

Hej kenza! Skulle vara jätte snällt om du skulle kunna svara på mina 2 frågor. Komenterar väldigt ofta men du har aldrig svarat,tänkte att du kanske skulle kunna göra de nu för jag är första som komenterar snälla kenza.

1. Använder du ögonfransar? Isånnafall hur ofta? Om inte hur får du så långa?

2. Använder du någon tång? När du lockar/vågar de? Skulle du kunna lägga ut den och vad den heter!

SNÄLLA SNÄLLA KENZA JAG BER DIG VILL VERKLIGN VETA SNÄLLA SVARA NU OCH VISA ATT DU BRYR DIG HIHI. SNÄLLA DU ÄR SUPER SÖT OCKSÅ. KRAM!!

Reply
Nyfiken

Hur går det för ditt hår med balsam-metoden? Märker du någon skillnad? :)

Reply
Natyra

Du är så vacker! Gillar verkligen hur du framstår i bloggen, du verkar vara en så jordnära person och man märker verkligen hur dina nära betyder mycket för dig! Ville bara säga att det är så fint att se!

Reply
Hanna Sour

Brukade gilla dig skarpt då du är så ung och så framgångsrik. Men med åren lär man känna dig och jag får mer och mer avsmak av dig. Du är så sjukt snål. Och skryter med att du ska handla kläder till dig egen mor öppet på bloggen, när du är så sjukt rik. Att du inte skäms. Det är din mamma! Snåla Fuck.
Och det är ingen som hatar eller vill ta ner dig det är bara sanning.
Sånt är en självklarhet och ingenting du skall skryta med för hela världen. Stackars mamman din. Söta mor.

Reply
maria

kan du inte lägga upp en bättre bild på svalorna du har i handleden?:D vill jättegärna se hur den ser ut på nära håll!

Reply
Sanna

Tror du inte man ser att du har anvant det programet som man kan lagga till fransar? Nu visa du hur stort sjalvfortroende du har so mdu sjalv vill mena ar stort…

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*