• header

26e november 2012

Hej bloggen ♥

Då var det måndag igen och det är träning & möte med bank som står på schemat. Jag har  ätit frulle och druckit flera koppar av mitt favorit-te. Jag är egentligen inte så mycket för te (föredrar kaffe) men vi köpte ett helt underbart jul-te hos en tehandlare för ett tag sedan. Det smakar typ kanel, pepparkakor & nejlika. När jag dricker det fylls jag med julkänslor och blir lite ledsen över att vi inte kommer fira jul i år eftersom att vi åker bort, men så snabbt som tiden går så är det väl jul 2013 snart hehe.

Nu ska jag hoppa i träningskläderna och möta upp Tillan för ett pass på gymmet.

Puss!

70 Comments

INAMARINA-MAMMA-FRISÖR

Bara RES,RES,RES,! Jul kan du fira hemma varje år och som det känns så kommer du och Aleks inom en snar framtid att skaffa söta små barn ;)(min magkänsla sviker mig aldrig) och då blir det lite svårare med resandet så bara njut nu!Ha en fin måndag!

Reply
Camilla

Tänk vad duktiga vi är! Jag är på väg till gymmet med just nu! :) lycka till med träningen där borta i Sthlm!

Reply
Sofia

Vad heter teet?! Är helt beroende av jul-te och vill så gärna ha ett perfekt :D

Kenzas svar: På påsen står det “svart julte” hehe :P

Reply
Filippa :)

Vad gullig pyamas <3 var är den köpt? ;)

Kenzas svar: Jag köpte den på Accessorize förra året :)

Reply
Julia

Fina du på morgonen:)

Bra, håll dig till te, mycket bättre och ger verkligen mer känslor av mys än kaffe;)

Kram

Reply
Amanda

Jag har själv varit bortrest många gånger över julen, och mitt tips är att helt enkelt fira jul tidigare! Öppna presenter, bjud över familjen och vänner och ha en tidig jul helt enkelt. Din familj och vänner kommer inte klaga heller, dom får ju två jular! ;)

Kenzas svar: Fast det kan vara rätt skönt att slippa hela julhetsen, men julbord ska jag definitivt hinna äta iallafall! :)

Reply
Filippa Jensen

Har gjort ett nytt pepp inlägg till alla er som också är trötta på elaka kommentarer på era bloggar. Nu är det nog! Gå in på detta inlägg: wwww.nattstad.se/filippas?id=5300350

Reply
Charlotte

Va fint ditt hår börjar se ut kenza. Skulle verkligen uppskatta ett inlägg där du visar förr-efter bilder och även hur du har gjort. Dvs vilka produkter du använt och du har gått tillväga så att säga. :) kram!

Reply
Julia

Hej! Vart kommer pyjamasen från? Eller shortsen lch linnet’ tacksam för svar!

Reply
Nora

Fina Kenza. Du är verkligen min förebild. Jag skulle bli den lyckligaste människan i världen om du skulle kunna ge mig en shoutout på instagram. Jag skulle bli så glad!! Jag vill verkligen bli som du vacker rolig och allt sånt. Massa kärlek Nora.

Reply
Anna

Hej kenza! Vart är din upp ifrån? Hade vart kul att veta mer om dina inrednings intressen är vad man ska kalla de! Kram

Reply
Jenny

Åh kan du snälla berätta vad te’t heter? Jag överkonsumerar typ te, och vill ha det perfekt juliga nu i december! Det lät så himla gott det du hade!

Reply
Marica

Kan ni inte fira julen utomlands? Det behöver ju inte vara så mycket, bara en present eller två och en tomteluva. :P

Reply
Alexandra

Din pyjamas är så himla fin Kenza!!! Kan du inte berätta vart du köpt den?:)<3

Reply
Emma

oj neeej, blir nog tvungen att sluta klicka mig in här på din blogg då ni väl reser iväg, för smärtsamt för mig då jag så gärna sku åka till värmen jag med!! vem försöker jag lura, klickar alltid in mig hos dig som av tvång endå… :D ha det bra, kram!

Reply
A

Åh, du har så fin kropp! vilka maskiner kör du på gymmet?
Och sen undrar jag, använder du brun-utan-sol eller solar solarium? Kram’

Reply
elina

Du är verkligen sjukt snygg, så är det bara! Önskar att jag var lite mörkare också, just nu (och de senaste åren) är jag verkligen sjukt blek, haha! Ser ut som att jag har varit sjuk (febrig osv..) i flera år.. -____- Hade inte sagt nej till en mer brunare hy.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*