• header

PHOTO BOOTH FUN

Jag har redan lagt upp några av de här på Instagram men vill ha dem här med. Jag, min karl och mina bästa vänner lekte lite i en fotomaskin hos Bloglovin’s monter på ATTITUDE-STHLM. :D

Nu har jag smällt i mig en pizza och ska göra mig i ordning inför kvällen. Har redan smink + nya fina naglar klart så jag ska bara bättra på lite och byta om. Det vankas middag & fest på Stadshuset och jag ska ha på mig en sjukt snygg klänning med slits. Ni ska få se sen. PUSS!

89 Comments

Nailpolish

Man borde använda såna där fotobås oftare, skitkul ju! Har föresten lagt upp en ny nageldesign i bloggen nu, kolla gärna in!

Reply
Felicia Eriksson

Jobbar på mässan med min skola tänkte gå fram och fråga om en bild men fega ur :P Men det va kul att se dig älskar din blogg.¨

kram :)

Reply
viktoria

Det skulle var jätte kul om du kunde blogga lite mer. :) Vi gillar dig jätte mycket och vill inte att du ska sluta. Insta och twitter är ju inte riktigt samma sak som bloggen. Det kanske finns en bloggapp som går att ladda ner? Det är kul att bara läsa lite av din vanliga liv, eller vad man ska säga. Typ vad du gör, tycker och tänker om saker och se lite av din galna sida som det verkar som du försöker dölja. Fasen vad töntig det här kommentaren låter, men jaja.

Reply
Sofia

Hej! Kan du inte beskriva hur det funkar utan schampoo? Blir håret rent med balsamet?

Reply
Emelie

Hej!

Vill köpa Kenza3 skinnjackan, men osäker på storlek. Är 36 i vanliga fall, men vill kunna använda tjocka stickade tröjor under utan att det ska se dumt ut :)

Reply
Matilda

Vad har du för storlek i din Jofama by kenza 4? Vi är lika långa och väger lika mycket, jag ska köpa en till våren. Vore jättetacksam för svar! Du är skitsnygg och jättegrym kenza!! :)

Reply
emma

Tycker håret ser lite fettigt ut.. och då menar jag lite. Tänkte om det hade samband med den balsammetoden du använder? Upplever själv att när jag tar för mycket balsam så har håret en tendes att bli fett snabbare.

Reply
Gniztra

Söt blogg du har :-)
Skulle bli superglad om just du kolla in i min internetshop.

http://www.Gniztra.com

Finns fake piercings,smycken,Hello kitty,Playboy,MAC smink och mycke mera.

Allt i lager och skickas ut inom 12timmar.
Kram Gniztra

Reply
Isabellé

Hej Kenza!
Kan inte du göra ett inlägg om tips på julklappar till tjejer respektive killar? Hade underlättat väldigt mycket! PUSS

Reply
Julia

Ska inte du på Swedish House Mafia ikväll? Eller har du redan varit där tidigare i veckan? :)

Reply
Amanda

Hejsan!
Såg för ett ganska långt tag sen att du hade börjat med BM. Jag har hållit på med det ett tag och tycker det funkar riktigt bra :) Jag har egentligen bara haft 2 balsam, men behöver ett annat, mer vårande. kan rekommendera Garants balsam som tvättbalsam. Finns på hemköp!
Mitt går har blivit mycket glansigare och det SER längre ut… fattar inte hur det går till >.< och min klåda i hårbotten, och framför allt min torra hårbotten är bra :) Men nu över sommaren tvättade jag med apotekets babyschampo, för jag fick inte ur saltvattenlukten med balsam :(
Kram, hoppas du också tkr om det ;)

Reply
Amanda

BTW. Det finns bra knep om man vill ha saker som inte finns siliconfria. Man kan ha cocosfett som vårdande olja(trust me, det är exellent!) man kan ha honung som en lockdefinerande och saltlösning som saltspray. Man kan till och med använda potatismjöl som torrschampo, den fettiga kännslan går bort om man råkat missat en fläck med balsamet… KRAM!

Reply
Agnes

En 12årig bloggerska upptradera nästan varje timme hon har över 100.000 fans , men vad har hänt med dig du öägger 1-2 inlägg per dag . Det börjar bli tråkigt att läsa din blogg.

Reply
Joanna

Läste precis igenom dina gamla inlägg från 4-5 år tillbaka, jag kommer ihåg då jag läste din blogg.. Att jag har följt dig så länge, du har varit min inspiration nästan hela min tonår. Keep up the good work!

Reply
elisebella

Med lite inspiration från kenza bland annat så har jag startat en inspoblogg! SKulle va grymt om nån härlig läsare klickade på länken till bloggen :D

Reply
helene

Hur har du och Alex gjort för att hålla eran gnista vid liv? hur får man förhållandet att tända till igen om man känner att gnistan håller på att slockna?…

Reply
Maria

Asså på riktigt? Vafan du uppdaterar inte ens. Du är knappt värd att man besöker dig ditt sär.

Reply
Carrooo

På första bilden, remsan i mitten på bilder på dig å killen.. bilden längst upp är jag sjukt nyfiken på xD jag förstår att det antingen är en bild ni inte vill visa eller inte blev nöjda med eftersom den inte är med på de andra bilderna heller.. haha men blev bara så sjukt nyfiken ^^

Kul med sådana bilder för övrigt, kommer ihåg att jag tog sånna med syrran när man var yngre.. back on the old good days =)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*