• header

JACKETS

Två nya jackor från Zara har flyttat in i min garderob!

Skinnjackan har jag suktat efter så jäkla länge nu men inte slagit till. Har tänkt att jag redan har för många skinnjackor (har ju alla Jofama by Kenza-jackor) men eftersom att alla är med silvriga detaljer ville jag ha en mer neutral som funkar till guldiga smycken/detaljer också. Och jag älskar alla sömmar på axlar & armar! Riktigt tufft. 1795 kronor kostade den.

Och så en sjukt snygg kappa med detaljer i äkta skinn. Jag har redan en svart kappa men den är så himla tunn, den här känns mer….ordentlig och varm. Den har även silvriga dragkedjor baktill på armarna. 1695 kronor kostade den.

67 Comments

Jakob Andersson

Den där kappan (och skinnjackan också) är så förbannat snygg! Har funderat på ifall den där kappan (om man köper den i stor storlek) skulle passa på en kille. Vad tror du? :) Riktigt fina köp hur som helst. Kram!

Reply
Marie

Något att ha i åtanke…

Detox-kampanjen som startade 2011 har exponerat sambandet mellan textilfabrikerna som förorenar vattnet och många av världens ledande klädmärken.
Nike, Adidas, Puma, H&M, Marks & Spencer, C&A och Li-Ning har alla gått med på att rensa upp bland sina leverantörer och genomgå en ”avgiftning”, som resultat av påtryckningar från oroade konsumenter och modeintresserade runtom i världen.

Andra stora klädmärken har ännu inte reagerat på den akuta situationen och genomgått en detox, bland dem Zara, i vars kläder man hittat cancerogener.

Reply
paulina

no offense till dig som har gjort en egen klädkollektion, men zara är verkligen bäst när det gäller kläder! blir ALDRIG besviken!! :D

Reply
edina

Hej, jag gillar din blogg men den börjar gå neråt för min del, alltså den börjar bli tråkig. För något år sedan så gjorde du värsta härliga inläggen oftast där du var på fester & konserter.
Du gick inte på Chris Brown eller SHM dem bästa grabbarna ju.
Varför har det blivit så?

Reply
Nopp

Zara är så himla dyrt i Sverige! Köpte kappan här i Spanien för nån månad sedan och här kostar den 120 euro. Alltså runt 1030 kr :S

Reply
Jasmine

Kappan är jävligt snygg. Har också testat den men tyckte skinnet kändes i dålig kvalité tyvärr. Tror Inte att det är äkta. Plus att mina jackor från Zara har gått isönder. Så jag skippade den. Men som sagt, sjukt snygg!

Reply
Nina

Hej! Jag har en likadan kappa och undrar lite hur du tänker bära den. Jag får inte riktigt till det då jag gärna vill använda den med en sjal då den är väldigt öppen i halsen.

Så har du några bra sjaltips lite generellt kanske?

Reply
Bella

Själv går man och sparar ihop x antal månader för att kunna köpa en utav de

Reply
S

Har också den skinnjackan och jag ÄLSKAR den. Passar till allt, och låt oss inte tala om detaljerna ;).. Helt klart PERFEKT.

Reply
Sara

Heej! Undrar bara om den finns att köpa på nätet eller är det en ny modell? Kraam

Reply
Moa

Har också den skinnjackan! Så otroligt underbar och snygg! Bra köp, du kommer inte att ångra dig en sekund! :)

Reply
Emelie

Har du inte läst att kläderna från Zara innehåller skadliga ämnen både för naturen och personerna… tänk innan du handlar! (detta är ingen hatkommentar)

Reply
r

AAAAAAAAHHHHHHHHHH DU KÖPTE KAPPAN JAG VILL HA! Shit har velat ha den där kappan as bajs länge nu, tänker på det rätt så ofta haha åh vad jag gillar den :) Men den är ju såklart för dyr… Kram Kenzis!

Reply
Felicia

Hej!
Har jag rätt för mig är du emot päls? Men du använder skin? Hur tänker du där?

Reply
Svar till "Marie"

Tror inte Kenza bryr sig nämnvärt. Hon shoppar ju lika ofta som andra byter underkläder. Det där med konsumtion… Ja…

Reply
Mimmi

Hej Kenza! Jag tycker det är jättebra att du propagerar mot användande mot päls, kudos till dig!
Men jag undrar hur du tänker när du är så noga med att mycket av dina kläder ska vara äkta skinn. Skinn och pälsindustrin är båda precis lika oetiska.

Om anledningen till att du inte köper fuskskinn är för att det inte är lika estetiskt tillfredsställande, varför inte bara skippa det helt?

Reply
Sofia

Vilken storlek har du i skinnjackan? Tänkte beställa men svårt och veta, och tror vi är lika långa, liknade kroppsform oså. Tacksam för svar :) kram

Reply
Tina

Sjallabäjs…hahaha… Mener HeiHei :) lurer på hvilken str du har i skinnjakken? Har sett på den X antall ganger på nett(finnst desverre ingen zara butikk i nærheten :( ) å vet ikke hvilken size jeg skal ta. Stor liten i størrelsen.. Hvem vet?? Yes you do

Reply
Tua

Kan du inte visa var du HAR alla kläder haha? Du måste ju ha gastronomiskt mycket kläder så kan vi inte få kolla in i din garderob?

Reply
Misha

Åh vad jag saknar Zara! Alltid så grymma kollektioner. De har äntligen öppnat i Melbourne och Sydney men det e ju fel ände av Australie för mig…

Reply
tilda

Såg att någon annan också hade skrivit om det, men jag tänkte chansen att du läser allt kanske inte är så stor så jag skriver ändå så kanske du läser någon av våra kommentarer.
Zara har nämligen visat sig vara en av de kedjor vars kläder innehåller väldigt mycket kemikalier från produktionen. Något att läsa lite om innan man handlar där igen kanske. Kram!

Reply
Bella

HEJ KENZA!
Snälla snälla kan du ta en bild på hur kappan sitter på dig?
Jag vill så hemskt gärna köpa den kappan men jag vet inte riktigt hur en kappa ska sitta :(..
Vad är det för storlek på din? Har du några tips på hur den ska sitta och kännas?
Du har en jätte fin blogg och du är otroligt vacker!

Reply
THUGLOVE

den här jackan är fantastisk, men jag hittar det inte på platsen för Zara hur lyckades du få det? tack :)

Reply
Mathilda Lindström

Om du får för dig att sälja jackan får du gärna hojta till, då köper jag den direkt, vill så jäkla gärna ha den, och försökt få tag i den hur länge som helst nu :) Mvh Mathilda

Reply
Kristin

Hej! Älskar din jacka!!! Skinnjackan.
Om du eller någon här vet nån som har denna tillsalu i strl 40/42 L/XL så hör av er till mig OMGÅENDE!!!! Tack :)
[email protected]

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*